Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

365(ne)lepihdana

Featured Replies

:lolol:Zapad je car, ni ne postoji, a jebe.Sad bez šale, meni užasno teško da poverujem da je neko, iko, "kombinacija" Istoka Pavlovića. Mozak mi zatrokira na takvu pomisao, a želudac se zgrči.
Ja nisam verovao.
  • Replies 2.9k
  • Views 315.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Sto je najgore, doticna je skroz dobra. Mozda Zapad ima x factor?

Istok je Cupricanin?! To objasnjava mnoge stvari.
to niko nije znao u gimnaziji, evo ja sad prvi put čujem. ne znam šta bi to što je iz nekog konkretnog mesta uopšte moglo da govori o njemu, ali znam da dosta govori to što je činjenicu da je do 6. razreda živeo u drugom gradu potom prikrio.
to niko nije znao u gimnaziji, evo ja sad prvi put čujem. ne znam šta bi to što je iz nekog konkretnog mesta uopšte moglo da govori o njemu, ali znam da dosta govori to što je činjenicu da je do 6. razreda živeo u drugom gradu potom prikrio.
Ma Moca je Jagodinac, on to iz tog ugla. Ja ga npr. razumem :D

Kao sto kaze Kauboj lokal-patriotska fora. Ne mirisemo se mi i Cupricani uopste. A tek ovi Kaubojevi i Cupricani :D

Sad bez šale, meni užasno teško da poverujem da je neko, iko, "kombinacija" Istoka Pavlovića. Mozak mi zatrokira na takvu pomisao, a želudac se zgrči.
Ne pratiš na času, a ja sam skontao otkud mi je možda opskurno poznata nova 365 heroina. :lol:
Video danas Istoka & Istoquette™ ispred Delte. Izgledaju kao dva nasmejana blažena gugutava morža, naročito on sa usiljenim osmehom i mahanjem uz korišćenje svih 5 razigranih prstića pri ispraćanju na bus. Prosto se osetim empowerovano, dan bude lepši, hrana ukusnija i svet bolje mesto za život posle svakog ovakvog nehotičnog RL češkanja o detalje iz daily rutina našeg harizmatičnog flagship 365 mâga.Š, š, š, š, Shipons... ^_^

Koja smo Ozna, boktemazo... A nekako ima smisla, ponaša se kao she-Istok i bloguje besmislice u istom papirnom izdanju kao Istok.edit: ... dodao možda gore, fakat je da nisam siguran i da je davno bilo. Ali bilo bi do jaja da jeste. :D

Edited by Oxymoron

AMP se vozi gradskim prevozom? :o

Mislim da ima i slika na onom lyfestyle-u.

:lolol:Zapad je car, ni ne postoji, a jebe.
Now, that's what I call PR!

...

Edited by Syme

Podsetnik: treba malo džentrifikovati tamo oko toplane...

Golubac-1.jpg

"Visit the Middle Age fortresses on Danube – true ladies always belong to castles."

Dame pripadaju zamkovima :isuse:

Edited by Syme

joj kakav engleski

Ispravile su. Sad je "true ladies love castles"