Schmeling Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 :lolol:Zapad je car, ni ne postoji, a jebe.Sad bez šale, meni užasno teško da poverujem da je neko, iko, "kombinacija" Istoka Pavlovića. Mozak mi zatrokira na takvu pomisao, a želudac se zgrči.Ja nisam verovao.
Schmeling Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Sto je najgore, doticna je skroz dobra. Mozda Zapad ima x factor?
gagorder Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Istok je Cupricanin?! To objasnjava mnoge stvari.to niko nije znao u gimnaziji, evo ja sad prvi put čujem. ne znam šta bi to što je iz nekog konkretnog mesta uopšte moglo da govori o njemu, ali znam da dosta govori to što je činjenicu da je do 6. razreda živeo u drugom gradu potom prikrio.
giuseppe Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 http://preslicavanje.blogspot.com/2013/11/domovina-se-ne-brani-laptopom-lajkom-i.html
Caligula Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 to niko nije znao u gimnaziji, evo ja sad prvi put čujem. ne znam šta bi to što je iz nekog konkretnog mesta uopšte moglo da govori o njemu, ali znam da dosta govori to što je činjenicu da je do 6. razreda živeo u drugom gradu potom prikrio.Ma Moca je Jagodinac, on to iz tog ugla. Ja ga npr. razumem :D
Moća Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Kao sto kaze Kauboj lokal-patriotska fora. Ne mirisemo se mi i Cupricani uopste. A tek ovi Kaubojevi i Cupricani :D
Töölönlahti Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 (edited) Sad bez šale, meni užasno teško da poverujem da je neko, iko, "kombinacija" Istoka Pavlovića. Mozak mi zatrokira na takvu pomisao, a želudac se zgrči.Ne pratiš na času, a ja sam skontao otkud mi je možda opskurno poznata nova 365 heroina. Video danas Istoka & Istoquette™ ispred Delte. Izgledaju kao dva nasmejana blažena gugutava morža, naročito on sa usiljenim osmehom i mahanjem uz korišćenje svih 5 razigranih prstića pri ispraćanju na bus. Prosto se osetim empowerovano, dan bude lepši, hrana ukusnija i svet bolje mesto za život posle svakog ovakvog nehotičnog RL češkanja o detalje iz daily rutina našeg harizmatičnog flagship 365 mâga.Š, š, š, š, Shipons... ^_^ Koja smo Ozna, boktemazo... A nekako ima smisla, ponaša se kao she-Istok i bloguje besmislice u istom papirnom izdanju kao Istok.edit: ... dodao možda gore, fakat je da nisam siguran i da je davno bilo. Ali bilo bi do jaja da jeste. :D Edited November 10, 2013 by Oxymoron
Turnbull Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 :lolol:Zapad je car, ni ne postoji, a jebe.Now, that's what I call PR!
Turnbull Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 (edited) ... Edited November 10, 2013 by Syme
Töölönlahti Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Podsetnik: treba malo džentrifikovati tamo oko toplane...
Turnbull Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 (edited) "Visit the Middle Age fortresses on Danube – true ladies always belong to castles." Dame pripadaju zamkovima Edited November 10, 2013 by Syme
Schmeling Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Ispravile su. Sad je "true ladies love castles"
Recommended Posts