peralozac Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Karim Benzema shed some light on the controversy that has surrounded him on occasion when on international duty: his refusal to sing to the French national anthem before games. "If we listen to La Marseillaise, it is a call to go to war and I don't like that," he said firmly. Stvarno ne znam u čemu je stvar Spoiler Hajdemo! Deco Otadžbine! Dan slave je došao! Protiv nas je podignuta Krvava zastava tiranije! Čujete li u poljima Riku tih divljih vojnika? Oni vam u naručje dolaze Da zakolju vaše sinove, vaše supruge. Na oružje građani! Formirajte svoje bataljone! Koračajmo! Koračajmo! Neka nečista krv Natopi naše brazde! I tako dalje i tako krvavije...
Simon Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Након химне бивше државе и Француске ова ми је у топ три ако већ није неко прије качио.
vladavsnarod Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Kacio sam ja, a prvi put sam obratio paznju kad je svirala u Riju. On 4/18/2018 at 11:15, Simon said: Након химне бивше државе Od bivsih drzavnih ovu volim da poslusam.
mlatko Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Hvala za ovu zadnju, prelepa a davno sam je cuo.svakom lepa svoja, ili iz podneblja... koju oseca svojom Jedna od himni Sardinije, interesantno da spominju i Hrvatsku
Indy Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Piracka himna je najbolja, zato što su pirati najbolji...
peralozac Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Hm, u svetu pirata neko ko se zove Stan može da bude samo prodavac Prava piratska himna je: Spoiler I najbolja fora svih vremena:
peralozac Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 On 19. 8. 2018. at 14:16, peralozac said: Borderska... Da zanovim bordersku, prethodni video više nije dostupan, a na ovom lepo piše - гимн сноубордистов!
Kampokei Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago On 8. 4. 2018. at 20:45, klimt said: NAJBOLJA! I meni je DDR negde u samom vrhu. Ujedno i zbog stiha koji je susta suprotnost agresiji, sto otvorenoj sto pasivnoj u mnogim drugim himnama: "Pustite da sjaji svetlo mira, da vise nikada majka ne oplakuje sina." A slazem i sa Hamletom da je Svecana pesma bila bolji izbor za SFRJ. Lepa kompozicija i tekst koji savrseno oslikava ono sto je Jugoslavija bila, bar u svojoj SFRJ verziji.
Eleniko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago o čemu je ova tema, kada je samo jedna himna ponekad je najbitnije da himna pogodi duh naroda ovo su grci 200 posto inače moram priznati, teško mogu da zaustavim suze kada čujem danas himna realno nije ni blizu vrha najboljih, naročito kada je izvode brzo ali jebiga emocija, suze za voljenom zemljom koja je bila moja, što za ovu u kojoj danas živim ne bi mogao da kažem. 1
Shan Jan Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Verovatno neki vec znaju - Juznoafricka Republika se sastoji od 12 nacija od kojih ni jedna nema znacajnu vecinu tako da je takva i himna - strpali su 5 najvecih jezika u nju (Kosa, Zulu, Sotho, Afrikans, Engleski).
ronin Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Remek delo...Velska himna "Zemlja mojih očeva" - "Hen Wlad Fy Nhadau" Edited 21 hours ago by ronin
Recommended Posts