batticuore Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 eh bre Hipi, ja tek drugi put stavila to na kapke. uostalom, ovo moje je bilo dnevna varijanta, inace ne volim jaku sminku. to mozda jednog dana, kad stanem na taj 'crveni tepih'. :P
Gonzo Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 otkrila sam ajlajner. :D posto sam se popalila ko malo dete, moram malo da se egsponiram. sad mi ostaje da uvezbavam nanosenje istog. fotka je samouslikavanje, pa ne moz' bolje.znao sam da na ovakvim topicima mora biti zanimljivog materijala.može bolje, samo uhvati total.:)
msmodesty Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 (edited) do sada jedna od najboljih kolekcija za telo - peeling i body buter Edited May 7, 2009 by msmodesty
batticuore Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 el bi mogo moderator topika da obrise moju sliku? unapred zahvalna,b.
Mousey Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ja zelim na naucim da se crtam vako il nikako;Angelina ima veoma lepe oci ali joj eyelinener ne stoji - suvise ih umanjuje i "zatvara".Forsirajte prirodan izgled, sto manje hemikalija i preparata, to je koza zdravija + umerena sminka - tu nema greske... (pogledajte Laru Croft :) - super svez prirodan izgled uz veoma malo sminke)
Pikoleta Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 (edited) definitivno za zene svijetlih ociju nisu ajlajneri, ali ako vec mora, onda treba ici do kraja :evil:josmaloedite: ne potez'te me na pm ko je vid'o, vid'o je :P Edited May 8, 2009 by Pikoleta
lena21 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Angelina ima veoma lepe oci ali joj eyelinener ne stoji - suvise ih umanjuje i "zatvara".Pa kad Angie nema mirnoću Battieve rukice :D
Hippie Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Angelina ima veoma lepe oci ali joj eyelinener ne stoji - suvise ih umanjuje i "zatvara".)mozda zato sto ima krupne oke;
batticuore Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 el bi mogo moderator topika da obrise moju sliku? unapred zahvalna,b.jos uvek vidim sebe ovde. <_< definitivno za zene svijetlih ociju nisu ajlajneri, ali ako vec mora, onda treba ici do kraja :evil:josmaloedite: ne potez'te me na pm ko je vid'o, vid'o je :Pha, videla sam, videla. zaista lepe oci, doduse bile bi mi jos lepse bez crvene maskare. Pa kad Angie nema mirnoću Battieve rukice :Dfala leno. :D
Eidyia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 batticuore, šta fali slici, super izgleda.Samo da prijavim da mi se od Avonove glicerinske kreme poprilično suše ruke (što inače nikad nije slučaj), nanesena u debljem sloju se trusi s ruku. Dobro pa je jeftina.Kupih neku Dr. Scheller (valjda se tako piše, neam pojma), i dobra je. Miriše na lotus, i skroz je wub. Jedino šta sam je teško našla, D.S. u prodaji ima najviše onih od nevena, čiji miris ne volim previše.
apotekarica Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 jos uvek vidim sebe ovde. <_<vise ne ;) on topic: art deco olovke za usta - mekane, a tvrde, ako me razumete. Plus, super boje. Prava uteha posle nikad prezaljene Miss Sporty br. 20, koje vise nema u prodaji
msmodesty Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 (edited) art deco olovke za usta - mekane, a tvrde, ako me razumete.:Dapotekarice sestro slatka, dosta za veceras (nadam se da ces uskoro naci stan)on topic - konstatujem da su svi tecni puderi ... sa manom, jedan slabo pokrije a ugodan je za nosenje, drugi sve pokrije pa izgleda kao maska, treci masan....izjadam se akreditvanoj mi prodavacici i ona me natera da probam bare minerals:lako se nanosi, drzi ceo dan, kombinuje se po zelji, ugodan za nosenje, ne zateze, ne masti, vrlo dobro (rekla bih - idealno, ali me sramota da ne zvucim kao reklama ... Edited May 11, 2009 by msmodesty
MayDay Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 za sve platinum blonde i one koje se tako osecaju1 strong buy za Redken masku Blond Glam Pure Pearlima ehotona u sebi a i neku mnogo dobru medicinu jer je kosa kao svila
Mousey Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Preporučite dobar preparat za sunčanje...Trenutno sam u potrazi za dobrim preparatom (mleko/ulje) sa SPF preko 30.
Recommended Posts