John Coltrane Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Najbolje opisano u naslovu jednog teksta: The Copa Libertadores final, second leg, in which nothing happens … twice Btw vec od 12.12. pocinje zavrsni turnir klupskih kontinentalnih prvaka u Emiratima.
Timmy Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Izgleda da ce da se igra van Argentine 8.decembra. Jos ce im sve ispasti i odlična reklama
levi Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 (edited) realno bi bilo da se diskvalifikuje JA konfederacija, da nemaju predstavnike na Fifinim prvenstvima neko vreme, kao i argentinski savez iz njihovih takmičenja. ali pošto za to neće biti muda u Fifi, neki minimum je da se River izbaci na duže vreme iz evropskih™ kupova. kakva crna nova utakmica, moraju jednom da se nauče pameti Edited November 27, 2018 by levi
kud u maglu Simoviću Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 4 hours ago, Timmy said: Izgleda da ce da se igra van Argentine 8.decembra. Jos ce im sve ispasti i odlična reklama surdulicatm
porucnik vasic Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 3 hours ago, levi said: realno bi bilo da se diskvalifikuje JA konfederacija, da nemaju predstavnike na Fifinim prvenstvima neko vreme, kao i argentinski savez iz njihovih takmičenja. ali pošto za to neće biti muda u Fifi, neki minimum je da se River izbaci na duže vreme iz evropskih™ kupova. kakva crna nova utakmica, moraju jednom da se nauče pameti Реално ко тебе пита. Ишта, икад...
*edited by mod Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 On 27.11.2018. at 6:48, Giggsy said: https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-6430543/Italian-city-Genoa-offers-host-Copa-Libertadores-final.html pa da Djenova se sjajno pokazala kada smo mi igrali protiv Italije, stvarno steta da im ne daju jos jednu takvu tekmu. A vidim da se spominje i fudbalski centar u vidu 1 Katara. Mozda bolje KSA, ako nista drugo ne bi bilo nereda na tribinama.
Giggsy Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Ma, kakav Katar. Situacija je, da pojednostavimo, ovakva: - Odluceno je da se druga utakmica igra van Argentine (Djenova, Paragvaj, cak i Brazil se nudili) - Boca ne zeli drugu utakmicu i trazila je da River bude diskvalifikovan i zato se ceka odluka Disciplinskog suda CONMEBOLA. Ako odluce da nema razloga da se nesto menja, Boca mora da igra, ako osude River, nema druge tekme. Dalje - ovde vec ni ja ne znam i morao sam da pitam neutralne Argentince - ako odbiju Bocu, igrace jer nemaju izbora, ali ce svakako dalje ici na Arbitrazni sud da poniste odluku. A ovo moze se desiti nekoliko dana pre polufinala SP za klubove. Naravno, provlaci se pitanje i pretnji Perezu i Tevezu, koji mozda nece igrati zbog pljuvanja CONMEBOLA Cirkus svakako
Skyhighatrist Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Quote Boca fans are known as Los Xeneizes (the Genoese) after the Genoese immigrants who founded the team and lived in La Boca in the early 20th century.[62]
gervasius twinkleminkleson Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Koliko znam, imigranti iz djenove su imali ulogu u osnivanju oba kluba, pa je kao zato grad djenova ponudila domaćinstvo. Kapiram boku i zahtjev da se meč registruje službeno, ali nisam siguran da će se tako nešto moći desiti jer se incident desio van stadiona i, ako sam dobro shvatio, policija nije dobro organizovala pratnju. U svakom slučaju, ovdje više nema dobre odluke. I river i argentinski fudbal i conmebol su se propisno obukali. Iako nije prvi put, mislim da će imati veće posledice nego ranije, ali ne vjerujem da je zadnji put da se ovako nešto desi.
Timmy Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Sam klub nije direktno kriv i zbog toga ce se i igrati utakmica. Al zbog svega na neutralnom terenu. Najfer varijanta u svom ovom sranju. A kriva je policija. Voze autobus u bojama Boke kroz masu, a brane ga sa 6 motociklista koji voze pored. Idioti.
Mark Rothko Posted November 28, 2018 Author Posted November 28, 2018 Ma jeste, trebalo je oklopnim vozilima da ih transportuju...
porucnik vasic Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 2 hours ago, John Coltrane said: A odakle bas Djenova?! Бока и има надимак Ђеновљани.
gervasius twinkleminkleson Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Sad pominju da će se igrati 9 decembra na bernabeu..
Recommended Posts