Sandradjer Posted June 25 Share Posted June 25 19 minutes ago, pt 2.0 said: I beg to differ - nemoj @Sandradjer, nije isto. Imala sam tu Avene i koristila je leti za kadgod, nosila u torbi svuda sa sobom jer podnosim vrućinu. Fin proizvod. Kupila Avene, po ceo dan se prskam. Verovatno sam za par dana potrosila pola 1 Link to comment
nenad Posted June 25 Share Posted June 25 1 minute ago, Sandradjer said: Koliko ledenu? sto ledeniju. sipas vodu u posudu i zaledis. ujutro preko toga sipas vodu i u to zaronis glavu*. ja to radim iz drugih razloga, ali efekat na kozu lica je neverovatan. *u pocetku neces moci da izdrzis dugo, jer ce kretati brain freez, ali vrlo brzo ces doci do 30 i vise sekundi odjednom. 1 Link to comment
nenad Posted June 25 Share Posted June 25 4 minutes ago, Sandradjer said: Potopis celu glavu, i kosu? da si me ikada videla znala bi da je to skoro pa nemoguce, osim ako ta posuda nije kaca za kupus. elem, ne, lice od vrha cela do vrata, nekad malo pokvasim i kosu. mada meni to ne smeta jer se tom vodom svakako posle polivam. 3 Link to comment
Sandradjer Posted June 25 Share Posted June 25 3 minutes ago, nenad said: da si me ikada videla znala bi da je to skoro pa nemoguce, osim ako ta posuda nije kaca za kupus. elem, ne, lice od vrha cela do vrata, nekad malo pokvasim i kosu. mada meni to ne smeta jer se tom vodom svakako posle polivam. Probacu . Deluje primamljivo kao one reklame 67% korisnika primecuje bolju hidriranost, 72% primecuje bolju teksturu, 65% primecuje manje pore itd ... 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted June 28 Share Posted June 28 On 25. 6. 2024. at 8:20, Sandradjer said: Javljaj, ja ovaj najveci avene trosim kao luda. Ovo ako mi potraje mesec dana Ma to mini prsneš. Evo super je. Ovo mi može umesto kreme leti, opušteno. Link to comment
Sandradjer Posted June 28 Share Posted June 28 13 minutes ago, Svemir Zeka said: Ma to mini prsneš. Evo super je. Ovo mi može umesto kreme leti, opušteno. Pa ja prsnem mini, pa jos 5 puta mini u istom cugu 1 Link to comment
makondo Posted June 29 Share Posted June 29 Uriage termalna voda 950 din u dr.Max sa njihovom karticom U julu će Vichy biti na akciji, ne znam cenu, danas su lepili reklamni materijal kad sam bila u apoteci. Link to comment
Svemir Zeka Posted July 24 Share Posted July 24 @morganakupila sam noćnu kremu koja ima niacinamid, zaboravila kući svoje. Ječ ono beše ne sme leti uopšte ili na sunce? Link to comment
Lena Posted July 24 Share Posted July 24 Niancinamid može leti, retinol je onaj koji je problematičan. 1 Link to comment
decak Kejt Posted July 24 Share Posted July 24 može i retinol, ako se religiozno maže spf. ja ga koristim i leti, ujutru pred odlazak na posao stavim spf50 kao kremu, a pre povratka sa posla naprskam sprej spf50. taj mali sprej nosim stalno sa sobom, i prskam ga kad god sam van kuće, imam baš osetljivo lice (rozacea, kapilari, the whole shabang) i da kucnem u drvo dobro se držim. retinol jedino na more ne nosim 1 Link to comment
Mel Posted July 24 Share Posted July 24 Jel retinol ok za mrlje na kozi? Za sta vam radi posao? moram da se apgrejdujem jos malo, jedno dve nedelje sam pred neki put u maju konzistentno negovala lice i stvarno je znatno bolje izgledalo, ali nikako neku rutinu da uhvatim. Nego onako u prolazu namazem sta mi padne pod ruku. Link to comment
Stela Posted July 24 Share Posted July 24 16 minutes ago, decak Kejt said: može i retinol, ako se religiozno maže spf. ja ga koristim i leti, ujutru pred odlazak na posao stavim spf50 kao kremu, a pre povratka sa posla naprskam sprej spf50. taj mali sprej nosim stalno sa sobom, i prskam ga kad god sam van kuće, imam baš osetljivo lice (rozacea, kapilari, the whole shabang) i da kucnem u drvo dobro se držim. retinol jedino na more ne nosim Koji je to spf sprej koji koristis? Znam da ima raznih, nisam isprobavala. I ja namazem spf ujutru, ali onda mi ne odgovara (posebno ako stavim nesto od sminke, npr. rumenilo) da nanosim popodne, u povratku sa posla, opet kremasti spf proizvod. Link to comment
Lena Posted July 24 Share Posted July 24 1 hour ago, Mel said: Jel retinol ok za mrlje na kozi? Za sta vam radi posao? moram da se apgrejdujem jos malo, jedno dve nedelje sam pred neki put u maju konzistentno negovala lice i stvarno je znatno bolje izgledalo, ali nikako neku rutinu da uhvatim. Nego onako u prolazu namazem sta mi padne pod ruku. Da, koristi se i za to, između ostalog. Povećava elastičnost kože, ten je ujednačeniji. Za postizanje rezultata je bitna rutina, s tim što retinol uvodiš postepeno zbog mogućih iritacija. 1 Link to comment
decak Kejt Posted July 24 Share Posted July 24 8 hours ago, Stela said: Koji je to spf sprej koji koristis? Znam da ima raznih, nisam isprobavala. I ja namazem spf ujutru, ali onda mi ne odgovara (posebno ako stavim nesto od sminke, npr. rumenilo) da nanosim popodne, u povratku sa posla, opet kremasti spf proizvod. ovaj baš je za to - za stavljanje preko šminke, ali se nanosi tipa 3 puta gore-dole i 3 puta levo-desno, da bi se nanela količina dovoljna da zaista štiti. 2 Link to comment
Recommended Posts