May 24, 20159 yr 1/3 knjiga otpada na opis kako je neki od likova obučen, 1/3 na unutrašnje monologe, ostatak su dijalozi, opisi gurmanskih obroka i 1% ostaje za akciju
May 24, 20159 yr 1/3 knjiga otpada na opis kako je neki od likova obučen, 1/3 na unutrašnje monologe, ostatak su dijalozi, opisi gurmanskih obroka i 1% ostaje za akciju Палите књиге.
May 24, 20159 yr GoT je knjizevnost koliko i 50 nijansi sive. Ovo i Kalifornikacija su seks i grad za muskarce. Nema potrebe ucitavati kvalitet kad to nije ni poenta pisca knjiga/serije.
May 24, 20159 yr GoT je knjizevnost koliko i 50 nijansi sive. Ovo i Kalifornikacija su seks i grad za muskarce. Nema potrebe ucitavati kvalitet kad to nije ni poenta pisca knjiga/serije. Наравно. Хирушки јасно и прецизно, а потпуно без мозга.
May 24, 20159 yr 1/3 knjiga otpada na opis kako je neki od likova obučen, 1/3 na unutrašnje monologe, ostatak su dijalozi, opisi gurmanskih obroka i 1% ostaje za akciju Baš tako :D Jebala vas akcija, gledajte filmove ako vam je do akcije. Eno onaj Interstellar na primer, čujem da je pun akcije skoro kao Građanin Kejn. Kačio sam sto puta ali ajde i sto prvi - ako nekom slučajno padne na pamet da počne da čita, da zna šta ga čeka:
May 24, 20159 yr Kačio sam sto puta ali ajde i sto prvi - ako nekom slučajno padne na pamet da počne da čita, da zna šta ga čeka: Realno, ovo je potpuna budalaština, a mene podseća na jednog od lokalnih izadragstornih pivopija koji je imao besmrtni citat "Šta koj kurac Silmarilion, Ulmo, Tulmo, jebo im ja mater". Nema u knjizi nikakvih zabuna oko kuća, niti ima problema da se prate likovi.
May 24, 20159 yr 1/3 knjiga otpada na opis kako je neki od likova obučen, 1/3 na unutrašnje monologe, ostatak su dijalozi, opisi gurmanskih obroka i 1% ostaje za akciju pravda za opise grbova!
May 24, 20159 yr Realno, ovo je potpuna budalaština, a mene podseća na jednog od lokalnih izadragstornih pivopija koji je imao besmrtni citat "Šta koj kurac Silmarilion, Ulmo, Tulmo, jebo im ja mater". gde si našo taj dragstor, u rudnicima Morije?
May 24, 20159 yr pravda za opise grbova! "A mastodon butt-raping a badger over a field of yellow and green chequy" :D @Lrd: Ti si jedan bezdušni bukvalista koji meša genijalnu sprdnju iz ljubavi sa bezveznim priseravanjem. Edited May 24, 20159 yr by Weenie Pooh
May 25, 20159 yr Realno, ovo je potpuna budalaština, a mene podseća na jednog od lokalnih izadragstornih pivopija koji je imao besmrtni citat "Šta koj kurac Silmarilion, Ulmo, Tulmo, jebo im ja mater". Nema u knjizi nikakvih zabuna oko kuća, niti ima problema da se prate likovi. +1 "A mastodon butt-raping a badger over a field of yellow and green chequy" :D @Lrd: Ti si jedan bezdušni bukvalista koji meša genijalnu sprdnju iz ljubavi sa bezveznim priseravanjem. Правда за Лрд-а!
May 25, 20159 yr neverovatno je koliko su pryce i fanatici dosadni. pozeleo bih im tretman za negu koze kod boltona.
May 25, 20159 yr gde si našo taj dragstor, u rudnicima Morije? Još gore, na proplancima Vidikovca. @Lrd: Ti si jedan bezdušni bukvalista koji meša genijalnu sprdnju iz ljubavi sa bezveznim priseravanjem. Jesam, potpuni sam zelot. :(
May 25, 20159 yr Smaraju za medalju,pogotovu sa ovim debeljkom. Ovu Dornu bolje da ne prikazuju vise... Ovo sa Sersei se vec znalo i ocekivalo.