Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

OK, sutra-prek'sutra uradiću psihološku analizu bajke Rapunzel i pokušati da približim simboliku... Nije mi cilj da se svađam sa tobom niti sa bilo kim... Mislim da malo apstraktnog razmišljanja prilikom razumevanja materijala koji inspiraciju crpi iz mita, bajki i alhemije nije na odmet...

Posted

Slobodno pokušaj, samo kažem da je uzaludno. Kad vidiš kako im amaterizam i ošljarenje navire na sve pore, to bi trebalo da je dovoljan signal da uštediš vreme i ne pokušavaš da tražiš ikakvu značajnu simboliku od ta dva klovna. 

Posted

Nema me pola dana i namćori izdominirali topikom.

Gde su Pečorin i Milanče da plačemo zajedno kada Bubi postaje kralj? Kada Drogon splešuje onu silnu mornaricu! Šest godina ovo čekam. Sad mi je ostalo samo da čekam WW's. Nekako mi žao sada što se bliži kraj.

Posted

Oko amaterizma se slažem, bez zezanja - amplifikacije sa pomenutim materijalom su poprilično in your face. Nisu teške za uočiti...

Posted

Šest godina ovo čekam. Sad mi je ostalo samo da čekam WW's. Nekako mi žao sada što se bliži kraj.

Izdala si GRRM-a.

Posted

Gde su Pečorin i Milanče da plačemo zajedno kada Bubi postaje kralj?

Nisam plakao, al mi nije bilo svejedno.

Posted

I rez, piši te simbole i alhemiju, ne slusaj ovu babetinu :D

Posted

mala mormontica mi opasno ide na kurac. zivim za trenutak kad ce neko od onih opakih severnih feudalaca da je zavali okovanom rukavicom,

tek da je nauci da deca treba da cute kad se odrasli igraju feudalne politike (a pogotovo kad dete ima sveukupno 20 vojnika uz sebe)

Napusti internet.

Nego, je l Bubi sad ima vece nasledno pravo na tron od Deneris?

Posted

Nisam plakao, al mi nije bilo svejedno.

Duševan čovek. :)
Posted

Kako ce Martin da resi ovo sa Sersi u knjigama?

Posted

mala mormontica mi opasno ide na kurac. zivim za trenutak kad ce neko od onih opakih severnih feudalaca da je zavali okovanom rukavicom,

tek da je nauci da deca treba da cute kad se odrasli igraju feudalne politike (a pogotovo kad dete ima sveukupno 20 vojnika uz sebe)

davosa su takodje totalno sjebali (njegovo ponasanje uopste nema smisla, bar za onog davosa iz knjiga kog se jasnije secam nego ovoga iz serije).

postao je gora je glista i beskicmenjak od reek.a nakon cuvene scene sa kobajom

malo ti je ovo u koliziji, sećaš se davosa iz knjige, a ne sećaš se da su svi klinci mlađi u knjigama nego u seriji, deni startuje sa 13god, rob i džon sa 14 itd

Posted

Kao muško, trebalo bi.

Ali to saznanje kod njega samog ne bi probudilo takve ambicije. Bez obzira na poreklo, Džon je 100% Stark.

Posted (edited)

Pa ja stvarno ne znam. Ona je kraljeva ćerka, a on kraljev unuk po sinu. Ali ko će ovo drugo da posvedoči? Bren na osnovu vorgovanja samo.

Zato je najbolje po zasluzi da se dodeli tron. Bubi će voditi odbranu od WW's, a pošto su oni jedina pretnja svim kraljevstvima, mislim da je to najbolje rešenje.

Plus će da se zaljube medjusobno. :blush:

Edited by MayDay
Posted

Kako ce Martin da resi ovo sa Sersi u knjigama?

Cleganebowl :D