levi Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Firmino jbt, takav antitalenat odavno nije viđen u napadu Brazila. Još od Hulka
ArleKino Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Higuain opet objasnio ne-Carpijima, ne-Frosinoneima, ne-Palermima o kakvom se majstoru radi.
Meazza Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 (edited) Edited November 11, 2016 by IndridCold
Giggsy Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Ja sam mislio da ne postoji gorih trenera za Argentinu od Maradone i Martina, kad vidi ovog majstora, bez sredine terena, Banega sedi na klupi, Mascherano organizator, mrtvi DiMaria se sepuri na terenu a Dybala ni na klupi, o Higuainu necu ni da trosim reci. Coutinho i Neymar carevi. Odbrana mnogo bolja s Mirandom a bez Luiza. Higuain je sve kredte potrosio na ona dva zicera protiv Nemacke. Sto se mene tice moze da da 500 golova u sezoni i da ga plate 200 miliona. Kesa sto bi reko Middle, i dalje se tresem kad se setim 2014.
MiddleClass Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Stvarno ste ovdje na ppp loseg ukusa kad ste navijali za Mesija protiv Milera i za Argentinu protiv Njemacke...
Miljenko Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Ne znam gde da stavim. Pretpostavljam da je u Meksiku velika proslava, nakon nocasnje pobede. :D
Lancia Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Stvarno ste ovdje na ppp loseg ukusa kad ste navijali za Mesija protiv Milera i za Argentinu protiv Njemacke... ma svaka njima cast, ali nikad za Ruse, Engleze, Amere, Nemce i Kineze. cuj izbora Miler vs Mesi
Giggsy Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Jbg ceo zivot za Argentinu, a sto rece Majo uvek protiv Nemacke
Meazza Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Jedina repka koja je te godine igrala dobar fudbal, na momente spektakularan. Inace ih i ja ne volim.
Pantelija jr Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Ja nikad do tada (i nadam se nikad više) za Švabu, ali... nisam mogao. Averzija prema onom hobitu je bila prejaka. Ne da je pomogao ni Iguain... A iskreno, dok nije počela tekma, nisam znao za koga ću navijati.
Recommended Posts