Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

Pa omaž (vidi me, Vini) Robertu 100% jer se o pok kralju pričalo da je to bio njegov trejdmark. Čak je valjda i Regara ubio Mjölnirom.

Posted

Sta ce da rade kad uhvate WW, kako planiraju da ga prebace preko zida koji ima magicnu zastitu protiv WW?

Kao sto neko rece, ne hvataju White Walker-a nego wight-a, tj. zombija. Zid mozda jeste zacaran tako da ne propusta WW, ali smo videli u prvoj sezoni da zombi moze da prodje (uneli su ga u Castle Black). Zapravo postoji teorija (mada nije nigde eksplicitno navedeno....ili mozda jeste?) da WW i ,,regrutuju" zombije zbog toga sto ovi mogu preko zida, a oni ne.

Posted

Btw, kitotrgovci cine veliku uslugu Martinu. Sta god on bude smislio tj. napisao kao kraj serijala (knjiga), ne moze biti vece razocarenje za hardkor fanove od nacina na koji se serija zbrzava i zavrsava.

Inace, ovo sakupljanje vitezova okruglog stola u pohodu na Mrtvi Gral je samo jos jedna posledica toga sto kitotrgovci, otkad su ostali bez knjiga, ne znaju sta da rade sa tonom likova i sporednih prica koji Martin ima unutar svoje fabule. Tako otkako nema vise izvornog materijala, likovi ubrzano ginu na glupe nacine ili im se putevi na cudan nacin odjedanput preplicu kako bi svi ti likovi bili uvedeni u glavni tok serije i kako bi se smanjio broj paralelnih prica koji se moraju pratiti. Tako je sad i s ovim, a, ono, sta cemo sa ovim Houndom? Nek stretne one the Brotherhood, i oni su tu jebote, na njih zaboravismo. A sta onda? Pa nek stretnu ekipu na Zidu pa nek im se prikljuce...a? Sjajna ideja! Sjajan closure! Not.

Posted (edited)

omaž (vidi me, Vini) Robertu 100%

:Hail:

Ne bi me čudilo da neki od vajnih YouTube kritičara istakne kako su izborom Gendrijevog oružja Cock Merchants omažirali™ same sebe iz prve sezone gde se pominjao Robertov čekić.

A opet, možda je u pitanju suptilna referenca na Warhammer 40,000...

Rtb4e5qtY1-2.png

Edited by Weenie Pooh
Posted

a ja bi nekako voleo da je pravi

Pa znas kako, ako je cela operacija bila da bi se izvukao Gendri iz kovacnice i poslao da vesla po svetu kako bi se se spasao, a on resio da se vrati nazad u KL i to da bude kovac kao i pre, i sve to bez da ga uhvate, cenim da ga ne bi provalili sve i da nosi krunu na glavi i trazi Iron Throne.

Posted

Ajde što se vratio i niko ga nikad nije tražio, realno je dečko nebitan, ali zašto je Davos koji moj došao po njega? Izgleda da su pokušali da napišu dijalog u kom bi on obrazložio zašto ga hoće, ali nisu ništa mogli da smisle pa su odlučili da ga Gendry prekine i kaže "Nema veze, ajde, idemo!"

Slično i Hound prekida besmisleno ubeđivanje u zatvoru, gde dve grupe potpuno nemotivisanih likova pokušavaju jedni druge da ubede u istu jebenu stvar. Mora i on da uskoči i kaže "Nema veze, ajde, idemo!" jer je dijalog postajao previše glup čak i za njihove standarde.

Posted

Pa ne podržavamo, otkud ti to?

Odgledah upravo, šta znam, nije mi toliki skandal epizoda kako ste otkukali, ima dešavanja. Povratak Gendrija, Sersei opet trudna, Littlefinger back in action...

Zanemariću spaljivanje Tarlija, očekujem gluposti od Deneris svakako.

Apsolutno se ne slazem. Jedino spaljivanje Tarlija ima internu logiku i sledi ponasanje Deneris.

Desavanja ima i vise nego sto si napisala - gde ti je okupljanje sedam samuraja? a tu je i problem ove epizode - isti likovi su u jednoj sceni na jugu, a u sledecoj na severu. U sedmoj sezoni, to je baremi islo ne iz scene u scenu nego iz epizode u epizodu, pa kao, timeline nije bitan. Ovako, sve izgleda kao "Last time in GOT", a ne kao zaokruzena epizoda.

Posted

nego gde se izgubio debeli Menderli, Gloveru i Rojsu fali treca budala za one cirkus scene...vec vidim spin off gejmotron present the three amigos

960.jpg

Posted

Znati ko je Menderli a ko Glover... Jebote, vi ste najveci fanovi GOT-a na svetu. Grupi devojke 101.

Posted

Ajde što se vratio i niko ga nikad nije tražio, realno je dečko nebitan, ali zašto je Davos koji moj došao po njega? Izgleda da su pokušali da napišu dijalog u kom bi on obrazložio zašto ga hoće, ali nisu ništa mogli da smisle pa su odlučili da ga Gendry prekine i kaže "Nema veze, ajde, idemo!"

Pa reče mu nešto u fazonu da u KL postaje opasno, ajde ti sa mnom na sever, na sigurno. Samo pitanje je da li bi uopšte dolazio po njega da nije taksirao Tiriona...

Posted

Čist crowd pleasing, publika se po internetu i šire pita gde je i priziva povratak Gendrija sa sve pošalicama da li još vesla, što je i Davos pomenuo i gde je samo falilo da probije 4. zid i namigne publici, sve to sa Gendrijem je fazon časti kuća

Posted

Samo još fali 1 reality element, da uvedu da se radnja menja uživo putem tvitova, ili tako nešto.  SMS #DanyBurnThatMotherfucker to 1800 DRACARYS

Posted

Znati ko je Menderli a ko Glover... Jebote, vi ste najveci fanovi GOT-a na svetu. Grupi devojke 101.

kako ne znamo, evo coveka u zadnjoj epizodi neverovatno glupa scena

Posted

Kao sto neko rece, ne hvataju White Walker-a nego wight-a, tj. zombija. Zid mozda jeste zacaran tako da ne propusta WW, ali smo videli u prvoj sezoni da zombi moze da prodje (uneli su ga u Castle Black). Zapravo postoji teorija (mada nije nigde eksplicitno navedeno....ili mozda jeste?) da WW i ,,regrutuju" zombije zbog toga sto ovi mogu preko zida, a oni ne.

Sačekaj, ako je tačno da WW ne mogu preko Zida, u čemu je strateški problem Vesterosa? Dovoljno da se vojska povuče na 10 km južno od Zida, i tamo dočekaju zombije sa zmajevima, običnom i divljom vatrom, dok WW gledaju preko Zida. Bilo bi gadno, naravno, ali ta vojska zombija ne bi ni do Vinterfela stigla bez WW, jer je u pitanju masa beskrajno spore pešadije koja se bori bez ikakvog lukavstva ili taktike, samo običan rush. Dotraci na konjima sa zapaljenim strelama bi mogli da reše ovu vojsku bez ikakvih gubitaka.

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk