Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

Sto, bas Bron lepo peva, a i ona send-snajka mu valja.

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

To jedino i vredelo iz Dorne do sada :naughty: Onaj garavi već namastio sekiru još u prošloj epizodi, valja se to iskoristiti.

Edited by elementary

Boltonovo kopile :)

:lol: nista mu ne verujem

Konacno jedna dobra epizoda u sezoni (minus smaranje sa Tarlijem) 

Naravno morali smo da prozivimo i jos jednu rekapitulaciju skorasnjih dogadjaja kroz razgovor Sanse i Remzija ali na to smo vec navikli. U svakom slucaju Team Stanis all the way, po mogucstvu da se udruzi sa Babom Tyrell i da zauzmu Iron Throne.

Konacno jedna dobra epizoda u sezoni (minus smaranje sa Tarlijem) 

Naravno morali smo da prozivimo i jos jednu rekapitulaciju skorasnjih dogadjaja kroz razgovor Sanse i Remzija ali na to smo vec navikli. U svakom slucaju Team Stanis all the way, po mogucstvu da se udruzi sa Babom Tyrell i da zauzmu Iron Throne.

Dio sa Semom je dosadan do bola, kao i ovaj sa Sansom. Nisam znao da će u ovoj epizodi biti ovo namještanje Sersei, ali je dobro ispalo. Kao i ovaj dornjanski pičić, hajlajt epizode.

Stanoje se konačno zapitao je li Crvena poludjela  :lolol: opet navijam za njega

Ovaj dio oko Džore i Tiriona, kao da su pokrali iz Spartaka, čak je i pep talk isti 

I dalje postavljam pitanje relevatnosti prvog seksualnog iskustva Tarlija sa razvitkom radnje serije, knjige i uopšte događaja u Vesterosu. 

Jebeš mi sve, ne kontam i dalje LF-a. Da li je on babi priznao kako je namjestio unuka i unuku joj na penal Sersei, a sad će to da poništi tako što će i Sersei da napenali fanaticima, ili šta već? Pa kako iko želi s njim da ulazi u dilove kad je ljigav ko lignja?

edit: i da, zaista je neko od scenarista/producenata bio zlostavljan u djetinjstvu, moglo je komotno bez onih scena gdje peglaju mučenog Sema, već je Aliser bio odvratan prema njemu dovoljno. Plus konstantno podsjećanje da je jebeni Bolton sadista. 

Edited by James Marshall

jes Vala to sa alisterom je presmesno. Samo da ne dobijemo side story o mukama sema u policijskoj akademiji gde zli načelnik konstantno želi da mu smesti.

nego možda sam propustio taj deo ali kada je Sansa saznala da je Tomen bastard?

jes Vala to sa alisterom je presmesno. Samo da ne dobijemo side story o mukama sema u policijskoj akademiji gde zli načelnik konstantno želi da mu smesti.

nego možda sam propustio taj deo ali kada je Sansa saznala da je Tomen bastard?

pa stigao onaj gavran sto ga deni poslala na zid pa svratio do Sanse djegod. 

Da se okrijepi i natanka čorbe. 

:yawn2:

a otkud deni zna? na kraju ima da ispadne da je muceni ned izgubio glavu zbog opšte poznate stvari.

Zar nije Ned svima poslao gavrane pre nego sto su ga smaknuli? Mislim od prve sezone se provlaci to, npr. kada razgovaraju Sersei i Dzofri i on spominje "glasine o nama" a Sersei u fazonu ti si kralj, ko jebe glasine, i tvog oca su zvali Robert the Usurper pa je svejedno ludog kralja svrgnuo itd.

stanis je slao vrane gavranove, sve ste pobrkali ^_^

Dobro ali Ned je poslao Stanisu :)

cekajte, otkud Nedu gavran? 

namamio ga starim lebom, uvatio i istrenirao :(