Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

Само нек се то смеће завршило, било је зрело за крај прије седам година

Posted
1 hour ago, copkillah said:

Kako se završila? Prestao sam da gledam tamo negde oko 6-7. sezone

klasican happy end

Posted
23 hours ago, mozzer said:

Ne bas obrnuto. Ali to nije tema ovde.

@arheolog1981

Super

Bio si badmintonac i veze nisi imao sa sportom? :D

Posted

Malo trivije za kraj

Posted
1 hour ago, MiddleClass said:

Bio si badmintonac i veze nisi imao sa sportom? :D

Receno jezikom GoTh-a bio sam Skorpionac... ;)

Posted
8 minutes ago, ZerrorR said:

Dobar, definitivno vise drame i iznenadjenja od pravog kraja, mada bez neke generalne poruke. 

GoT je na pocetku je imao tu dobru kombinaciju i sudare politickog realizma, stochastike (nepredvidivosti) i (nad)prirodnih sila koje je tesko kontrolisati.

Kombinacija tih elemenata je trebala i da sastavi dobar kraj ali nista od toga nije ostalo.

Zato i poruka na kraju o zlom tronu ispada tako banalna.

Posted
1 hour ago, Anduril said:

Dobar, definitivno vise drame i iznenadjenja od pravog kraja, mada bez neke generalne poruke. 

GoT je na pocetku je imao tu dobru kombinaciju i sudare politickog realizma, stochastike (nepredvidivosti) i (nad)prirodnih sila koje je tesko kontrolisati.

Kombinacija tih elemenata je trebala i da sastavi dobar kraj ali nista od toga nije ostalo.

Zato i poruka na kraju o zlom tronu ispada tako banalna.

Uzgred, cini mi se da je u knjigama wargovanje u ljude predstavljeno kao vrhunsko zlo... i dok Bran9000 silom prilika warguje u Hodora, postaje sve vise i vise autistican i sociopata... sto bi objasnilo zlost ovog kraja...

Posted
1 minute ago, ZerrorR said:

Uzgred, cini mi se da je u knjigama wargovanje u ljude predstavljeno kao vrhunsko zlo... i dok Bran9000 silom prilika warguje u Hodora, postaje sve vise i vise autistican i sociopata... sto bi objasnilo zlost ovog kraja...

Da, mogli su sa Branom napraviti svista ali je bilo ocigledno da od negde 4. sezone nisu imali pojma sta. Ovde covek dobro objasnjava i sazima gomilu problema:

Posted
15 hours ago, Ayatollah said:

Preston počinje za 20 minuta...

"The only reason Grey Worm should have called this people together is to redwedding them all" :Hail::lolol:

Posted

Meni je realno ovo bilo finale (Preston), poslednju epizodu sam odgledao preko kurca i sve vreme sam cekao Prestona da izadje :D

Posted

In other news, Bryan Cogman, koji je bio desna ruka Cock Merchantsa u ovoj seriji, prešao da radi Lord of the Rings seriju - doduše i tamo kao asistent scenaristima (i tamo su neka dvojica)...

Posted

Pokupio s Reddit-a, Lagerta kao Visenya Targaryen u prequel-u o Egonovom osvajanju. Jab to gledo :)28cdf7e3a6ee9708e321f1aa27ef8200.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Posted

A Trevis Fimel kao Egon Osvajač :D