Weenie Pooh Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Uf, uf, stvarno dobar trailer. Ali čudna mi je ova scena na oko 10 sec kad Catlyn preti Littlefineru nožem. Toga u knjigama nema, koliko se ja sećam?
Moća Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ni ja se toga ne secam. Mozda su to samo nekako montirali za trjeler iz dve razlicite scene.
Razzmatazz Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Spremili flašu vina da se 'ladi za Džofrijevo venčanje. Jeste da neće u ovoj sezoni, ali čisto da se pomene. A Frey pitu ćemo praviti svežu.
Roger Sanchez Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Robb - kako ga kasnije i zamisliti drugačijeg?
Lrd Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ma...Ovo su govnjive fotke, ovo je govnjivo tumačenje. Čista plastika a la Piter Džekson. Apsolutno nijedna faca ne odlsikava pravi karakter likova, sve je dvodimenzionalno i prejednostavno. Mislim. Gospodar prstenja je napisan arhetipski i ne odgovara svakom, ali serijal Ice and Fire apsolutno svakom može da odgovara i nema potrebe za ovakvom simplifikacijom i jedenjem govana. Mislim, tačno je opisan način na koji je Brienne ružna - zašto to mora da se menja?Ma šta uopšte otvaram ovaj nevernički topik, jebale ih pojednostavljene ekranizacije da ih jebale.
Calavera Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Tako je, fanbojski bes ostavite za VIP topic. ^_^
Weenie Pooh Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 I njemu isto:http://www.youtube.com/watch?v=ToMbp7VgoRc
Calavera Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 A jesu se pretgrli sa originalnim idejama, svaka im cast...
Recommended Posts