batticuore Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 ne znam da li je bilo. pohvale za alverde (prirodnu) kozmetiku, ustvari za sad sam koristila samo njihov sampon i korektor. sampon mi je posebno dobar pa cu kupim jopet.
gagorder Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 nije dobar taj alverde za suvlju kosu.meni je IUM super (subtil je marka, mislim), narocito jedan za belu kosu. ja ga koristim da mi osvezi plave pramenove, jednom nedeljno.
MayDay Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 je l vidjao neko od dama 'caudalie' apotekarsku kozmetiku po begisu?imaju neko super zatezajuce ulje na bazi majcine dusice koje sam zaboravila tamo da kupim, a treba mi za masiranje.
gagorder Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 je l vidjao neko od dama 'caudalie' apotekarsku kozmetiku po begisu?imaju neko super zatezajuce ulje na bazi majcine dusice koje sam zaboravila tamo da kupim, a treba mi za masiranje.ima je u celsius apoteci u delta sitiju.
MayDay Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 ima je u celsius apoteci u delta sitiju.zvala! imaju i u svetogorskoj!thanks a ton! :)
uliks Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 (edited) je l vidjao neko od dama 'caudalie' apotekarsku kozmetiku po begisu?imaju neko super zatezajuce ulje na bazi majcine dusice koje sam zaboravila tamo da kupim, a treba mi za masiranje.O čemu se radi, daj neki detalj, molim te. Caudalie po kaudi ekvini (cauda equina)? Ne znam za ovo ulje, a ovo superzatezajuće super zvuči! Edited December 24, 2011 by uliks
pt 2.0 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 ne znam da li je bilo, praštajte žene, ja 1x u pet godina pazarim/nađem nešto od maskirnih sredstava da se utešim u starenju i propadanju...
morgana Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 (edited) touche eclat je vrh i trebalo bi da moze da se nadje bez problema i u bgdpogledaj u sephoriysl je i inace car, ima zuckaste nijanse pudera i ostalih pokrivalica Edited December 25, 2011 by morgana
Valk Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 heh, ja se raspitujem zbog prijateljice jer ona taj witchcraft obožava ali saznadoh da je već nabavila. hvala Morg, anyway.
gagorder Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 ne znam da li je bilo, praštajte žene, ja 1x u pet godina pazarim/nađem nešto od maskirnih sredstava da se utešim u starenju i propadanju... pt, je l ovo zahteva da nosis tecni puder?
pt 2.0 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 pt, je l ovo zahteva da nosis tecni puder?ne, samo da nosim podočnjake koje treba prekriti. vrlo je fine teskture, ima ga u više nijansi (ja sam dvojka :D), i baš zato ga i kupujem.2valk - moj je inostrani, ali sestra kaže da ga ima u sephora radnjama u bgd-u, za 3000 i kusur rsd.
gagorder Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 ne, samo da nosim podočnjake koje treba prekriti. vrlo je fine teskture, ima ga u više nijansi (ja sam dvojka :D), i baš zato ga i kupujem.ja sam onda kec <_<mislim da cu da pazarim to.
Recommended Posts