MayDay Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Meni je baš super što Kalisi nema seksualni vajb. Može da se fokusira na borbu.
pbg12345 Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 1 hour ago, Timmy said: Gde nema riba.. Sersei najbolja ikad, pa Remzijeva kuckarka, pa mala Dornjanka, pa crverna kurva sto je prva zbrisala na jug.. A nije losa ni Oša, pa ni Dzonova divljanka, kao i crvena vestica. Ona ima neki poseban smek. A i sisu. A nekome je i Sansa riba. Svega ima jbga :( +1 Spoiler
Timmy Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Mogla se ocelivati takvua duhovitost. Al ne od tebe. Jbga, bas si primio osobine raznih sa foruma.
rooney Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Sansa je meni super! Ne kazem da sam je upoznao ali rado bih.
Weenie Pooh Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 3 hours ago, MayDay said: Meni je baš super što Kalisi nema seksualni vajb. Može da se fokusira na borbu. Igrom slučaja, dok je imala seksualni vajb moglo je se kako-tako i gledati. Od kako je postala prude, smara spektakularno. U svakoj epizodi ima neki besmislen monolog sa veštački indukovanom dramatikom, blebeće isprazno dok joj izraz lica varira od kravlje stondiranog pa sve do kravlje nadrkanog. (To se valjda zove range.) A kakva se tebi borba priviđa, ja nemam pojma. Valjda misliš na ono kad je snimaju kako leži priljubljena uz vrat CGI zmaja?
assignment Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Navodno su poznate duzine epizoda, 1-2 po 60, 3-6 po 80 minuta... Verovatno nije tacno u minut jer deluje nenormalno da sve epizode bas budu okrugle...
Timmy Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Sto je nenormalno? Vecina serija ima epizode sa identicnim trajanjem.
Weenie Pooh Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Pa 80 minuta je prilično nenormalno, da ne kažem nehumano. Ko može u cugu da izdrži toliko CGI makljanja i recitacija u pravcu kamere, svaka čast.
hazard Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 On 25.1.2019. at 14:08, Weenie Pooh said: Pa 80 minuta je prilično nenormalno, da ne kažem nehumano. Ko može u cugu da izdrži toliko CGI makljanja i recitacija u pravcu kamere, svaka čast. Ja mogu da izdržim 80 minuta makljanja i zmajeva bez problema, ali 80 minuta tupavih dijaloga teško less talk more action
Weenie Pooh Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 @hazard Pa biće neki kombo, da sva čula uživaju. Za svakoga ponešto, za @ToniAdams ništa jer je GOT sad woke a golotinja haram.
Giggsy Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 kad smo kod riba, ko bese ona sto ju je Kalisi zakljucala u tamnicu? Ne pamtim dobro, ali nesto mi u secanju da j i ona dobra bila
Recommended Posts