Jump to content
IGNORED

Kozmetika

Nicol

Recommended Posts

Posted
nesrićo, na koliko hoćeš da te pomladi- na 16?  :unsure: 
:Dglupiram se malo, ali stvarno je takav nekakav efekat. teen obrascici...meni to simpa.
Posted

modesty, nisam te valjda toliko razzestila da je moglo da bude da ti ne budes fina :Dda preciziram ono sto sam htela reci: nemam cinizam prema mogucnostima kozmetike u konceptualnom smislu - naravno da kreme koje ciste, vlaze i rade na kozi slicne radnje tekuceg odrzavanja ostavljaju vidljivog traga na njoj, a zahvalnost koze vidljiva je narocito nakon nekih godina. moja skepsa se odnosi na one koje nude da odu (pre)velik korak dalje, jer mi je utisak da njihov ucinak ne premasuje bitno performanse normalnih linija istih tih kolekcija. i ja biram kremu pre nego sminku, mada nijedno od njih ne smatram bacanjem para :)

Posted
modesty, nisam te valjda toliko razzestila da je moglo da bude da ti ne budes fina :Dda preciziram ono sto sam htela reci: nemam cinizam prema mogucnostima kozmetike u konceptualnom smislu - naravno da kreme koje ciste, vlaze i rade na kozi slicne radnje tekuceg odrzavanja ostavljaju vidljivog traga na njoj, a zahvalnost koze vidljiva je narocito nakon nekih godina. moja skepsa se odnosi na one koje nude da odu (pre)velik korak dalje, jer mi je utisak da njihov ucinak ne premasuje bitno performanse normalnih linija istih tih kolekcija. i ja biram kremu pre nego sminku, mada nijedno od njih ne smatram bacanjem para :)
:) nikad se ne zna kad ce neko da pronadje dazagovaram interese big farmea propos:bila bih sigurna da je tako da se eto nije desilo da silom prilike probam da 3 meseca (a bese i duze) napravim pauzu sto se bilo kojih performantnijih krema tiche.od trenutka kad mi s epojavila ona alergija (pocetkom oktobra) doktor mi je zabranio bilo koju drugu kremu sem bas blagih apotekarskih. 3-4 meseca kasnije videla se razlika i to toliko da su me ljudi koji me ne srecu cesto pitali sta mi je :ohepiend je sto su sada, posle mesec dana back to my Shiseido isti ti primetili poboljshanje.go figure...malo bolje kad pogledas - sve je objashnjivo a drugo pitanje je sta ko podrazumeva kao veliki korak dalje.realno gledano - ne mozes da se razocaras ako znas gde su limiti ...
Posted
Probala Rimmelove tecne senke u tubicama na ruci, i bas mi se ucinile lepe, metalik i postojane. Posebno jedna nijansa, tamno bakarna. Mada, izgleda da je bas ta nijansa razgrabljena. Je l' koristio neko?
Sto se tice tecnih senki, to ti ne bih preporucila iz razloga sto nisu postojane,kupila sam jednu Rimmel, boja kajsije i veruj mi, bas nisu ispunile moja ocekivanja, kamene senke i to Dior, jesu moja preporuka i Loreal ima lepe nijanse i prilicno su postojane....
Posted

dobrodošla nansy! prvi post pa u sridu (problema postojanosti sjenila)  :)najčešće nosim obično bijelo sjenilo i priličan je problem da ostane na kapku, barem do kraja radnog vremena. 

Posted
dobrodošla nansy! prvi post pa u sridu (problema postojanosti sjenila)  :)najčešće nosim obično bijelo sjenilo i priličan je problem da ostane na kapku, barem do kraja radnog vremena. 
Hvala na dobrodoslici Nicol..... Probaj da pre nanosenja bele senke naneses na kapak tecni puder koji je za nijansu svetliji od pudera koji koristis ili neku toniranu kremu, ukoliko ne koristis tecni puder, to ce vezati senku za kapak, i bice postojanija, a ako koristis belu senku, probaj Loreal, odlicna je, mislim da je broj 01, ali nisam sigurna.......
Posted

Hvala na savetu, nansy, ali prekasno dodje... :D Kupila tu senku i zaista nije nista posebno..na ruci je izgledala 20 puta bolje ;)

Posted
Hvala na savetu, nansy, ali prekasno dodje... :D Kupila tu senku i zaista nije nista posebno..na ruci je izgledala 20 puta bolje ;)
Pa dobro, zakasnila sam jer nisam bila na forumu, bolje ikad-nego nikad, sad sam tu pa se nadam da cemo razmenjivati iskustva na ovu vrlo opsirnu temu..... :)
Posted

koj vole orgenik; Burt's Bees ima novu odlicnuodlicnuodlicnu kremu za ruke.... bb1w.jpgbb2sg.jpg

Posted
slika-590841x640.jpgDobila od drugarice za rođendan, još nisam imala prilku da je testiram, izuzev u kući. Nego potražim sliku i nađem, neka devojčica prodaje na licitaciji.Srećom, moja je Angel Wings a i licitacija joj je od prošle godine, inače bi svašta moglo da se pomisli :isuse: .Na kraju nije prodala, a baš je sve lepo opisala i još odala foru :lol: .

Deborah Trio Hi-Tech Eye Shadow Deborina trobojna senka za oči sa prelepom kombinacijom boja - 1 Hot Temptation (krem, zlatna i braon). Senka je praktično nova, kupljena je pre 15-ak dana i korišćena je samo 2-3 puta (i to samo krem boja). Mama mi je kupila tu senkicu najviše zbog krem boje, ali meni je trebala više neka mat varijanta, a ova je onako fino sedefasta. Plaćena je skoro 900 dinara i mislim da o kvalitetu Deborine kozmetike nema potrebe da pišem. Ukoliko ne možete lepo da vidite o kojim se nijansama radi, prošetajte do najbliže Lilly, Jasmin ili neke druge parfimerije. Drugarica koja ima istu takvu senku mi je odala jednu malu foru - pre nanošenja senke nakvasite četkicu i dobićete sasvim nove tri nijanse ovih senki na vašim očima (tako da praktično imate 3 boje u 2 nijanse). :) Pobedniku šaljem tek nakon uplate, a poštarina se može platiti pouzećem. Poštarina je stavljena otprilike, zavisi od načina slanja. Pogledajte i moje ostale aukcije. Srećno licitiranje!

Posted

ajmo zene (kese) savet : hocu da uzmem neku finu kremicu za borbu protiv prvih (potencijalnih?)bora. s cim da pocnem? ne bih nesto tipa nivea, l'oreal-a i tih zajebancija vec nesto kvalitetnije. ili ako mislite da su i one dobre - moze obrazlozenje :D e sad dugo sam se lomila da li ili ne pocinjati pa me i po tom pitanju zanimaju vasa iskustva/ misljenja hvala lepo ! ^_^

Posted
Ystheal cream Avene a može i Uriage i naravno Roc bilo šta da izabereš neće biti bačen novac. Ja sam mišljenja da kao i sve drugo što se može preduprediti tako i bore, ne treba čekati da se formiraju.
Posted
seventeenprolinereyeliner.jpgSEVENTEEN PRO LINERNakon što mi je prodavačica ponudila jedan od 2000 dn. pitala sam ima li nešto jeftinije, za ovaj je rekla da je OK, a cena oko 750 din., neki grčki. Nadam se da nije ono : Žene kese i SEVENTEEN PRO LINER jeVtino :lol: .Sjutra navečer izlazim, pa ću testirati onu šminkicu gore i ovo :wub: .
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

godinama imam problema sa izuzetno suvom kozom oko noktiju.sve sam probala. tj sve u cjenovnim rangovima koje mi dozvoljava budzet i zainteresovanost za kozu oko noktiju.a onda sam pocela da koristim:velika3.10.%20Melem35%20ml.gifi moji nokti sad izgledaju kao nokti beti kamenko u epizodi u kojoj beti kamenko snima reklamu za kremu za nokte!odlicna je krema. dosta jednostavnog sastava, prilicno je efikasna i za suve laktove i sl, kao i za usne. kupovala sam je i prije par g, ne znam kako se desilo da tek sad njome rjesavam problem koji imam.

Edited by morgana
Posted
godinama imam problema sa izuzetno suvom kozom oko noktiju.sve sam probala. tj sve u cjenovnim rangovima koje mi dozvoljava budzet i zainteresovanost za kozu oko noktiju.a onda sam pocela da koristim:i moji nokti sad izgledaju kao nokti beti kamenko u epizodi u kojoj beti kamenko snima reklamu za kremu za nokte!odlicna je krema. dosta jednostavnog sastava, prilicno je efikasna i za suve laktove i sl, kao i za usne. kupovala sam je i prije par g, ne znam kako se desilo da tek sad njome rjesavam problem koji imam.
Pitanje od lepše polovine koja gleda u komp preko ramena <_< Ko proizvodi i gdi ima da se nađe?