Frau Gabrijela Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 u ovo da se uparadimo i stari i novi bobovi da nas vide.
Weenie Pooh Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Možda se nekom i svidža: Big Boi releases 'Game Of Thrones'-inspired track. Izašao ceo album: https://soundcloud.com/catchthethrone Neke actually ne zvuče loše.
Weenie Pooh Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Ovaj lik me je već uvodom kupio: The Mountain that Rhymes! Sa gornjeg linka, njegova se zove Arya's Prayer:
MayDay Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Presvlaci se, Viiiniii. Jesi video kako su mi bebice narasle?
Weenie Pooh Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Ne vidi se ništa, mala ti je slika. Šalji na mail -_-
Weenie Pooh Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Moj suptilni seksualno-nabijeni humor is wasted on you <_<
Timmi Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Na obljetnicu naci bombardovanja Beograda. ih, bre, ja mislio za vikend s obzirom koliko ste se raspisali.
MayDay Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Moj suptilni seksualno-nabijeni humor is wasted on you <_<Ja seksualno-nabijene humore primim k znanju i nastavim sa svojom poentom.
Weenie Pooh Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Pa to i kažem, bez reakcije je džabe krečiti. A on point, znaš da me zmajevi ne zanimaju previše. Ove sezone je prioritet izvesna scena u izvesnoj krčmi, sve ostalo je manje-više nebitno.
Кристофер Лумумбо Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Pa to i kažem, bez reakcije je džabe krečiti. A on point, znaš da me zmajevi ne zanimaju previše. Ove sezone je prioritet izvesna scena u izvesnoj krčmi, sve ostalo je manje-više nebitno. aj nam prepricaj scenu, sto da cekamo seriju?
Weenie Pooh Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Nah, pitaj Ameliju, možda ona hoće. Ili svrati na VIP topik, tamo sve ima detaljno...
Кристофер Лумумбо Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 pa to ti i kazem, pisi o tome na vip topiku, iznerviram se kad procitam takav post. sad treba da sedim i da se cimam na svaki ulazak u krcu ocekujuci ko zna sta. valjda zbog takvih stvari postoje dva topika, majku mu.
MayDay Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Pa to i kažem, bez reakcije je džabe krečiti. A on point, znaš da me zmajevi ne zanimaju previše. Ove sezone je prioritet izvesna scena u izvesnoj krčmi, sve ostalo je manje-više nebitno. Ma, presvlaci seee.
Recommended Posts