Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Nah, mora da se isključuje Adblock.

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

da nam konacno razrese ovaj dorne, ne spavam....

Ali slobodno kucaj PbP ako te ne mrzi.

U je, biće Dorne

Ali slobodno kucaj PbP ako te ne mrzi.

Loras priznao sve pred Vrapcem i odrekao se prezimena, nasledstva i urezali mu zvezdu na čelo.

Brate! Qien puede matar a un nino?

Znači najzad odgovoreno na pitanje šta će biti sa onim Cvetkom kog se niko ne seća niti je ikog briga za njega ikad bilo. Wipin' me brow.

Nemoj ni sledeći put da isključuješ adblock. Cersei :kralj:

Uuu, prešli smo na ozbiljne uvrede znači? :yawn2: Odo' da spavam, uživajte.

cersei waterboarduje vinom 

U, The Pie!

Bubi moj.

Ustoliči ga klinka od dvanes' ljeta.

Jbg, veće epizode po bitnosti događaja on a grand scale nije bilo. Svašta se može reći za epizodu ali ne i da se ništa nije desilo :D

Jedva čekam da Khaleesi skemba Littlefingera. Mnogo me nervira koliko je potuljen.

Mislim da je pita highlight.