Milogled Bluff Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Jedna devojka iz moje srednje je od nekog dezodoransa stvarno pomislila da je dildo, ili da bar moze da posluzi u slicnu svrhu. Nazalost, prilikom uporabe okrenula je kraj na kojem se nalazi poklopac, te joj je isti ostao unutra i nije mogla da ga izvadi. Morala je da se obrati lekaru. E, tu tek pocinju njene nevolje. Posto je valjda bila izgubila zdravstvenu knjizicu, zamolila je tadasnju najbolju drugaricu da joj posudi svoju. Kako drugarica nema previse smisla za diskreciju, za par dana je celo drustvo saznalo za nemio dogadjaj. Najjace je sto je drugarici u zdravstvenom kartonu ostala evidentirana ta intervencija ginekologa.Ovo je ziva istina, svega mi, neka grom spali Shermana ako sam ista slagao.
sherman Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Jedna devojka iz moje srednje je od nekog dezodoransa stvarno pomislila da je dildo, ili da bar moze da posluzi u slicnu svrhu. Nazalost, prilikom uporabe okrenula je kraj na kojem se nalazi poklopac, te joj je isti ostao unutra i nije mogla da ga izvadi. Morala je da se obrati lekaru. E, tu tek pocinju njene nevolje. Posto je valjda bila izgubila zdravstvenu knjizicu, zamolila je tadasnju najbolju drugaricu da joj posudi svoju. Kako drugarica nema previse smisla za diskreciju, za par dana je celo drustvo saznalo za nemio dogadjaj. Najjace je sto je drugarici u zdravstvenom kartonu ostala evidentirana ta intervencija ginekologa.Ovo je ziva istina, svega mi, neka grom spali Shermana ako sam ista slagao.jel to ona ista sto se nabadala na menjac od auta?jadna devojka, sve je snaslo...
Sara Goldfarb Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 (edited) Jedna devojka iz moje srednje je od nekog dezodoransa stvarno pomislila da je dildo, ili da bar moze da posluzi u slicnu svrhu. Nazalost, prilikom uporabe okrenula je kraj na kojem se nalazi poklopac, te joj je isti ostao unutra i nije mogla da ga izvadi. Morala je da se obrati lekaru. E, tu tek pocinju njene nevolje. Posto je valjda bila izgubila zdravstvenu knjizicu, zamolila je tadasnju najbolju drugaricu da joj posudi svoju. Kako drugarica nema previse smisla za diskreciju, za par dana je celo drustvo saznalo za nemio dogadjaj. Najjace je sto je drugarici u zdravstvenom kartonu ostala evidentirana ta intervencija ginekologa.Ovo je ziva istina, svega mi, neka grom spali Shermana ako sam ista slagao.miloguze, miloguze, naivčino!čini se simptomatično za tu srednju školu.u mojoj generaciji umesto dezodoransa rekvizit je bilo labelo. peripetija i rasplet isti. Edited February 20, 2011 by Sara Goldfarb
Milogled Bluff Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 (edited) Ne znam to za menjac u mojoj generaciji umesto dezodoransa rekvizit je bilo labelo. peripetija i rasplet isti. Kako bre labelo? Sta se time htelo postici? Edited February 20, 2011 by Milogled Bluff
sherman Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ne znam to za menjacpa ono, nabijala se na menjac pa joj cela prednja hauba auta ostala unutra pa morali hiruski da joj vade kola iz mice
Milogled Bluff Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 pa ono, nabijala se na menjac pa joj cela prednja hauba auta ostala unutra pa morali hiruski da joj vade kola iz micePrimecujem li to nepoverenje u tvom postu?Kao sto rekoh, dogadjaj je istinit, a ti ne veruj ako neces
sherman Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Primecujem li to nepoverenje u tvom postu?Kao sto rekoh, dogadjaj je istinit, a ti ne veruj ako necesne verujem gorbaru ni kad laze, a kamoli kad prica istinu <_< salim se MIloglede, svi ti verujemo
pt 2.0 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 mislila sam da je bar ova tema bezbedna. sad mi je muka a i istripovali ste me sa tim srednjoskolskim aktivnostima skroz. osecam se zaostalo i neadekvatno.
sherman Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 (edited) eto usrasmo devojkama i ovu temuizvinjavam se Edited February 20, 2011 by sherman
Milogled Bluff Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 osecam se zaostalo i neadekvatno.Nikad nije kasno da se nadoknadi propusteno
pt 2.0 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Nikad nije kasno da se nadoknadi propustenoti si bas onako ljubazan i fin, pun toplih ocinskih saveta.ipak cu se drzati moje srednje skole, gde je seks bio sa decacima, a problemi se ticali uglavnom toga gde naci prostor i reorganizacije sobnih cimera po ekskurzijama.ma kako zaostalo to bilo
Milogled Bluff Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ma idi begaj, mi u srednjoj nismo znali gde smo suplji. Zato su devojcice i morale da se dovijaju na opisane nacine.
Nicol Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 narode, ako saga o srednjoškolskom seksu ne vodi skrivenom kozmetičkom zaključku- laškajte malo. gagorder, da kreme za kosu nisu neka sreća za masnu kosu, ispušu i ono malo volumena. moja je one "žičane" strukture, upija sve i teško se postiže da sjaji (iako to ovisi jako o tome čime je bojam). ova tvoja krema bi mi mogla bit korisna.
halloween Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Svratim sinoć u prodavnicu prirodne kozmetike Maslina (Katanićeva), kad tamo... smilje i bosilje! Imaju hidrolat bugarske ruže. Čim vidim ružinu vodicu, spopadne me sado- mazo želja da je mirišem do mučnine i onesvešćivanja. Ipak, ovakav intenzitet nisam očekivala. I pored svih propratnih reakcija, ja ovo moram kupiti.
morgana Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 jos jednom da pohvalim vichy purete thermal kolekciju, ovog puta mlijeko za skidanje sminke + tonik (+ skidac sminke sa ociju, ali ja za to ni inace ne koristim dodatni proizvod)
Recommended Posts