uliks Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 evo ovako izgleda:<object width="425" height="350"><param name="movie" value=" name="wmode" value="transparent"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>ja bila, bolelo je poprilicno, uprkos nekom spreju za umrtvljavanje koji su koristili. rekla mi je kozmeticarka da manje rastu, posto se kao bolje iscupaju. updateovacu vas kad krenu da rastu :)Ako radi taj kozmetičar i ako stvarno traje bar mesec, ne mora dva kako piše, rado bih posedovala neku bližu odrednicu. Telefon, možda? Hvala. :)
Nico Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Ako radi taj kozmetičar i ako stvarno traje bar mesec, ne mora dva kako piše, rado bih posedovala neku bližu odrednicu. Telefon, možda? Hvala. :)Naci cu vam broj od jedne sto radi threading u Beogradu, Turkinja, moja frizerka se zna sa njom. Samo da je ulovim. I raspitacu se jel ima neka beogradska varijanta celebrity cupacice obrva koja ume to lepo da oblikuje ko one holivudske Anastazije i sl. :)
Valk Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Taj threading obrva je prva liga. Ja sam jednom uživo gledala kako to rade, mislim da se konac pod njihovim prstima kreće brzinom svetlosti. počupa i najsitnije i najbuđavije dlačice i oblikuje liniju obrva najlepše moguće. nema šanse da se to izvede pincetom!
darling Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Naci cu vam broj od jedne sto radi threading u Beogradu, Turkinja, moja frizerka se zna sa njom. Samo da je ulovim. I raspitacu se jel ima neka beogradska varijanta celebrity cupacice obrva koja ume to lepo da oblikuje ko one holivudske Anastazije i sl. :)daj nam, pliz, ne zaboravi nas :)
Nico Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 daj nam, pliz, ne zaboravi nas :)Paj sad. Navatala sam je, ali kaze da je nije u kontaktu vise sa njom, da misli da se vratila u Tursku. Ali, preporucuje mi jednu drugu u Zemunu. Ova moja frizerka stalno radi kojekakve editorijale i modne revije, ima zena ukusa, ako ona kaze da je nesto dobro, uglavnom jeste, a ova koju preporucuje je mama od jedne od devojaka u salonu, koja je takodje fina i ima lepo pocupane obrve, kad malo bolje razmislim. Posto idem sad u cetvrtak u salon, pokupicu broj, da je sad opet ne drndam nedeljom. A raspitacu se kod par fotografa i sminkera, da vidim da li oni imaju nekog u steku za takve popravke. Proverim sve pa javim, necu da zaboravim, obec'o sam. :)
uliks Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Paj sad. Navatala sam je, ali kaze da je nije u kontaktu vise sa njom, da misli da se vratila u Tursku. Ali, preporucuje mi jednu drugu u Zemunu. Ova moja frizerka stalno radi kojekakve editorijale i modne revije, ima zena ukusa, ako ona kaze da je nesto dobro, uglavnom jeste, a ova koju preporucuje je mama od jedne od devojaka u salonu, koja je takodje fina i ima lepo pocupane obrve, kad malo bolje razmislim. Posto idem sad u cetvrtak u salon, pokupicu broj, da je sad opet ne drndam nedeljom. A raspitacu se kod par fotografa i sminkera, da vidim da li oni imaju nekog u steku za takve popravke. Proverim sve pa javim, necu da zaboravim, obec'o sam. :)Odlično, ali prostudiraj obrve te devojke čija mama radi dobro, pa ne bilo ti zapoveđeno, prenesi procenu. :)
Nico Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Odlično, ali prostudiraj obrve te devojke čija mama radi dobro, pa ne bilo ti zapoveđeno, prenesi procenu. :)Naravno. Ja sam inace frikoza za obrve. Cupam ih sama, ali sam godinama bistrila "literaturu". Moje obrve dobijaju pohvale od profesionalaca a i imam generalno prilicno visoke kriterijume, valjda cemo nesto dobro da pronadjemo.
decak Kejt Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 znam ja jednu, radi i threading i depilaciju secernom pastom, rado cu podeliti znanje putem PM-a
cmrlj Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 evo tutorijal. ko uspe, nek javi. http://www.youtube.com/watch?v=iVmbHB2p4WM
ivy Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 evo tutorijal. ko uspe, nek javi. http://www.youtube.com/watch?v=iVmbHB2p4WM a jeestee
gagorder Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 dzaba, kad su obrve plave :(elem, ja bih da prijavim seforino fe-no-me-nal-no mleko za telo. upija se odmah. bukvalno. ne ostavlja film, a dovoljno je masno i za nas recesivne. zove se "sephora supreme body lotion", nema parabene. ima i masnija varijanta (krema), ali to nisam probala. iz iste kolekcije odlican je i dezodorans (opet bez parabena i aluminijumskih soli)
Dagmar Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 evo tutorijal. ko uspe, nek javi. http://www.youtube.com/watch?v=iVmbHB2p4WM To sa koncem je za siromašne; mi bogati koristimo metalnu napravu poznatu kao pinceta
gagorder Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 ovo je wub! i lepo radija nekako izbegavam te visokospecijalizovane proizvode. mislim, ako imas facial scrub, sto bi sad kupovala poseban lip scrub? ili propustam neke blagodeti, u kom slucaju molim za razjasnjenje :)
uliks Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 ja nekako izbegavam te visokospecijalizovane proizvode. mislim, ako imas facial scrub, sto bi sad kupovala poseban lip scrub? ili propustam neke blagodeti, u kom slucaju molim za razjasnjenje :)Zbog jestivosti. Rekla bih da je ovaj sa ukusom jagode (u "mom" lush-u sam videla samo čokoladni) i onda ako ti se hoće možeš da sažvaćeš orožale ćelije sa svojih usana što je mmm-cmrljasto, a kada to prođe, jojobino ulje i dalje se cakli sa usana pokazujući da je nega u toku.Šta ćeš više od života!
Recommended Posts