Jump to content

Kozmetika

Featured Replies

Koristim ovu, ispunjava sve navedene uslove. Kupim je kad bude na 30% popusta, kao i svu drugu kozmetiku tog tipa.

BENU.RS
No image preview

Heliocare 360 Water Gel SPF 50+ 50 ml – na stanju | BENU.RS

• Replies 2.8k
  • Views 320.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posto sam hemicar po struci (a i zensko sam ), za cekivati je da me zanimaju i principi delovanja odredjenih sastojaka na kozu, a za vitamin C je to bitno.   Vitamin C je L- askorbinska kis

• Inside i pouzdan info vezan za olovke za usne: navodno se punjenje za sve bolje olovke svih high end brendova kupuje na 3 mesta na globusu. Naša “Aura” kupuje na jednom od ta tri mesta, imaju kva

• Nije me niko nista pitao, ali ja cu svejedno da kazem, obzirom da mi se cini da su ovde gospoje mojih godina, ili koju deceniju mladje   Preporucih tretinoin, nekima bude prejak, pa su zado

Posted Images

Hvala @Stela gde obično čekaš to sniženje da i ja obratim pažnju

Najcesce Benu, a moze i DrMax, Lilly...pa gde prvo bude. I kupim dva pakovanja odmah. A kad ce biti novo snizenje, to je pitanje, da ne prodje leto mellow

uzimam la roche posay anthelios uvmune jer citam da ima najbolji uv filter u cjenovnom rangu koji mi je ok

lagana je i na zatvara mi pore

Edited by morgana

@morgana to nije onaj njihov sprej, nego nesto kremasto?

Da, LRP je dobar generalno pa ću i na njega da obratim pažnju. Hvala @morgana

Kad smo već kod teme, čitam nešto da onaj sastojak koji je glavni u kreč kremama, tj onim sa fizičkom (a ne hemijskom) zaštitom i nije nešto zdrav. A znam da se to masovno preporucivalo maloj deci jer kao hemijski ulazi kroz kožu u krvotok. Sad ispala hemijska zaštita manje zlo unsure Ko će to sve ispratiti!

1 minute ago, Stela said:

@morgana to nije onaj njihov sprej, nego nesto kremasto?

nije sprej, mada imaju i sprej, mala pljosnata bocica i prilicno tecan proizvod

519s2klq04L._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Edited by morgana

50 minutes ago, Stela said:

Koristim ovu, ispunjava sve navedene uslove. Kupim je kad bude na 30% popusta, kao i svu drugu kozmetiku tog tipa.

BENU.RS
No image preview

Heliocare 360 Water Gel SPF 50+ 50 ml – na stanju | BENU.RS

I meni je ova odlična. @Pixisis blago, ali baš blago je tonirana.