Jump to content
IGNORED

Južnoamerički fudbal & copa libertadores

Mark Rothko

Recommended Posts

Posted

Firmino jbt, takav antitalenat odavno nije viđen u napadu Brazila. Još od Hulka

Posted

Higuain opet objasnio ne-Carpijima, ne-Frosinoneima, ne-Palermima o kakvom se majstoru radi.

Posted (edited)
:lolol: Edited by IndridCold
Posted

Ja sam mislio da ne postoji gorih trenera za Argentinu od Maradone i Martina, kad vidi ovog majstora, bez sredine terena, Banega sedi na klupi, Mascherano organizator, mrtvi DiMaria se sepuri na terenu a Dybala ni na klupi, o Higuainu necu ni da trosim reci.

Coutinho i Neymar carevi. Odbrana mnogo bolja s Mirandom a bez Luiza.

Higuain je sve kredte potrosio na ona dva zicera protiv Nemacke. Sto se mene tice moze da da 500 golova u sezoni i da ga plate 200 miliona. Kesa sto bi reko Middle, i dalje se tresem kad se setim 2014.

Posted

Stvarno ste ovdje na ppp loseg ukusa kad ste navijali za Mesija protiv Milera i za Argentinu protiv Njemacke...

Posted

Ne znam gde da stavim. Pretpostavljam da je u Meksiku velika proslava, nakon nocasnje pobede. :D

Posted

Stvarno ste ovdje na ppp loseg ukusa kad ste navijali za Mesija protiv Milera i za Argentinu protiv Njemacke...

ma svaka njima cast, ali nikad za Ruse, Engleze, Amere, Nemce i Kineze.

cuj izbora Miler vs Mesi  :isuse:

Posted

Jbg ceo zivot za Argentinu, a sto rece Majo uvek protiv Nemacke

Posted

Jedina repka koja je te godine igrala dobar fudbal, na momente spektakularan. Inace ih i ja ne volim.

Posted

Ja nikad do tada (i nadam se nikad više) za Švabu™, ali... nisam mogao. Averzija prema onom hobitu je bila prejaka. Ne da je pomogao ni Iguain...

A iskreno, dok nije počela tekma, nisam znao za koga ću navijati.