Jump to content
IGNORED

Kozmetika

Nicol

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Stela said:

Nisam nista od toga probala, ako neko ode, neka javi iskustva :).

Evo ja cu, samo tamo negde na jesen :D

• Wub 2
Posted

@Stela sheet maske nikad ne kupujem. doslovno je isplativije uzwti estee lauder serum.

• +1 2
Posted

Postoji nešto što se zove "vampirski tretman", videla sam rezultat na devojci koja je imala užasne ožiljke od akni - ludilo.

Doduše u toku procesa izgleda kao horor film, ali izgleda da vredi.

• Hvala 1
Posted
4 hours ago, Valkyrie said:

Postoji nešto što se zove "vampirski tretman", videla sam rezultat na devojci koja je imala užasne ožiljke od akni - ludilo.

Doduše u toku procesa izgleda kao horor film, ali izgleda da vredi.

To je izgleda ono sa krvnom plazmom da se ubrizgava :)

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted

Dala mi juce koleginica da se naprskam, ali sam bila bez sminke, samo zastitni faktor na licu. Sto ovo prija. 

Videh cene, nije bas jeftino. 

Ako neko koristi da napise neku rec kako se koristi, cemu sluzi iz prve ruke 

IMG_20240622_063232.jpg

Posted

valjda samo da umiri i osvjezi kozu.

imam clinique mousture surge sprej na tu foru i super je. doduse dobila sam ga, ne bih ga kupila sama, nesto nikad nisam isla za prskalicama.

• Hvala 1
Posted
21 minutes ago, morgana said:

imam clinique mousture surge sprej na tu foru i super je. doduse dobila sam ga, ne bih ga kupila sama, nesto nikad nisam isla za prskalicama.

Imam i ja ovaj sprej, fin je, ali nemam naviku da koristim takve proizvode. Dobila sam ga u setu sa njihovom kremom za lice i onom za oci u full size pakovanju za neke male pare na aerodromu. Mislim da sama krema u Jasminu u manjem pakovanju kosta vise nego sto je mene izasao taj set (bio je 40 evra). Inace su te kremice super, hidriraju odlicno, ova za oci je nepotrosiva i ima onu metalnu kuglicu koja hladi.

@Sandradjer pogledaj te prskalice u DM, tipa Balea i slicno, sigurno su povoljnije...jedino sto im je sastav verovatno losiji, ako na to obracas paznju.

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, Sandradjer said:

Dala mi juce koleginica da se naprskam, ali sam bila bez sminke, samo zastitni faktor na licu. Sto ovo prija. 

Videh cene, nije bas jeftino. 

Ako neko koristi da napise neku rec kako se koristi, cemu sluzi iz prve ruke 

IMG_20240622_063232.jpg

Hidrira i umiruje kožu, kao što je već rekla morgana.

Ja sam to prvi put upotrebila baš davno, kad sam imala neku iritaciju. Samo prskala tim i stavljala neku kremicu koju su mi napravili u apoteci, sve se brzo smirilo. Sada koristim uglavnom pre seruma i/ili kreme, lakše se nanosi i doprinosi hidrataciji. Naravno, može da se prska i kasnije da se osveži koža, ali ne vučem to sa sobom, pošto uglavnom imam onu najveću bocu. To je najpovoljnija varijanta za kupovinu, a bude često negde na popustu. Traje baš dugo, bar meni.

Vichy mi ne odgovara, ali od tih varijanti sa termalnom vodom Avene baš volim. Sve što sam imala od njih mi je bilo odlično.

• +1 1
  • Hvala 2
Posted (edited)
19 minutes ago, Lena said:

Hidrira i umiruje kožu, kao što je već rekla morgana.

Ja sam to prvi put upotrebila baš davno, kad sam imala neku iritaciju. Samo prskala tim i stavljala neku kremicu koju su mi napravili u apoteci, sve se brzo smirilo. Sada koristim uglavnom pre seruma i/ili kreme, lakše se nanosi i doprinosi hidrataciji. Naravno, može da se prska i kasnije da se osveži koža, ali ne vučem to sa sobom, pošto uglavnom imam onu najveću bocu. To je najpovoljnija varijanta za kupovinu, a bude često negde na popustu. Traje baš dugo, bar meni.

Vichy mi ne odgovara, ali od tih varijanti sa termalnom vodom Avene baš volim. Sve što sam imala od njih mi je bilo odlično.

Znaci pre mackanja da prskam?

Juce me vratilo u zivot. Evo Zeka je svedok mog raspadanja poslednjih dana. 

Juce sam se zajapurila i klonula, jos natrpala zastitni faktor. Dala mi koleginica, ja nakon pola sata trcala po jos. Vratih se kuci poprilicno normalna. Zeka ce mi biti svedok kad bude sledece gledanje koliko sam procvetala :).

Odoh u Lili bas po taj Avene 

@Svemir Zeka

Edited by Sandradjer
  • +1 1
  • Wub 1
Posted (edited)

pogledaj benu online, srbotrade i dr max cijene, nize su od lilija obicno

@Stela i ja sam ga dobila u setu ali sa hidrantnom kremom (dobra je) i maskom (ne odgovara mi, zacepi mi pore)

edit btw free shop na aerodromu ima 20% popusta sa online rezervacijom proizvoda, a i inace su cijene vecinom nize nego u jasminu i sefori.

clinique all about eyes je trenutno 26 e sa popustom, vise nego upola manje nego u prodavnicama.

ja sam uzela set parfem, mlijeko za tijelo i putno pakovanje parfema za 57 e, dok je sam taj parfem u sefori 105 e (hermes le jardin de monsieur li). to je doduse bio promo.

shiseido benefiance za oci mi je izmakao, oko 55 e naspram 100 i nesto ovdje. razgrabljen.

sad gledam sta da stavim u korpu cim kupim avio kartu za tivat.

Edited by morgana
  • +1 4
Posted

Ne mogu na 40 stepeni za 200-300 dinara :), a zelim da imam sto pre. Danas mi je dan totalnog odmora, i fizickog i psihickog 

• +1 1
Posted

ma da, razumljivo :)

Posted
44 minutes ago, Sandradjer said:

Znaci pre mackanja da prskam?

Juce me vratilo u zivot. Evo Zeka je svedok mog raspadanja poslednjih dana. 

Juce sam se zajapurila i klonula, jos natrpala zastitni faktor. Dala mi koleginica, ja nakon pola sata trcala po jos. Vratih se kuci poprilicno normalna. Zeka ce mi biti svedok kad bude sledece gledanje koliko sam procvetala :).

Odoh u Lili bas po taj Avene 

@Svemir Zeka

Ma možeš i pre i posle, kad god ti odgovara :)

Pre mackanja to upotrebljavam uvek ako je neki malo gušći serum ili krema, ako je baš vodenasto onda ne. Onda koža sve to zajedno upije i bude lepo hidrirana.

Posle možeš da prskaš da se osvežiš.

U pravu je morgana, u Liliju obično bude najskuplje, prerovi malo po apotekama. Ja često u nekoj lokalnoj apoteci imam varijantu da budu dve velike boce (2 x 300ml) u pakovanju na popustu. Onda se baš isplati, meni to traje po 3 godine, možda i više.

Moguće da je tebi to toliko prijalo zbog vrućine. Samo za osvežavanje bi možda mogle da posluže i ove varijante tipa Balea i sl.

• +1 1
Posted (edited)

Kupila Avene u Liliju, mimo svih popusta :wub:.

@Lena mi dodje kafu :D

Edited by Sandradjer
  • Wub 1
Posted

@SandradjerNemoj da me taguješ ovde :( 

13 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ovo mi ide i bolje nego što treba

:ph34r:

• Wub 1