pt 2.0 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 mislim, sa setom se secam dana i kad sam bila roze lica. sad sam samo ko beli list papira. daj zivotu sansu.uvek se moze dobiti neka fina rozacea ili slicno. posle ti ne treba rumenilo... no, necu da kukam na svoj ten. realno - izgledala sam i mnogo gore.
gagorder Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ne morate imati nijednu od indikacija ;)ovo je stvarno jako dobro i trosi se u malim kolicinama.clarins huile tonic
Zoe Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 veruj mi da ne bi volela <_<Grijesis. "Rostiljanje" na plazi ne bi li se stekla tamnija koža je stvar proslosti ( kod onih pametnijih) i ultimativna moda (ako je nekome bas stalo da bude IN) se vraća na aristokratsku bijelu put. Drugim rijecima, Snjeguljica ce vrlo skoro (tamo gdje vec nije) postati trend.
gagorder Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 (edited) Grijesis. "Rostiljanje" na plazi ne bi li se stekla tamnija koža je stvar proslosti ( kod onih pametnijih) i ultimativna moda (ako je nekome bas stalo da bude IN) se vraća na aristokratsku bijelu put. Drugim rijecima, Snjeguljica ce vrlo skoro (tamo gdje vec nije) postati trend.ma briga me mnogo za trend, izgorim kad na 10 minuta zaboravim da stavim sunblock ili faktor 30+a svaka trunka prashine izaziva crveni pecat. ujed komarca je trauma. rezistencija - nula, zilch, zero.a sama ideja road tripa ... dakle, kozura koju imam ne odgovara zivotnom stilu koji preferiram. zajebi trend.e sad, ako nekoga sama cinjenica aristokratskog (dzizs, koji koncept) zadovoljava, onda nista. Edited April 12, 2011 by gagorder
Pikoleta Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 kvadrati cm zaledjenog blijedila postaju dva rumena brezuljcica. dovoljno je da budete in slow love.
ivy Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 (edited) :wub:iako ja bezim od vanile ko djavo od krsta ovo je super,super :) Edited April 16, 2011 by ivy
gagorder Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 :wub:iako ja bezim od vanile ko djavo od krsta ovo je super,super :)parabeni, parabeni, pa phenoxyethanol, pa opet parabeni, pa dosta parfema, pa highly comedogenic lanolin alcohol ...jesi sigurna da ti se svidja ;)
ivy Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 parabeni, parabeni, pa phenoxyethanol, pa opet parabeni, pa dosta parfema, pa highly comedogenic lanolin alcohol ...jesi sigurna da ti se svidja ;)aham :) ...jer sudeci samo po ovoj temi i koliko kozmetike koristis ti si na sebe namazala 658hiljada puta vise parabena dok nisi saznala da postoje i sta je to..tako da molim te pusti me da uzivam u mojoj prvoj i 1 kutiji istih
gagorder Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 aham :) ...jer sudeci samo po ovoj temi i koliko kozmetike koristis ti si na sebe namazala 658hiljada puta vise parabena dok nisi saznala da postoje i sta je to..tako da molim te pusti me da uzivam u mojoj prvoj i 1 kutiji istih dzizs krajst. mazi, pipi, mazi sta god, i slaninu ako si navikla. bujrum.
ivy Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 (edited) previse,cak i za parfimeriju...ali ok,ako ti bas treba.. ;) Edited April 17, 2011 by ivy
gagorder Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 previse,cak i za parfimeriju...ali ok,ako ti bas treba.. ;)ne bih rekla da si ti mera stvari, al aj da ne trujemo plemeniti topik.nazad u kucicu, na mackanje vanilom. mislim, ako ti bas treba -_-
ivy Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 (edited) ok,izvini moje razumevanje za dermatologicle chalenged ljude ipak postoji ;) Edited April 17, 2011 by ivy
gagorder Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ok,izvini moje razumevanje za dermatologicle chalenged ljude ipak postoji ;)koliko li si puta editovala ovo, a ipak ne valja :D
Hippie Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ivy, ne uzbudzavaj se... gagorder se isto tako jene nedelje ujutro dernjala na mene sto koristim organic/all natural kozmetiku.....
Recommended Posts