gone fishing Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 1/3 knjiga otpada na opis kako je neki od likova obučen, 1/3 na unutrašnje monologe, ostatak su dijalozi, opisi gurmanskih obroka i 1% ostaje za akciju
porucnik vasic Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 1/3 knjiga otpada na opis kako je neki od likova obučen, 1/3 na unutrašnje monologe, ostatak su dijalozi, opisi gurmanskih obroka i 1% ostaje za akciju Палите књиге.
MiddleClass Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 GoT je knjizevnost koliko i 50 nijansi sive. Ovo i Kalifornikacija su seks i grad za muskarce. Nema potrebe ucitavati kvalitet kad to nije ni poenta pisca knjiga/serije.
porucnik vasic Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 GoT je knjizevnost koliko i 50 nijansi sive. Ovo i Kalifornikacija su seks i grad za muskarce. Nema potrebe ucitavati kvalitet kad to nije ni poenta pisca knjiga/serije. Наравно. Хирушки јасно и прецизно, а потпуно без мозга.
Weenie Pooh Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 1/3 knjiga otpada na opis kako je neki od likova obučen, 1/3 na unutrašnje monologe, ostatak su dijalozi, opisi gurmanskih obroka i 1% ostaje za akciju Baš tako :D Jebala vas akcija, gledajte filmove ako vam je do akcije. Eno onaj Interstellar na primer, čujem da je pun akcije skoro kao Građanin Kejn. Kačio sam sto puta ali ajde i sto prvi - ako nekom slučajno padne na pamet da počne da čita, da zna šta ga čeka:
Lrd Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Kačio sam sto puta ali ajde i sto prvi - ako nekom slučajno padne na pamet da počne da čita, da zna šta ga čeka: Realno, ovo je potpuna budalaština, a mene podseća na jednog od lokalnih izadragstornih pivopija koji je imao besmrtni citat "Šta koj kurac Silmarilion, Ulmo, Tulmo, jebo im ja mater". Nema u knjizi nikakvih zabuna oko kuća, niti ima problema da se prate likovi.
malkin Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 1/3 knjiga otpada na opis kako je neki od likova obučen, 1/3 na unutrašnje monologe, ostatak su dijalozi, opisi gurmanskih obroka i 1% ostaje za akciju pravda za opise grbova!
malkin Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Realno, ovo je potpuna budalaština, a mene podseća na jednog od lokalnih izadragstornih pivopija koji je imao besmrtni citat "Šta koj kurac Silmarilion, Ulmo, Tulmo, jebo im ja mater". gde si našo taj dragstor, u rudnicima Morije?
Weenie Pooh Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 (edited) pravda za opise grbova! "A mastodon butt-raping a badger over a field of yellow and green chequy" :D @Lrd: Ti si jedan bezdušni bukvalista koji meša genijalnu sprdnju iz ljubavi sa bezveznim priseravanjem. Edited May 24, 2015 by Weenie Pooh
porucnik vasic Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Realno, ovo je potpuna budalaština, a mene podseća na jednog od lokalnih izadragstornih pivopija koji je imao besmrtni citat "Šta koj kurac Silmarilion, Ulmo, Tulmo, jebo im ja mater". Nema u knjizi nikakvih zabuna oko kuća, niti ima problema da se prate likovi. +1 "A mastodon butt-raping a badger over a field of yellow and green chequy" :D @Lrd: Ti si jedan bezdušni bukvalista koji meša genijalnu sprdnju iz ljubavi sa bezveznim priseravanjem. Правда за Лрд-а!
Budja Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Uapsilo... SPOILER od malog znacaja: Rec cock merchant se ne pominje u 7oj.
mandingo Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 neverovatno je koliko su pryce i fanatici dosadni. pozeleo bih im tretman za negu koze kod boltona.
Lrd Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 gde si našo taj dragstor, u rudnicima Morije? Još gore, na proplancima Vidikovca. @Lrd: Ti si jedan bezdušni bukvalista koji meša genijalnu sprdnju iz ljubavi sa bezveznim priseravanjem. Jesam, potpuni sam zelot. :(
elementary Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Smaraju za medalju,pogotovu sa ovim debeljkom. Ovu Dornu bolje da ne prikazuju vise... Ovo sa Sersei se vec znalo i ocekivalo.
Recommended Posts