Weenie Pooh Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 16 minutes ago, MayDay said: @vini Ma u 3 ujutro po nasem ide serija. Get hype™.
MayDay Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 57 minutes ago, Weenie Pooh said: Get hype™. Ja cu seriju ispratiti kako sam i na kraju svake sezone. Gledacu live i naspremacu hrane. Primiricu se oko 11pm da malo spavnem, posto finale traje do 5am. Iskreno, nije mi vise vazno kako ce oni da raspetljaju ovu seriju. Medjutim, odgledacu dostojanstveno jer su mi ipak pruzali lepe emocije ranijih godina, sokove (nama ekstrovertima su eksterni sokovi od vitalnog znacaja) i materijal za drustveno povezivanje sa nepoznatim ljudima. We had joy, we had fun, we had seasons in the Sun...
Weenie Pooh Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 39 minutes ago, MayDay said: Iskreno, nije mi vise vazno kako ce oni da raspetljaju ovu seriju. You're no true knight 41 minutes ago, MayDay said: nama su eksterni sokovi od vitalnog znacaja I nama su!
hazard Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 46 minutes ago, MayDay said: Medjutim, odgledacu dostojanstveno jer su mi ipak pruzali lepe emocije ranijih godina, sokove (nama ekstrovertima su eksterni sokovi od vitalnog znacaja) i materijal za drustveno povezivanje sa nepoznatim ljudima. We had joy, we had fun, we had seasons in the Sun... Heroji a ne zločinci
Giggsy Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 (edited) Je l' ikada neka serija privukla toliko bandwagonera pred kraj kao ova? Jeste popularna godinama, ali kao da je sad sve eksaliralo do besvesti Edited May 19, 2019 by Giggsy
goofs Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Breaking Bad? To je jedino sto mi pada na pamet. Ali mislim da nije bila ovoliko hajpovana kao GoT, takodje imala je mnogo manje bendvegon-reliable likova kao Kalisi, Dzon i ostali klinci. I bila je jedno 19x bolja.
Sludge Factory Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Da, uz sve eventualne mane ili greske, BB je za ovo akademija nauka i umetnosti
Valk Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Evo gledam reprizu i ne znam... Živo me interesuje sad kad bude nefterparty™ da li će Deneris da se opasulji šta je uradila ili će biti, u, 'ste videli kako sam im jebala kevu?! Na drugo gledanje totalno je brutalno, muka me ufatila.
ToniAdams Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 4 hours ago, Valkyrie said: Idemooo https://streamable.com/lrv1g opa rolo iz vikingsa
Valk Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Ćuti, Vikinge sam na vreme prestala da gledam. Za GOT sam izgubljen slučaj, kao i ti uostalom
Recommended Posts