Jump to content

Game of Thrones

Featured Replies

1/3 knjiga otpada na opis kako je neki od likova obučen, 1/3 na unutrašnje monologe, ostatak su dijalozi, opisi gurmanskih obroka i 1% ostaje za akciju

• Replies 13.2k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Hype level nula. Od "finala" GoT nisam ni knjige čitao a svake godine sam bar jednu obrnuo a često i više. Čak me ne zanima ni šta će debeli da uradi i dal će 2029. godine da izda Vetrove Zime. Što se

• arheolog1981
    arheolog1981

Game of Thrones’ Jon Snow Sequel Series in Development at HBO... Kit Harington is attached to reprise his fan-favorite role in the first potential 'Thrones' project to take place after the events in t

• Juce slucajno na tvu odgledah deo jedne epizode iz prve sezone. Zaboravila sam koliko je to bila dobra serija, i kako je upropastise do kraja.

Posted Images

1/3 knjiga otpada na opis kako je neki od likova obučen, 1/3 na unutrašnje monologe, ostatak su dijalozi, opisi gurmanskih obroka i 1% ostaje za akciju

Палите књиге.  :fantom:

GoT je knjizevnost koliko i 50 nijansi sive.

Ovo i Kalifornikacija su seks i grad za muskarce. Nema potrebe ucitavati kvalitet kad to nije ni poenta pisca knjiga/serije.

GoT je knjizevnost koliko i 50 nijansi sive.

Ovo i Kalifornikacija su seks i grad za muskarce. Nema potrebe ucitavati kvalitet kad to nije ni poenta pisca knjiga/serije.

Наравно. Хирушки јасно и прецизно, а потпуно без мозга.

Baš tako :D Jebala vas akcija, gledajte filmove ako vam je do akcije. Eno onaj Interstellar na primer, čujem da je pun akcije skoro kao Građanin Kejn.

Kačio sam sto puta ali ajde i sto prvi - ako nekom slučajno padne na pamet da počne da čita, da zna šta ga čeka:

Kačio sam sto puta ali ajde i sto prvi - ako nekom slučajno padne na pamet da počne da čita, da zna šta ga čeka:

Realno, ovo je potpuna budalaština, a mene podseća na jednog od lokalnih izadragstornih pivopija koji je imao besmrtni citat "Šta koj kurac Silmarilion, Ulmo, Tulmo, jebo im ja mater".

Nema u knjizi nikakvih zabuna oko kuća, niti ima problema da se prate likovi.

pravda za opise grbova!

Realno, ovo je potpuna budalaština, a mene podseća na jednog od lokalnih izadragstornih pivopija koji je imao besmrtni citat "Šta koj kurac Silmarilion, Ulmo, Tulmo, jebo im ja mater".

gde si našo taj dragstor, u rudnicima Morije?

pravda za opise grbova!

"A mastodon butt-raping a badger over a field of yellow and green chequy" :D

@Lrd: Ti si jedan bezdušni bukvalista koji meša genijalnu sprdnju iz ljubavi sa bezveznim priseravanjem.

Edited by Weenie Pooh

Nema u knjizi nikakvih zabuna oko kuća, niti ima problema da se prate likovi.

+1

"A mastodon butt-raping a badger over a field of yellow and green chequy" :D

@Lrd: Ti si jedan bezdušni bukvalista koji meša genijalnu sprdnju iz ljubavi sa bezveznim priseravanjem.

Правда за Лрд-а! :mad:

Uapsilo...

SPOILER od malog znacaja: Rec cock merchant se ne pominje u 7oj.

Tyrion se ne bi slozio da je u pitanju "mali znacaj".

neverovatno je koliko su pryce i fanatici dosadni. pozeleo bih im tretman za negu koze kod boltona.

gde si našo taj dragstor, u rudnicima Morije?

Još gore, na proplancima Vidikovca.

Jesam, potpuni sam zelot. :(

Smaraju za medalju,pogotovu sa ovim debeljkom. Ovu Dornu bolje da ne prikazuju vise... Ovo sa Sersei se vec znalo i ocekivalo.