Jump to content
IGNORED

Kozmetika

Nicol

Recommended Posts

Posted

sušminkačice, posebno ove koje borave u razvijenim zemljama, jel se šminkate MAC-ovom kozmetikom? napričali su mi svašta o postojanosti sjenila, kvaliteti pudera i prirodnosti rumenila, a u hrvatskoj još nema ovlaštenog uvoznika (nešto se govori da će ih krenit prodavat u douglasa).

• 2 weeks later...
Posted

moe najnovijo otkriche;89622578.jpgdaklem oil free.. ovo ono.... a ima i panthenolawub.gif

Posted

nigdje ne nalazim41CVO7VGLBL._SL500_AA300_.jpga bio mi je superi l'oreal ponuda se osipa, bice da je dobavljac pukao.mnyahnego, ono sto sam htjela da pitam, jel koristio neko one mikrodermoabrazivne kreme, npr lankom?

Posted

izvinjavam se sto upadam na sveti topik, samo da podelim odusevljenje sa grckim (!) brendom KORRES tj njihovom linijom shower gel i shampoo proizvoda koji su moze lako biti najbolje sto sam probao u zivotu a probao sam svasta. juniper & rum showergel je totalni spektakl, cista droga, kao i muski wheat & magnesium shampoo.... pored toga imaju razne neke kreme za lice, anti ageing, bla bla truc, no time se ne bavim mada mi je izvor preporuke rekao da je i to prilicno senzacionalno...http://www.korres.com/za slucaj da ovo ima i u srbiji da se kupi, molim da me obavestite - uprkos zalihama koje sam napravio, ne bih propustio priliku da podrzim rad uvoznika pre nego sto nestane sa trzista...

Posted (edited)
41PpOYMB0kL._SS500_.jpgsuper je!i fino mirise.mislim da cu da isprobam jos nesto iz kolekcije Edited by morgana
Posted

Evo, koristim je dobrih mesec i sitno, i nem želju da isprobavam druge. Ovakva postoji u tamno maslinasto zelenoj, tamno plavoj, braon i tamno ljubičanstvenoj boji. artdeco-pp08.jpgDa ne skačem na drugi topik, još jednom oduševljenju nema kraja:_6100616.jpg

Posted
izvinjavam se sto upadam na sveti topik, samo da podelim odusevljenje sa grckim (!) brendom KORRES tj njihovom linijom shower gel i shampoo proizvoda koji su moze lako biti najbolje sto sam probao u zivotu a probao sam svasta. juniper & rum showergel je totalni spektakl, cista droga, kao i muski wheat & magnesium shampoo.... pored toga imaju razne neke kreme za lice, anti ageing, bla bla truc, no time se ne bavim mada mi je izvor preporuke rekao da je i to prilicno senzacionalno...http://www.korres.com/za slucaj da ovo ima i u srbiji da se kupi, molim da me obavestite - uprkos zalihama koje sam napravio, ne bih propustio priliku da podrzim rad uvoznika pre nego sto nestane sa trzista...
pokupila sam na aerodromu na blef 1 kremu za ispod očiju i odlična je. nisam se usudila više, jer ne znam ništa o njima, a upustva su bila na grčkom. sad vidim na sajtu da je to organska kozmetika, po homeopatskim principima (ne znam šta to znači, da su koncentracije aktivne tvari 1 na prema bekonačno?). uglavnom ovo što sam mackala bilo je dobro.
41PpOYMB0kL._SS500_.jpgsuper je!i fino mirise.mislim da cu da isprobam jos nesto iz kolekcije
morgano, šta je ovo, naziv zvuči kao da je za lice, pakiranje kao da je za ruke? :ćorava:
Posted

pjena za umivanjemnogo je dobra, fino cisti a ne isusuje kozu

Posted

ajmo braco pederi, preporuka neka za kremu za ruke, juce vazda vatao smirgl papir, sad mi sake ko u alije sirotanovica

Posted

vidi ovoga!odes kupis sta bilo, a kljucna rec ti je ruke/hand/main. to za shake nije neka nauka kad su sve vec na bazi tog nekog glicerina i tako..u svakom slucaju, nemoj vise da zvrljas po sportu posle ovoga.

Posted (edited)

^^Aha, bas ti verujemo da imas zuljeve od smirgl papira. Oce to

Edited by Milogled Bluff
Posted
ajmo braco pederi, preporuka neka za kremu za ruke, juce vazda vatao smirgl papir, sad mi sake ko u alije sirotanovica
fitogal, leskovac ako radi za plonžerke i ledolomce, radiće i tebi.
Posted

aj nek mi netko preporucha neki krem protivu fleka i oziljaka..vishe fleka nego oziljaka!blagodarim.

Posted

Euro krem. Ako ga budes konzumirala u dovoljnim kolicinama, dobices bubuljice, pa se fleke i oziljci nece primecivati