Jump to content
IGNORED

Kozmetika

Nicol

Recommended Posts

Posted (edited)

leno, cula sam za taj opi, ali ga ovde nema nigde.hvala D, bas cu da probam sa chanel-om.

Edited by Allegra
Posted

Ja sam se super provela pre neki dan u parfimeriji kad sam tražila neki sjaj za usne a prodavačica mi samouvereno preporučila ''ЕСТЕ ЛАУДЕР, они су Вам, знате, најквалитетнији. А и најједноставнији су за употребу, ево, само мало РАЗМАЖЕТЕ ПРСТОМ''..

Posted
moze li neka preporuka za izdrzljiv lak za nokte ?imala sam neki burzoa koji se vukao i vukao, posto ga ne koristim toliko cesto, pa doslo vreme da se kupuje novi.
sephora- mala pakovanja od 5ml. imam ih u sim bojama koje sam mogla da nađem. drečavo crveni može sa malo krpljenja da izdrži nedelju dana.
Posted (edited)
Koliko znam, u Srbiju je stigla kozmetika MAC, oni imaju sve najbolje. Nego, bolje je da onda kupiš pigmente, ljepše izgledaju, imaju prozračniju teksturu od sjenila, veći raspon nijansi.
Ja čula da je to što se sad pojavilo kod nas original. Iz Kine. :lol:
Rezultat sasvim zadovoljavajući, danas je prvi put stavila, i nadam se da neću i na nju razviti alergiju...kunu se da su oftalmološki testirali da ne smeta i damama što nose kontaktna...81d39f316bcd6411_BourjoisCGUltraCareImage.jpg
Bourjois maskare su se pokazale kao fenomenalne, a ova Ultra Care obećava, pogotovo za nas koje imamo osetljive oči. <_< LM, uzela za probu isto Bourjois maskaru - Liner Effect mascara. Odlična, preporučujem.Btw, ima li neko iskustva sa Bourjois make-up remover proizvodima? Koristila sam one Balea uljane tufere koji su savršeno radili posao, ali ih više ne proizvode i treba mi nešto za izuzetno osetljivu kožu.
sephora- mala pakovanja od 5ml. imam ih u sim bojama koje sam mogla da nađem. drečavo crveni može sa malo krpljenja da izdrži nedelju dana.
Uuuuu, i više nego korisna informacija, hvala! Edited by Linda Lee
Posted (edited)

Kad smo kod lakova, nekad je Revlon imao kvalitetne lakove mada skoro kad sam kupovala puder i onako ovlaš što sam pogledala nije im neka paleta boja lakova, mada ovde žene mlogo vole i neku liniju manikure Alessandro koju nisam probala jer me smori njihov pano od silnih džidžabidža.

Ja sam se super provela pre neki dan u parfimeriji kad sam tražila neki sjaj za usne a prodavačica mi samouvereno preporučila ''ЕСТЕ ЛАУДЕР, они су Вам, знате, најквалитетнији. А и најједноставнији су за употребу, ево, само мало РАЗМАЖЕТЕ ПРСТОМ''..
Ma meni to skroz simpatično, ovde kod mene prodavačice koje su na odeljenju high end kozmetike Diora, HR, EL, Narsa itede su manje više arogantni idioti, koji uglavnom drežde dokoni jer ih kupci zaobilaze u najširem krugu u smislu dodju uzmu šta im treba odnesu na kasu.Linda, nisam znala da Bourjois ima nešto tako. Edited by lena21
Posted
Ja čula da je to što se sad pojavilo kod nas original. Iz Kine. :lol:
Šok. :o A, jebga.Nego, kad smo kod Bourjoisa, nekidan sam se oduševila teksturom Healthy mix pudera (onaj Nivein sam proslijedila dalje, ne upija se, naime), kupujem sigurno. Ne sadržava ulja, mat efekt. Postoji i Healthy mix korektor. I miriše na nešto voćkasto.34nnr6c.jpg
Posted
Ništa im ne pušim priču. Ali naravno da će mi ovo ispraznit novčanik.http://beaut.ie/blog/?p=18507Cijena ove nove linije je jako povoljna, kažu.
upravo sveze namackana ruzinom kolekcijom pa bas mislim na tebe Eidyia!krema za umivanje ... jaka, prilicno. meni se bar koza bas zategla ali lepo i sveze cistagel za tusiranje - lagan, opet bas ga osetis na kozilosion za telo - lako se nanosi, dobro upija, nije tezaki sve mirise onako retro na ruzu. prijatno i ne previse napadnocene - 5-6E sve je jako koncentrovano tako da se jako malo trosi
Posted

Ja se sad obilno prskam onim L'occitaneovim parfemom od ruže, pa se malo zasitila tog mirisa. Al me ta linija baš mami...Kažu da ta krema za umivanje super uklanja ostatke šminke s lica, pa kasnije ne treba tonik, ni išta. Jesi probala kremu za lice?

Posted (edited)
Ja se sad obilno prskam onim L'occitaneovim parfemom od ruže, pa se malo zasitila tog mirisa. Al me ta linija baš mami...Kažu da ta krema za umivanje super uklanja ostatke šminke s lica, pa kasnije ne treba tonik, ni išta. Jesi probala kremu za lice?
krema za umivanje skida sve zivo! bas je ..dubinska. ja tonik vise ne koristim. naprskam se bilo kojom vodom (Vichy, Roche-Posay...ma svi ih sad imaju) a sad imam neki tonik na bazi ruze koji se opet prska.a kremu za lice nisam probala. od kada sam prezivela onu alergiju pa bila na apotekarskim kremama sva sam srecna sto sam se ponovo vratila Shiseidu.zahvaljujuci sigapurshkom duty free shopu - za tacno pola cene!LX future solution 00029db6-270.jpg Edited by msmodesty
Posted

sto se tice podloga i tecnih pudera mislim da sam pronasla svoje najbolje drugare.prvo sam mislila da me prodavac zavrnuo zbog cifre, ali sam mu sada beskrajno zahvalna.dakle, kozmetika se zove "by terry". nisu preterano poznati van francuske, ali ako ikako nekad negde naletite probajte.pri nanosenju mesam PRECIOSITY HIGHLIGHTING PRIMER SERUM i LUMIÈRE VELOUTÉE tecni puder u odnosu 1:2. ovaj serum satro ima prah od bisera u sebi, a fenomenalan je jer daje na sjaju i blistavosti.puder pokriva ko car i nema budjavog matiranja niti one masnoce tako da ti ostanu tragovi prstiju na licu.ma savrsenstvo!115_Preciosity_SerumTeintHT_PRE.jpg12175588_natural_beige.jpgnosala sam i clinique i YSL i EL i sve moguce i nisu mu ni prineti. ovo je najsnaznija preporuka ikad.

Posted
pri nanosenju mesam PRECIOSITY HIGHLIGHTING PRIMER SERUM i LUMIÈRE VELOUTÉE tecni puder u odnosu 1:2.
kako se ovo radi? naneses serum, pa na jos uvek vlazno lice puder? ili ih pomesas na dlanu/prstima?kako znas sta je 1:2?
LX future solution
zar ovo nije za bas bas zrelu kozu? ja sve nekako mislim da te malo jace preparate ne treba prerano uvoditi, ali moguce je da je to samo mit.
Posted

mayday, gde to nabavljas u parizu?ja tecne pudere gotovo da i ne koristim, ali me to ne sprecava da ih kupujem :Dovaj, posto se mesa sa serumom, pa ga i ne zamilsjam kao full blown puder, mozda i nosim.

Posted
kako se ovo radi? naneses serum, pa na jos uvek vlazno lice puder? ili ih pomesas na dlanu/prstima?kako znas sta je 1:2?
pa ja to ocima omerim. serum strcnem jedanput na dlan, a puder dvaput i pomesam prstom. :Di stavljam na suvo lice. nisam ni znala da se to stavlja na vlazno...
mayday, gde to nabavljas u parizu?ja tecne pudere gotovo da i ne koristim, ali me to ne sprecava da ih kupujem :Dovaj, posto se mesa sa serumom, pa ga i ne zamilsjam kao full blown puder, mozda i nosim.
ima u svakoj vecoj sephori i nocibe parfimerijama.ali sam slucajno naletela na njihovu laboratoriju gde imaju i prodaju u rue croix des petit champs. ne radi im sajt pa da ti kazem tacan broj te adrese, ali to ti je kad krenes od luvra severno tom ulicom pa negde na pola ulice sa desne strane.
Posted
zar ovo nije za bas bas zrelu kozu? ja sve nekako mislim da te malo jace preparate ne treba prerano uvoditi, ali moguce je da je to samo mit.
pa nisam ni ja bas u prvoj mladosti :)ja nekako gledam onako logicno - u pitanju su neki principi koji rade ovo ili ono. ovde neka inhibicija sinteze proteina koji ..ne valja.drugi preparat ce da radi nesto drugo, pa onda promenismislim da nije problem da se tako nesto pocne ako ti prija, a meni prija nevidjeno.a i cena je jedan od faktora za odlucivanje - ako vec mozes da koristis nesto pristupacnije dok si mlad zasto bi bacao pare na nesto sto ti i nije potrebno.meni je kolekcija savrsena. jedan par sam vec potrosila i bas se videla razlika kad sam prestala. ili jednostavno nisam nasla nista drugo sto mi je tako prijalo.izuzetno se sporo trosi - nisam videla ekonomicniju kolekciju. jedna kutija traje bar 3 meseca.(nigde ni ne pise da je za "zreliju" kozu...)