Jump to content
IGNORED

Game of Thrones

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted

firth kao darsi ne bi ni lidiju uspeo da smuva, a kamoli liz.

Posted (edited)

He's much more amiable than that poor fellow.  Siguran sam da je i Mr Collins na njega pomišljao dok je krunio kukuruz, a kamoli Liz.

Edited by Razzmatazz
Posted

Dobar! Zapravo odličan. Didn't know you had it in you.   ;)

346.gif

Posted

pa to ti i kazem, pisi o tome na vip topiku, iznerviram se kad procitam takav post. sad treba da sedim i da se cimam na svaki ulazak u krcu ocekujuci ko zna sta. valjda zbog takvih stvari postoje dva topika, majku mu.

Masovno celovečernje silovanje obe preostale ćerke Neda Starka (ona što je trebala biti nevesta kralju i ova mala što je pobegla pa ju je uhvatio jednooki džek™) od strane Lanisterovih vojnika dok Tirion pušta suzu, nakon čega im seku tela i glave šalju na sever, ruke na zapad kod Lanistera, trupove u Kings Landing i noge na istok u zemlju njihovog đeda Tulija.

Posted

eto -_-

pa to ti i kazem, pisi o tome na vip topiku, iznerviram se kad procitam takav post. sad treba da sedim i da se cimam na svaki ulazak u krcu ocekujuci ko zna sta. valjda zbog takvih stvari postoje dva topika, majku mu.

ma totalno bezveze nešto, mislim i ja volim scenu ali čisto sumnjam da će je biti u seriji

ja™ ubijam nekog nebitnog zlikovca ponavljajući njegove sopstvene reči dok je svojevremeno mučio razne ljude

Posted

For hands of gold are always cold, but a woman's hands are warm...       :naughty:

Posted

Prvo Gandalf the Gay, pa onda Plavi Moćni Rendžer, sad Hodor... ko je sledeći filmski heroj? Draža Mihajlović?

Garant je bilo "Renly Baratheon and Loras Tyrell like this"  :wicked:

Posted

А збиља кога је брига.

Posted

mene

Па да ценим да је та информација за серијал подједнако битна које тампоне користи Лена или који је Питеров  надимак био у основној.

Posted

pa ceni ko ti brani.

:fantom: