pt 2.0 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 (edited) prijavi utisak i ti. pt, a koliko ti traje?rečeno mi je da se troši brže nego što bismo želele. proveriću na svom primerku, pa javim. edit. gledala šta te navelo da pomisliš da sam ovo koristila i ranije. verovatno reč kupujem, ali ja je upotrebila kao kupujem sad, ne kupujem redovno. :) Edited December 29, 2011 by PointTaken
uliks Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Da demantujem svoje pisanije sa prethodne stranice. La prairie (oke+ostatak lica+vrat) će me uništiti. Treći dan uživam u čarima neke magije koju stavljaju u kreme, a dokle ću, ne zna se.
gagorder Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Da demantujem svoje pisanije sa prethodne stranice. La prairie (oke+ostatak lica+vrat) će me uništiti. Treći dan uživam u čarima neke magije koju stavljaju u kreme, a dokle ću, ne zna se.Ja sam imala neke njihove testere i nisam uspela da prepoznam taj ekstra efekat koji opravdava cenu.A sto se mojih utisaka o ysl tice, km sacekaj da se vratim u zivot, if ever ...Nista od dekorative ne trosim vec mesecima, samo nega
uliks Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ja sam imala neke njihove testere i nisam uspela da prepoznam taj ekstra efekat koji opravdava cenu.A sto se mojih utisaka o ysl tice, km sacekaj da se vratim u zivot, if ever ...Nista od dekorative ne trosim vec mesecima, samo negacenu im ništa ne opravdava :), a efekat verovatno zavisi od kojekakvih faktora. šta god da je, meni koja sam imala otpor baš zbog tog prizvuka snobizma, prija i to vidno. zastrašujuće, ali živim sa tim i uskoro ću zobati samo travu .
gagorder Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 cenu im ništa ne opravdava :), a efekat verovatno zavisi od kojekakvih faktora. šta god da je, meni koja sam imala otpor baš zbog tog prizvuka snobizma, prija i to vidno. zastrašujuće, ali živim sa tim i uskoro ću zobati samo travu .valjda je napolju jeftinije, ovde su marze sulude. znam da recimo cica koja radi u sefori moze sama za sebe da uzme bilo sta po ceni 30% manjoj od one na rafu ...
sherman Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 (edited) treba da kupim sapun. koji mi preporucujete? ovako kozmeticki gledano Edited December 31, 2011 by sherman
uliks Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 valjda je napolju jeftinije, ovde su marze sulude. znam da recimo cica koja radi u sefori moze sama za sebe da uzme bilo sta po ceni 30% manjoj od one na rafu ...ovo je vredna informacija! sad će ovde biti jeftinije nego van serbije, hvala ti!
gagorder Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 treba da kupim sapun. koji mi preporucujete? ovako kozmeticki gledanoa sta ces da peres?
sherman Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 pa mislio sam generalku, ipak je nova godina
gagorder Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 pa mislio sam generalku, ipak je nova godinaja predlazem lush-ov karma soap(meditative patchouli soap for truly transcendent lather, vegan product)mada, ne znam sta ce ti ostale zenskinje kazati ...
sherman Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 izgleda da sam pronasao sapun svog zivota. kilogrami zahvalnosti devojko
dig_chohano Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 (edited) Batali te pizdarije za fićfiriće, kupi pravu stvar: Edited December 31, 2011 by dig_chohano
sherman Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 pokusavam da promenim i prestanem da korsitim taj caletov punsa.a ima i onaj zidarski sapun, za momke sa skele
sailorman Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 (edited) ja predlazem lush-ov karma soap(meditative patchouli soap for truly transcendent lather, vegan product)mada, ne znam sta ce ti ostale zenskinje kazati ... Kakav je to praziluk? Ja ne bih volela da sherman mirise na ovo. Edited December 31, 2011 by sailorman
gagorder Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Kakav je to praziluk? Ja ne bih volela da sherman mirise na ovo.lemongrass -_-
Recommended Posts