Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

nego gde se izgubio debeli Menderli, Gloveru i Rojsu fali treca budala za one cirkus scene...vec vidim spin off gejmotron present the three amigos

Posted

Kolko vidim sledeca epizoda ce biti upiš posto ce druzina od vješala da krene u sprovodjenje cunning plana pa će izesti govno, naravno.

Interesantan mi je deo kad onaj jednooki pripali mač mrkim pogledom. Ako to bude delovalo protiv zombija čemu ondak jebavanje sa zmajostaklom i valirijskim čelikom? Nek užde mačeve i koplja i satru zombije

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Vatra djeluje protiv wightova, a White Walkeri je,  :Jova: , kuliraju. 

Nejasno je da li je zmajska vatra potentnija™ ili im ni ona ne smeta. Zato su dragonglass i valirijski čelik presudni; stara dobro čuvana ruska  westeroska tajna za borbu protiv White Walkera.

Posted (edited)

mora da im smeta. imas vise vrsta vatri u gotu.

elem, od ovog buckurisa ce ispasti nesto smisleno jedino ako se haund vrati ko beli supremista, pa onda dobijemo dvoboj zombija.

Edited by ToniAdams
Posted

Btw. otkud sad nijedan od Dotrakija ne prepoznaje Džoru?  :unsure:

Posted

to su novi dotraki bodygardi regrutovani u vreme kada je bata đora već krenuo da nađe lek....

Posted

nakon ove epizode, naredne samo mogu biti bolje.

(vecni optimista)

Posted

Vratio se Dzendri, dovoljno za nehejt :)

A neka moja davna sumanuta pretpostavka je da je on sin od Sersi, tj. zakoniti Baration naslednik (Sersei na pocetku serije prica cini mi se Starkovoj da je imala bebu koja je umrla i koju su joj odneli - nije nemoguce zamisliti da je Dzejmi hteo da se oslobodi te bebe, ali je nije ubio vec dao nekom kovacu) i da ce kao takav zasesti na presto kad ostali izginu.

Posted (edited)

Pa da, to će Gilly da pročita Semu u onim knjižurinama što je ukrao. "Piše ovde Meštar Meštrović da je kralj jebo kraljicu ali onda kraljicin brat naredio da se beba odnese i da nekoj kurvi da je podiže, ali posle kad kurva umre da mali postane kovač, i da ga zovu naizmenično Gendri i Džendri."

Mene još blago do umereno boli glava od činjenice da Tormund Giantsbane hapsi Brotherhood without Banners, nisam ispratio najbolje pa ne znam da li kaže zašto ih je hapsio? Jel' zato što su krenuli severno od Zida, a on to ne da?

Edited by Weenie Pooh
Posted

Sem, ovo je moja nova devojka. A da, spalila ti je oca i brata žive.

Ti kao da nisi čuo šaljivu Davos-Tyrion razmenu (kad ga prokrijumčari™ na obalu KL u po bela dana, i još zna tačno gde je prolaz što vodi direktno u Red Keep, šta ti je iskusni krijumčar): "Last time I was here, you burnt my son alive with wildfire" (i nikom ništa).

Posted

Vratio se Dzendri, dovoljno za nehejt :)

A neka moja davna sumanuta pretpostavka je da je on sin od Sersi, tj. zakoniti Baration naslednik (Sersei na pocetku serije prica cini mi se Starkovoj da je imala bebu koja je umrla i koju su joj odneli - nije nemoguce zamisliti da je Dzejmi hteo da se oslobodi te bebe, ali je nije ubio vec dao nekom kovacu) i da ce kao takav zasesti na presto kad ostali izginu.

Cersei: Will the king and I have children?

Maggy: Oh, aye. Six-and-ten for him, and three for you. Gold shall be their crowns and gold their shrouds, she said. And when your tears have drowned you, the valonqar shall wrap his hands about your pale white throat and choke the life from you

Čekamo da vidimo ko je valonkar a što se dece tiče... u pravu si. U prvoj sezoni ona zaista kaže da je rodila bebu koja je ubrzo umrla. Toga u knjigama nema... e sad što su D&D zaboravili do pete sezone za to pa onda i proročanstvo Megi nema smisla, to je već drugi padež :)

Posted

Sta ce da rade kad uhvate WW, kako planiraju da ga prebace preko zida koji ima magicnu zastitu protiv WW?

Posted

Sta ce da rade kad uhvate WW, kako planiraju da ga prebace preko zida koji ima magicnu zastitu protiv WW?

Linijom Dragonstone-Eastwatch-Dragonstone :) Mene više zanima kojom će mađijom Džendri da zove Deni u pomoć. Hoće li biti DM na instagram ili Viber  :fantom: 

Posted

zonbija ce da ulove. bez kape, ko vucic.

Posted

Pa ne moraju preko zida, mogu okolo, brodom... :unsure:

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Posted

Pa da, ali neko rece da dok zid postoji ww ne mogu nikako na drugu stranu zbog magije.