Cane Vukic Prebranac Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Само нек се то смеће завршило, било је зрело за крај прије седам година
Ros Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 1 hour ago, copkillah said: Kako se završila? Prestao sam da gledam tamo negde oko 6-7. sezone klasican happy end
MiddleClass Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 23 hours ago, mozzer said: Ne bas obrnuto. Ali to nije tema ovde. @arheolog1981 Super Bio si badmintonac i veze nisi imao sa sportom?
mozzer Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 1 hour ago, MiddleClass said: Bio si badmintonac i veze nisi imao sa sportom? Receno jezikom GoTh-a bio sam Skorpionac...
Anduril Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 8 minutes ago, ZerrorR said: Dobar, definitivno vise drame i iznenadjenja od pravog kraja, mada bez neke generalne poruke. GoT je na pocetku je imao tu dobru kombinaciju i sudare politickog realizma, stochastike (nepredvidivosti) i (nad)prirodnih sila koje je tesko kontrolisati. Kombinacija tih elemenata je trebala i da sastavi dobar kraj ali nista od toga nije ostalo. Zato i poruka na kraju o zlom tronu ispada tako banalna.
ZerrorR Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 1 hour ago, Anduril said: Dobar, definitivno vise drame i iznenadjenja od pravog kraja, mada bez neke generalne poruke. GoT je na pocetku je imao tu dobru kombinaciju i sudare politickog realizma, stochastike (nepredvidivosti) i (nad)prirodnih sila koje je tesko kontrolisati. Kombinacija tih elemenata je trebala i da sastavi dobar kraj ali nista od toga nije ostalo. Zato i poruka na kraju o zlom tronu ispada tako banalna. Uzgred, cini mi se da je u knjigama wargovanje u ljude predstavljeno kao vrhunsko zlo... i dok Bran9000 silom prilika warguje u Hodora, postaje sve vise i vise autistican i sociopata... sto bi objasnilo zlost ovog kraja...
Anduril Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 1 minute ago, ZerrorR said: Uzgred, cini mi se da je u knjigama wargovanje u ljude predstavljeno kao vrhunsko zlo... i dok Bran9000 silom prilika warguje u Hodora, postaje sve vise i vise autistican i sociopata... sto bi objasnilo zlost ovog kraja... Da, mogli su sa Branom napraviti svista ali je bilo ocigledno da od negde 4. sezone nisu imali pojma sta. Ovde covek dobro objasnjava i sazima gomilu problema:
Cane Vukic Prebranac Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 15 hours ago, Ayatollah said: Preston počinje za 20 minuta... "The only reason Grey Worm should have called this people together is to redwedding them all"
hazard Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Meni je realno ovo bilo finale (Preston), poslednju epizodu sam odgledao preko kurca i sve vreme sam cekao Prestona da izadje
Ayatollah Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 In other news, Bryan Cogman, koji je bio desna ruka Cock Merchantsa u ovoj seriji, prešao da radi Lord of the Rings seriju - doduše i tamo kao asistent scenaristima (i tamo su neka dvojica)...
arheolog1981 Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Pokupio s Reddit-a, Lagerta kao Visenya Targaryen u prequel-u o Egonovom osvajanju. Jab to gledo Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Recommended Posts