sailorman Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Uf ne znam, al sam pukla para na kvalitet (ili 'kvalitet') i sad ne bih da je bacim. Ima li joj pomoci? Ja sam cula, ali nisam nikad probala, da pomaze ako se kapne u maskaru par kapi tople vode. Jel zna neko za to?
vin Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 ja za to nisam cula.ali skontala sam d azaista kvalitet maskare i cena nemaju veze.(koja je maskara u pitanjuuuuu?)
sailorman Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Chanel. Al sad nesto razmisljam, ja koristim maskaru vrlo retko i mozda joj je stvarno prosao rok trajanja. Mislim da je imam vec skoro godinu dana, pa nece biti ni tako strasno ako moram da je bacim.
Isis Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 te grudvice se prave kad se maskara osusi. ne mora da znaci da je stara, mozda nije bila dobro zatvorena. da li ima leka, to ne znam. znam da kad je maskara nova, onda je previse vlazna, sto podjednako mrzim, posto slepi trepavice u tri debele dlake. tada uzmem cetkicu iz starije, suvlje maskre i zabodem je u tu novu. tako napravim neki idealan mix. å koristim samo jednu vrstu maskare, tako da su sve iste (HR)
sherman Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 zenske trepavice su blagoslovene i ne treba da ih mazeteamin
Pixie Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Ja imam nesto da prepurucim za kosu. Poseban + je sto se drzi na glavi samo pola minuta, a u prvih par sekundi prijatno zagreje skalp.
pt 2.0 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 ovo je savršeno - jedan od top 5 preparata ikad.benefit kozmetika, "that gal"
pt 2.0 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 šta je to, neko rumenilo u prahu?neee, to ti je neka tečna roze mađija za blistavost kože*.ovi što se šminkaju ozbiljno na engleskom ga zovu prajmer. dakle, nešto što ide pre pudera, ali ako je koža dovoljno lepa može i samo da se stavi (posebno dobro za dnevne namene). ili da se stavi preko pudera na obraze i mesta na licu za koja hoćeš da deluju sveže i zdravije!skroz kul proizvod. malo bedači što je u evropi 29 ojra, a u USA izgleda samo 20 usd...*- nije za problematične kože jer nema prekrivnu moć.
Linda Lee Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 neee, to ti je neka tečna roze mađija za blistavost kože*.ovi što se šminkaju ozbiljno na engleskom ga zovu prajmer. dakle, nešto što ide pre pudera, ali ako je koža dovoljno lepa može i samo da se stavi (posebno dobro za dnevne namene). ili da se stavi preko pudera na obraze i mesta na licu za koja hoćeš da deluju sveže i zdravije!skroz kul proizvod. malo bedači što je u evropi 29 ojra, a u USA izgleda samo 20 usd...*- nije za problematične kože jer nema prekrivnu moć.Di to ima u našem Bgd selu?
pt 2.0 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 bemliga, sephora?ja se smucam dosta pa pazarim napolju. ali znam da je sestra to kupovala i u beogradu.
Linda Lee Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Shall check it out pa javim. ~_~Ovo mi je na spisku takođe. Da si nabavim ova dva proizvoda i da budem mirna.
morgana Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 touche eclat je car, ako nemas bas jako izrazene podocnjake (jer ih ne maskira dobro kao tezak korektor)
Recommended Posts