February 25, 20241 yr 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: za koga se navija u arg? #teamriver znao sam da si naš
February 25, 20241 yr za boku je igrao diego maradona mene za ovaj stadion vezu najlepse slike fudbala, kada su onomad bacali milione papira za kempesa i ostale, toliko da je bilo svuda po terenu
February 25, 20241 yr #teamboca mada to nekad. Sad me boli uvo. Ovaj nivo lozenja na fudbal kod njih je nestvaran. Edited February 25, 20241 yr by MeanM@
February 25, 20241 yr Boca zbog Maradone... Ali sam pre 12 godina video ovaj snimak i od tada su mi emocije podeljene..iz proste zelje da ovaj covek sto duze pozivi.
April 3, 20241 yr Само Ривер! Апропо теме са претходне стране, имао је Монументал атлетску стазу 2019. године када сам посетио, а корону су искористили за реновирање, па стазе више нема, као што је већ речено. Ево чланка када су почели радови. Гледа ли неко Копа Либертадорес? Јуче мој Ривер добио 2:0, а сада Баранкиља изненађујуће води против Ботафога 3:1.
April 5, 20241 yr Zanimljivi mecevi, dosta ravnopravnije u odnosu na CL u Evropi. Bolivar pocistio Palestino (igrac vise nakon 2-0). Atletico Mineiro ubedljiv protiv Caracasa. Juce pogledah Colo Colo-Cerro Porteno i kasni trijumf domacina.
August 22, 2024Aug 22 Ocekivano zanimljiva osmina finala Libertadoresa i Sudamericane. Navijanje standardno fenomenalno, a iznenadjujuca je gomila efikasnih duela, cak i kada se suceljavaju timovi iz Brazila i Argentine. Meni je biser Yago Pikachu iz Fortaleze, zbog logicne asocijacije (gol i asistencija nocas, protiv Rosario Centrala). Imamo jos par meceva i nocas. Sao Paulo juri pobedu za prolaz; Flamengo cuva 2-0 u La Pazu; lokalni duel u Asuncionu, gde mnogo poznatiji Libertas ima mrsavih 1-1 iz prve utakmice; Belgrano juri 2-1 zaostatak protiv jos jednog tima iz Brazila; Boca brani 1-0 protiv Cruzeira. Mozda nije takticki kvalitetan fudbal, kao u Evropi, no prostor za iznenadjenja i nove osvajace je sigurno veci.
September 9, 2024Sep 9 Прати ли неко јужноамеричке квалификације за Светско 2026? Гледам утакмице које су на програму сутра, 8. коло, сви играју у истом дану, пет парова. Од тих пет, најзанимљивије делује Колумбија - Аргентина, реприза финала Копа Америке од пре мање од два месеца. Али то је и једина утакмица која није у програмској шеми Арена спорта, остале 4 преносе. Да ли је грешка или не, не знам, али видим да на босанској Арени стоји ова утакмица у TV програму на сајту. Надам се да ће преносити и српска Арена.