Jump to content

Kozmetika

Featured Replies

nasla sam korektor sa savrsenom jetrenom nijansom. a ne ko ovi ostali sto idu na lila ili roze i ne postuju nas yellow and proud. i ne samo to, no sam ga nasla za 2 eura :Dmama kupila od lokalne dilerke serpi, sminke i zdravog zivota. ima onaj klasicni miris, ko samanta ruzevi iz osamdesetih, al mimo toga fakat nije los. color-trend-perfect-and-hide-concealer-korektor-perfekcjonista-avon_7495_4.jpeg

• Replies 2.7k
  • Views 315.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posto sam hemicar po struci (a i zensko sam ), za cekivati je da me zanimaju i principi delovanja odredjenih sastojaka na kozu, a za vitamin C je to bitno.   Vitamin C je L- askorbinska kis

• Inside i pouzdan info vezan za olovke za usne: navodno se punjenje za sve bolje olovke svih high end brendova kupuje na 3 mesta na globusu. Naša “Aura” kupuje na jednom od ta tri mesta, imaju kva

• Nije me niko nista pitao, ali ja cu svejedno da kazem, obzirom da mi se cini da su ovde gospoje mojih godina, ili koju deceniju mladje   Preporucih tretinoin, nekima bude prejak, pa su zado

Posted Images

secas se samanta ruzeva? :D i taj miris, nezaboravno!bila je neka nijansa svetlo roze, pa sa plavicastim odsjajem :isuse: , samanta 05 ili mozda 17...prvi ruz se ne zaboravlja

ovo je skroz slatko. dakle, gel za lice za vrele dane. matira, hladi, ne "podznojavas" se ispod toga, a fino hidrira.

• 4 weeks later...

je l' se zapira iko ovde?

zene, gde u Beogradu OPI i koja cena ?

nasla sam korektor sa savrsenom jetrenom nijansom. a ne ko ovi ostali sto idu na lila ili roze i ne postuju nas yellow and proud. i ne samo to, no sam ga nasla za 2 eura :D...
imash i kod dm-a, ona njihova linija alverde, sasvim korektne nijanse za nas zute i kosooke, sto korektora, sto podloga.
zene, gde u Beogradu OPI i koja cena ?
http://www.opisrbija.com/gde_kupiti.phpOd Priminih apoteka čini mi se da je u TC Zira najveći izbor.Lak za nokte košta oko 1020 dinara.

Edited by halloween

http://www.opisrbija.com/gde_kupiti.phpOd Priminih apoteka čini mi se da je u TC Zira najveći izbor.Lak za nokte košta oko 1020 dinara.
ima veliki izbor i u apoteci prekoputa univ. biblioteke.samo kad sam ja nesto gledala cena je bila 890, mada mozda je ipak to bilo davno, jos kad sam presla na inglot ...
imash i kod dm-a, ona njihova linija alverde, sasvim korektne nijanse za nas zute i kosooke, sto korektora, sto podloga.
hvala, bas cu da pogledam

sto bih ja volela da imam zutu, maslinastu kozu.mislim, sa setom se secam dana i kad sam bila roze lica. sad sam samo ko beli list papira.

a ja bih volela da budem bela ko papir, to je bas lepo.

Da je Michael Jackson ziv, potpuno bi se slozio. -_-
veruj mi da ne bi volela <_<
ima veliki izbor i u apoteci prekoputa univ. biblioteke.samo kad sam ja nesto gledala cena je bila 890, mada mozda je ipak to bilo davno, jos kad sam presla na inglot ...
ima u Delti, odlicno.hvala lepo damama za info.

Edited by Allegra

jel zna neko koliko koshta Yves Rocher karmin npr u srbiji ili bar u srpskoj valuti?