May 26, 20195 yr On 24.5.2019. at 15:30, arheolog1981 said: Pokupio s Reddit-a, Lagerta kao Visenya Targaryen u prequel-u o Egonovom osvajanju. Jab to gledo Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk uf moram do vecea
May 26, 20195 yr 50 minutes ago, Valkyrie said: I meni je muzika odlična, ne samo špica već i Rains of Castamere, Bear and the maiden fair i ova poslednja Jenny of Oldstones. Mda, ova boldovana je pravo malo a capella remek-delo. Vrhunska produkcija, dirljivo, kreativno, & nezaboravno
May 26, 20195 yr 3 hours ago, Weenie Pooh said: Mda, ova boldovana je pravo malo a capella remek-delo. Vrhunska produkcija, dirljivo, kreativno, & nezaboravno Svakako me baš briga što se tebi ne sviđa.
May 26, 20195 yr 25 minutes ago, Valkyrie said: Svakako me baš briga što se tebi ne sviđa. Svakako imaš pravo na to, ali poenta je bila da se ta pesma nije ni čula u epizodi nego samo u špici. (I da je atonalno sranje.)
May 26, 20195 yr 2 minutes ago, ToniAdams said: jel ima pesma u knjizi il nema? mislim da je to relevantno. Link
May 26, 20195 yr Da ne zna, ne bi kenjao koliko su debilne gitarske obrade pseudo-medieval poezije. Ali dobro™, meni je i onoliko hvaljena špica glupava do bola, zato mi je sasvim svejedno kad nju obrađuju.