Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Uf, uf, stvarno dobar trailer. Ali čudna mi je ova scena na oko 10 sec kad Catlyn preti Littlefineru nožem. Toga u knjigama nema, koliko se ja sećam? :unsure:

Ni ja se toga ne secam. Mozda su to samo nekako montirali za trjeler iz dve razlicite scene.

Vidi se i red tint™ u riot sceni..

Spremili flašu vina da se 'ladi za Džofrijevo venčanje. Jeste da neće u ovoj sezoni, ali čisto da se pomene.

A Frey pitu ćemo praviti svežu.

Robb - kako ga kasnije i zamisliti drugačijeg?tumblr_lylavgWwBQ1r9h4heo1_500.jpg

• 2 weeks later...

Brijena je pravo ruzna, svidja mi se. :D

skoro pa da ima bradu :D

Jamie: "I'd still hit it!"

Ma...Ovo su govnjive fotke, ovo je govnjivo tumačenje. Čista plastika a la Piter Džekson. Apsolutno nijedna faca ne odlsikava pravi karakter likova, sve je dvodimenzionalno i prejednostavno. Mislim. Gospodar prstenja je napisan arhetipski i ne odgovara svakom, ali serijal Ice and Fire apsolutno svakom može da odgovara i nema potrebe za ovakvom simplifikacijom i jedenjem govana. Mislim, tačno je opisan način na koji je Brienne ružna - zašto to mora da se menja?Ma šta uopšte otvaram ovaj nevernički topik, jebale ih pojednostavljene ekranizacije da ih jebale.

Tako je, fanbojski bes ostavite za VIP topic. ^_^

sto se vise priblizava to mi deluje dalje

gameofthroneswariscoming.jpg

A jesu se pretgrli sa originalnim idejama, svaka im cast...