Jump to content
IGNORED

Tableti

Recommended Posts

Posted

Jbt, nema granica kakav sve otpad neće naći svoje mesto pod srpskim suncem :(

Posted (edited)
isti taj otpad se prodaje i u Holandiji i verovatno sirom EU, tako da to nije nista cudno. Edited by Milosh76
Posted

Samo sto bi mogao (i trebao) da bude i jeftiniji u odnosu na novu spravu.

Posted

Preporuka u cenovnoj klasi do 10.000? (1GHz, Android 4.1)

Posted

Šta mislite o MY Audio Tabletima?Ima ih povoljno po Mađarskoj i našim oglasima. Moj prijatelj sada prešao sa Prestigio ( da niža klasa uređaja) i prezadovoljan je. Kaže da su bar 50% bolji od kineskog proseka i onoga đto se kod nas nudi za iste pare.

Posted
Da li vredi uzeti Refurbished Nexus 7 ?Garancija je godinu dana umesto 2, a imao je neku gresku, koja je fabricki ispravljena.
Jbt ovo kosta vise nego regularna nova 32GB verzija u normalnom svijetu :o
Posted

jel ima neko asus transformera 300?

Posted
Jbt ovo kosta vise nego regularna nova 32GB verzija u normalnom svijetu :o
Definiši "normalan svet". Samo nemoj uzimati kao relevantnu cenu sa Google Store-a, koja važi u 12 zemalja sveta i uvek je out of stock :)
Posted
Definiši "normalan svet". Samo nemoj uzimati kao relevantnu cenu sa Google Store-a, koja važi u 12 zemalja sveta i uvek je out of stock :)
'bem li ga, ja kupio na Amazonu za nekih 248$ + 4$ shipping u juesej™
Posted

Pa dobro, 250 dolara je 250 evra u Evropi, što ti je opet cena trenutnog Nexusa i ovde. O tome i govorim. Ljudi kod nas imaju potrebu da rekalkulišu cene prema američkim, gde važe i posebne cene i posebne pogodnosti. Obaška što Google dotira proizvođačima ograničene količine svojih Nexus uređaja da se prodaju po nižoj ceni. I večito imaju neke frustracije zbog toga, koje su meni teško razumljive.

Posted

Nerazumem™. Meni u Evropi 250$ nije 250 evra.

Posted

filipenko, koje je tvoje mišljenje o nexusu?

Posted

filipenko koje je tvoje misljenje sto meni ne radi usb adapter?

Posted

ama to mu leba jbt... zato ga i pitam.

Posted
Nerazumem™. Meni u Evropi 250$ nije 250 evra.
Ako kupuješ redovnim putem (niko ti ne donosi iz JuEsofEj), transport, carina i pdv ti izadju na to: $250 u Google store-u se na vratima pretvori u 250 eur...