Weenie Pooh Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 A što onda brodom okolo nisu prošli i u startu? To što niko ne nosi kapu po mećavi je pet peeve moje majke (63) koja i dalje verno prati ovo sranje...
Amos Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Zar nije bila ona neka prica da je Bran sjebao svojim vargovanjem ravnotezu magije bla, bla, pa ce onda i zid biti sjeban? Plus sto je na spici umesto vode sada led sa strane.
Sludge Factory Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 (edited) @ Vini Pa i ti i dalje verno pratis ovo sranje, sta se brecas na majku Edited August 14, 2017 by Sludge Factory
mandingo Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 (edited) Povijest se ponavlja. Pojeo je shit sandwich od Svedjana i Mexikanca, sad ga istom poslasticom caste cock merchants. Stari dobri uini. [emoji14] Edited August 14, 2017 by mandingo
Weenie Pooh Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Kakvi sad Šveđani i Meksikanci? Cock Merchants pokušavam da ne pratim ali ne uspevam, stvarno je kao kad prolaziš pored mesta saobraćajne nesreće - ko može da ne baci pogled? Ja se žalim na sve svašta, ali mi retko zasmeta što će Lord Commander da nazebe ako ne navuče kapuljaču :D
mandingo Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Nemoj da se pravis naivan, dobro znas o kom Svedjaninu i Meksikancu mislim.
ToniAdams Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 e sad meni nije jasno. dok semvajs gemdzi fotokopira knjige, a zena megasmaracica mu cita trivije iz selebrti povjesti, u jednom momentu saznajemo da je, kako stvari stoje, dzon snov sin rejgara, koji je brat degeneris, znaci glavata je dzoniju tetka?
James Marshall Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Aj to, nego nije ni Regarov bastardo, već mu je legalni sin, te je njegov najveći... Tzv. claim na Gvozdeni presto.
mandingo Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 (edited) e sad meni nije jasno. dok semvajs gemdzi fotokopira knjige, a zena megasmaracica mu cita trivije iz selebrti povjesti, u jednom momentu saznajemo da je, kako stvari stoje, dzon snov sin rejgara, koji je brat degeneris, znaci glavata je dzoniju tetka? Pa to smo, manje-vise znali na kraju prosle sezone. Sad smo zasnali za shotgun wedding Rejgara i Lijane - sto Bubiju daje vece pravo na Iron Throne nego Deneris. Edited August 14, 2017 by mandingo
ToniAdams Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 (edited) a jebemu, ne volim da se smejemo i gadimo (sa pravom) incest bed gajsa, a podrzavamo gud gajs incest jer to je kao ljubav. Edited August 14, 2017 by ToniAdams
Weenie Pooh Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Nemoj da se pravis naivan, dobro znas o kom Svedjaninu i Meksikancu mislim. Da sam juče umro, ne bih znao kog su etničkog backgrounda bili originalni Cock Merchants.
porucnik vasic Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 a jebemu, ne volim da se smejemo i gadimo (sa pravom) incest bed gajsa, a podrzavamo gud gajs incest jer to je kao ljubav. Ех, кад ниси либералан...
Valk Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 a jebemu, ne volim da se smejemo i gadimo (sa pravom) incest bed gajsa, a podrzavamo gud gajs incest jer to je kao ljubav.Pa ne podržavamo, otkud ti to?Odgledah upravo, šta znam, nije mi toliki skandal epizoda kako ste otkukali, ima dešavanja. Povratak Gendrija, Sersei opet trudna, Littlefinger back in action... Zanemariću spaljivanje Tarlija, očekujem gluposti od Deneris svakako.
ToniAdams Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 a jel gendrijev vorhamer rildil il kopija cacinog?
Recommended Posts