November 29, 20186 yr 40 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said: Sad pominju da će se igrati 9 decembra na bernabeu.. povraća mi se
November 30, 20186 yr Smrdljivi Real godinama ne dozvoljava da se finale Kupa Kralja igra na Bernabeu. Najodvratniji klub na planeti.
November 30, 20186 yr 2 hours ago, Majo said: Smrdljivi Real godinama ne dozvoljava da se finale Kupa Kralja igra na Bernabeu. Najodvratniji klub na planeti. +1
December 1, 20186 yr On 28.11.2018. at 13:26, Mark Rothko said: Ma jeste, trebalo je oklopnim vozilima da ih transportuju... Cenis da je ovako bilp najbolje? Blago tebi..
December 1, 20186 yr 22 hours ago, Majo said: Smrdljivi Real godinama ne dozvoljava da se finale Kupa Kralja igra na Bernabeu. Najodvratniji klub na planeti. Zasto ne daju?
December 1, 20186 yr 58 minutes ago, Timmy said: Zasto ne daju? Zvanicno: - da navijaci Barse ne bi zvizdali himni i vredjali prisutnog kralja Spanije. Nezvanicno: - da ne ostane zabelezeno da se pobeda i slavlje Barse dogodilo na Bernabeu. I u jednom i drugom slucaju, uvek su u pitanju radovi na stadionu, sad se vec svi sprdaju na racun Tutankamonovih WC-a na Bernabeu.
December 1, 20186 yr https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=12&dd=01&nav_id=1476726
December 9, 20186 yr Posto je Disciplinski sud koji sam pominjao odbio zalbu Boce, eto, dodje i dan revansa...valjda... Timmy, ovom prilikom i da se izvinim sto sam te slagao za termin. Ispunila ti se zelja, ipak je mesec dana posle prve tekme Zapravo je, naravno, ovo sve tuzno. Jedino sto je bilo lepo zasad je sama utakmica na Bombonjeri. Nadam se da ce tako biti i veceras.