Monday at 14:151 day Koristim ovu, ispunjava sve navedene uslove. Kupim je kad bude na 30% popusta, kao i svu drugu kozmetiku tog tipa.BENU.RSHeliocare 360 Water Gel SPF 50+ 50 ml – na stanju | BENU.RS
Monday at 14:221 day Najcesce Benu, a moze i DrMax, Lilly...pa gde prvo bude. I kupim dva pakovanja odmah. A kad ce biti novo snizenje, to je pitanje, da ne prodje leto
Monday at 14:281 day uzimam la roche posay anthelios uvmune jer citam da ima najbolji uv filter u cjenovnom rangu koji mi je oklagana je i na zatvara mi pore Edited Monday at 14:281 day by morgana
Monday at 14:341 day Da, LRP je dobar generalno pa ću i na njega da obratim pažnju. Hvala @morgana Kad smo već kod teme, čitam nešto da onaj sastojak koji je glavni u kreč kremama, tj onim sa fizičkom (a ne hemijskom) zaštitom i nije nešto zdrav. A znam da se to masovno preporucivalo maloj deci jer kao hemijski ulazi kroz kožu u krvotok. Sad ispala hemijska zaštita manje zlo Ko će to sve ispratiti!
Monday at 14:361 day 1 minute ago, Stela said:@morgana to nije onaj njihov sprej, nego nesto kremasto?nije sprej, mada imaju i sprej, mala pljosnata bocica i prilicno tecan proizvod Edited Monday at 14:371 day by morgana
Monday at 15:081 day 50 minutes ago, Stela said:Koristim ovu, ispunjava sve navedene uslove. Kupim je kad bude na 30% popusta, kao i svu drugu kozmetiku tog tipa.BENU.RSHeliocare 360 Water Gel SPF 50+ 50 ml – na stanju | BENU.RSI meni je ova odlična. @Pixisis blago, ali baš blago je tonirana.