May 26, 20195 yr Čekamo da vidimo da li će da prođe the peticija, pa ako slučajno ne prođe ritualno spaljujemo topić.
May 26, 20195 yr Zivot dajem da ce ova tema i teme srodne njoj imati vise strana nego ijedna ikada na ovom forumu. ZAUVEK Cak iako uzmemo dva zlata u kosarci sledeceg leta
May 27, 20195 yr 18 hours ago, Weenie Pooh said: Ali dobro™, meni je i onoliko hvaljena špica glupava do bola, zato mi je sasvim svejedno kad nju obrađuju. Ima l' nešto što tebi nije glupavo? Realno, špica i 'zika su do jaja.
May 27, 20195 yr 21 minutes ago, hazard said: Ima l' nešto što tebi nije glupavo? Slabo. Ali evo, na primer, Rori Mekani je klasa:
May 27, 20195 yr 41 minutes ago, mozzer said: Veceras na HBO: Game of Thrones - the Last Watch - 2h emisija o snimanju season 8 To jest bice opet, jer je vec emitovano proslu noc i moze se pogleda.
May 28, 20195 yr Deo u dokumentarcu sa prvog javnog citanja scenarija osme sezone, gde su bukvalno svi na gomili, medju kojima su neki dobili/procitali prethodno, ali neki nisu, pa je medju ovima koji nisu i Dzon... sok mu bio verovatno neminovan...je bas :cry A Varis dok slusa pored sebe Deneris kako ga osudje na smrt i izgovara ...drakaris.. Inace muzika u seriji, spica naravno, sjajna je. Odlican posao je napravio Ramin Djawadi, a Janny of Oldstones jedno mi je od najjacih utisaka u osmoj sezoni.
May 29, 20195 yr On 26.5.2019. at 10:17, John Coltrane said: Moze i na hnh department Morello, Antrax (nisam ih toliko gotivio). Fale Pantera i Testament
May 29, 20195 yr http://rs.n1info.com/Showbiz/a487476/Kit-Harington-na-oporavku-od-stresa-posle-Igre-prestola.html