March 11, 201114 yr nasla sam korektor sa savrsenom jetrenom nijansom. a ne ko ovi ostali sto idu na lila ili roze i ne postuju nas yellow and proud. i ne samo to, no sam ga nasla za 2 eura :Dmama kupila od lokalne dilerke serpi, sminke i zdravog zivota. ima onaj klasicni miris, ko samanta ruzevi iz osamdesetih, al mimo toga fakat nije los.
March 11, 201114 yr secas se samanta ruzeva? :D i taj miris, nezaboravno!bila je neka nijansa svetlo roze, pa sa plavicastim odsjajem , samanta 05 ili mozda 17...prvi ruz se ne zaboravlja
March 13, 201114 yr ovo je skroz slatko. dakle, gel za lice za vrele dane. matira, hladi, ne "podznojavas" se ispod toga, a fino hidrira.
April 8, 201114 yr nasla sam korektor sa savrsenom jetrenom nijansom. a ne ko ovi ostali sto idu na lila ili roze i ne postuju nas yellow and proud. i ne samo to, no sam ga nasla za 2 eura :D...imash i kod dm-a, ona njihova linija alverde, sasvim korektne nijanse za nas zute i kosooke, sto korektora, sto podloga.
April 8, 201114 yr zene, gde u Beogradu OPI i koja cena ? http://www.opisrbija.com/gde_kupiti.phpOd Priminih apoteka čini mi se da je u TC Zira najveći izbor.Lak za nokte košta oko 1020 dinara. Edited April 8, 201114 yr by halloween
April 9, 201114 yr http://www.opisrbija.com/gde_kupiti.phpOd Priminih apoteka čini mi se da je u TC Zira najveći izbor.Lak za nokte košta oko 1020 dinara.ima veliki izbor i u apoteci prekoputa univ. biblioteke.samo kad sam ja nesto gledala cena je bila 890, mada mozda je ipak to bilo davno, jos kad sam presla na inglot ...
April 9, 201114 yr imash i kod dm-a, ona njihova linija alverde, sasvim korektne nijanse za nas zute i kosooke, sto korektora, sto podloga.hvala, bas cu da pogledam
April 9, 201114 yr sto bih ja volela da imam zutu, maslinastu kozu.mislim, sa setom se secam dana i kad sam bila roze lica. sad sam samo ko beli list papira.
April 9, 201114 yr a ja bih volela da budem bela ko papir, to je bas lepo.Da je Michael Jackson ziv, potpuno bi se slozio. -_-
April 9, 201114 yr a ja bih volela da budem bela ko papir, to je bas lepo.veruj mi da ne bi volela <_<
April 9, 201114 yr ima veliki izbor i u apoteci prekoputa univ. biblioteke.samo kad sam ja nesto gledala cena je bila 890, mada mozda je ipak to bilo davno, jos kad sam presla na inglot ...ima u Delti, odlicno.hvala lepo damama za info. Edited April 9, 201114 yr by Allegra
April 11, 201114 yr jel zna neko koliko koshta Yves Rocher karmin npr u srbiji ili bar u srpskoj valuti?