pp34 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 nego arkadija... sta mislis ko je cale od rouzi? valjda nije belko cale?! i nije mi bas najjasnije, da li su sten i teri odavno u vezi ili su se tek smuvali?! izgledalo je kao da su sve vreme krili da su u vezi. i jel sten uopste zna da on nije cale? uh, bas su ga zakuvali...
Lrd Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 hipsteri...long live hollywoodAma, Forbrydelsen nema ni "H" od hipsteraja. Ni "a" od "h" od hipsteraja. To je rimejk folirantski.Jao, što ste dosadni, što lepo ne otvorite novi topik samo o Fordbide.... šta god i tamo grupno uživate :PUmesto da cenite što ljudi hoće da vam spasavaju dušu, vi tako. <_<
Arkadija Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 (edited) nego arkadija... sta mislis ko je cale od rouzi? valjda nije belko cale?! i nije mi bas najjasnije, da li su sten i teri odavno u vezi ili su se tek smuvali?! izgledalo je kao da su sve vreme krili da su u vezi. i jel sten uopste zna da on nije cale? uh, bas su ga zakuvali... Nemam pojma, ali ne bi me čudilo da je njen ćale onaj poljski mafijaš, ipak, mi ne znamo ništa o devojačkoj prošlosti njene mame. A obzirom da joj sestra nije cvećka, svašta tu može da bude, i mislim da Sten nije imao pojma da joj nije otac Edited April 25, 2012 by Arkadija
Frank Pembleton Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Odgledah 7. epizodu...ih bre ali su razvukli braaaateee.Ovo stvarno postaje smaranje.
Lrd Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Odgledah 7. epizodu...ih bre ali su razvukli braaaateee.Ovo stvarno postaje smaranje.Ne znam ko sve nije rekao, ali 'ajde opet: gledaj Dance, ne smaraj se sa ovim.To ti je kao da postoji Boss, a ti slušaš Bon Jovija.
WTF Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Odgledah 7. epizodu...ih bre ali su razvukli braaaateee.Ovo stvarno postaje smaranje. Ne znam ko sve nije rekao, ali 'ajde opet: gledaj Dance, ne smaraj se sa ovim.To ti je kao da postoji Boss, a ti slušaš Bon Jovija. Sad samo treba da se javi neko da ti kaze da je bas do jaja sto je tako razvuceno i da treba da razvuku jos vise, najbolje da ceo slucaj rese baba Linden i deda Holder iz starackog doma u 42. sezoni serije.
Frank Pembleton Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 E sad gledam dance , i koliko su bolje (u stvari "normalno" ) resili sve meandre u priči.Ponekad samo treba biti "normalan" kada praviš nešto...E da gledanje USA pa onda danske varijante samo šteti...
Lrd Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Ne boj se, Forbrydelsen ima i drugu sezonu, za koju neki kažu i da je bolja od prve, iako je kraća.
Teixeira Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ne boj se, Forbrydelsen ima i drugu sezonu, za koju neki kažu i da je bolja od prve, iako je kraća.meni je bolja druga danaca chisto zato shto mi je zanimljivija pricha.btw, ova poslednja epizoda killinga je bash smorila, deshavanja iz nje su mogla da stanu u 5-10 minuta.
Frank Pembleton Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 E posto sam resio da ne gledam americku verziju dok ne odgledam celu prvu sezonu danacatm kakve su ove zadnje dve epizode jesu li malo ubrzali ili se i dalje razvlaci...
Teixeira Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 pretposlednja je ubitachno odugovlachenje, poslednja je OK. ko nije gledao poslednju, pretpostavljam da ne bi trebalo da chita spoiler... poslednja se zavrshava scenom koja je plagijat one kada meyer gine ("ugasi baterijsku lampu", "pa ugashena mi je"), samo je ovde linden u zgradi, a holder u kolima i neko udara nju u glavu...
Arkadija Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Stvarno počinju ozbiljno da smaraju, ne mogu da verujem da će im trebati još jedna sezona da reše Rosino ubojstvo. Ovo ja nagađam za treću sezomu, jer uopšte ne nazirem bilo kakav kraj i razrešenje <_< .
pp34 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 meni se bas svidja sto mi ubistvo vise i nije u prvom planu. ima dosta dobrih side pricica koje dobro voze.
Teixeira Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 pa kako smo vec rekli, danci su prvu sezonu, tj. ubistvo njihove rosie, podelili u 20 epizoda po 55 minuta. sa te strane nema mesta za paniku, mada bilo je nekih iritantnih sekvenci u par epizoda.
Frank Pembleton Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 pa kako smo vec rekli, danci su prvu sezonu, tj. ubistvo njihove rosie, podelili u 20 epizoda po 55 minuta. sa te strane nema mesta za paniku, mada bilo je nekih iritantnih sekvenci u par epizoda.Uh kad tako gledas to je mala razlika ali brate utisak je da su razvukli ima celih epizoda koje su mogle da ispadnu....
Recommended Posts