Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

Meni je baš super što Kalisi nema seksualni vajb. Može da se fokusira na borbu.

Posted
1 hour ago, Timmy said:

Gde nema riba.. Sersei najbolja ikad, pa Remzijeva kuckarka, pa mala Dornjanka, pa crverna kurva sto je prva zbrisala na jug.. 

A nije losa ni Oša, pa ni Dzonova divljanka, kao i crvena vestica. Ona ima neki poseban smek. A i sisu. 

A nekome je i Sansa riba. Svega ima jbga :(

+1

Spoiler

game_of_thrones_6x01_melisandre_old.png

Posted

Mogla se ocelivati takvua duhovitost. Al ne od tebe. Jbga, bas si primio osobine raznih sa foruma. 

Posted

Sansa je meni super! Ne kazem da sam je upoznao ali rado bih.

Posted
3 hours ago, MayDay said:

Meni je baš super što Kalisi nema seksualni vajb. Može da se fokusira na borbu.

Igrom slučaja, dok je imala seksualni vajb moglo je se kako-tako i gledati. Od kako je postala prude, smara spektakularno. U svakoj epizodi ima neki besmislen monolog sa veštački indukovanom dramatikom, blebeće isprazno dok joj izraz lica varira od kravlje stondiranog pa sve do kravlje nadrkanog. (To se valjda zove range.)

A kakva se tebi borba priviđa, ja nemam pojma. Valjda misliš na ono kad je snimaju kako leži priljubljena uz vrat CGI zmaja?

Posted

Navodno su poznate duzine epizoda, 1-2 po 60, 3-6 po 80 minuta...

Verovatno nije tacno u minut jer deluje nenormalno da sve epizode bas budu okrugle...

Posted

Sto je nenormalno? Vecina serija ima epizode sa identicnim trajanjem. 

Posted

Pa 80 minuta je prilično nenormalno, da ne kažem nehumano. Ko može u cugu da izdrži toliko CGI makljanja i recitacija u pravcu kamere, svaka čast.

Posted

Mogu ja, ako ima riba, al ovde baš i ne

Posted
On 25.1.2019. at 14:08, Weenie Pooh said:

Pa 80 minuta je prilično nenormalno, da ne kažem nehumano. Ko može u cugu da izdrži toliko CGI makljanja i recitacija u pravcu kamere, svaka čast.

Ja mogu da izdržim 80 minuta makljanja i zmajeva bez problema, ali 80 minuta tupavih dijaloga teško

less talk more action

Posted

@hazard Pa biće neki kombo, da sva čula uživaju.

Za svakoga ponešto, za @ToniAdams ništa jer je GOT sad woke a golotinja haram.

• 3 weeks later...
Posted

kad smo kod riba, ko bese ona sto ju je Kalisi zakljucala u tamnicu? Ne pamtim dobro, ali nesto mi u secanju da j  i ona dobra bila