Feindouno Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Kako da na Nexusu 7 iskljucim ovu prokletu predikciju, autofill il kako se vec zove govno koje mi ispravlja (tacnije iskrivljuje) rijeci i ne da da pisem normalno?
Ryan Franco Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 e ja sam imao isti problem na nexusu 4.odeš na settingse, pa na keyboard i tu klikneš na meni na desnoj strani i onda ga disejbluješ
Feindouno Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) e ja sam imao isti problem na nexusu 4.odeš na settingse, pa na keyboard i tu klikneš na meni na desnoj strani i onda ga disejbluješHvala spasioce!edit: i dalje ne vidim keyboard settings :oNekako mi je to promaklo. A jer™ moze da se mijenja rezolucija? Mnogo mi nesto sve sitno u Kroumu™ Edited April 6, 2013 by Feindouno
Ryan Franco Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 izvini. prvo odeš na language i input, a onda na android kibord.viči ako nema da šalljem skrinšotove.za rezoluciju... jbm li ga. pojma neam. i ja sam novajlija,. ja razvučem s dva prsta i sve se vidi. :D
Ravanelli Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Stiže u subotu!do jaja rezolucija. odo odštampat bilbord
Ryan Franco Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 bilbordi se inače štampaju u najlošijoj rezoluciji.
Feindouno Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 izvini. prvo odeš na language i input, a onda na android kibord.viči ako nema da šalljem skrinšotove.za rezoluciju... jbm li ga. pojma neam. i ja sam novajlija,. ja razvučem s dva prsta i sve se vidi. :DHvala, rijesen problem.Jebo mu ja i pas mater koliko me smorilo danas kad sam napisao mail bez gledanja a zatim vidio sta sam zapravo poslao
Ryan Franco Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 meni je najjače što mi je taj autokorekt stajao na modest i takav je urnisao svaki sms koji sam kucao. a postoji i agresiv i veri agresive mod. :D
kralj Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Zna li neko kako se (ako je uopste moguce) na Ipadu instaliraju latinicna srpska slova? Kada se prebaci na cirilicu sva su tu, ali latinicna srpska tastatura identicna mi je engleskoj.
Hamlet Strašni Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Pritisneš s c d z i zadržiš. I pojave ti se opcije da dobiješ naša slovaПослато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
Hamlet Strašni Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Da ako hoćeš č ili ć pritisneš C etcПослато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
Recommended Posts