Jump to content
IGNORED

Tableti

Recommended Posts

Posted

Ja uglavnom koristim Chrome, ovo mi je super dodatak za Flash sajtove i kojote™.

Posted (edited)

pa to, samo rezervni browser je ovo. meni i safari i chrome bolje rade s tim što mi je ipak safari primaran.nema veze, nek stoji, verovatno će ga unapređivati vremenom. hvala, dig :)

Edited by Valkyrie
Posted

mi asus tabletari nemamo tih problema evilsmile.gif

Posted

jel zna neko gde mogu povoljno da se kupe neke sexy futrole (folio) za asus transformera?

Posted

Nemam pojma.Kratak odgovor, molim. Da li postoji bilo koji razlog za ne uzeti Galaxy tab 2, za 200$?

Posted

Hmmm, ne treba. Ali takve sitnice me interesuju. Poklon je u pitanju, a koristice se uglavnom za net i filmove. Znam da je galaksi tab kod nas bio popularan ranije (telenor ga je davao nesto povoljno, valjda), a vec neko vreme nisam cuo da se prica o njemu, pa rekoh da pitam da li postoji neka velika mana, bag, ili sta vec.

Posted

za filmove ti treba hdmi. juce sam kupio konverter (mikro hdmi na hdmi) i povezao sa tv-om. sve perfektno radi u full HD rezoluciji (1080p).btw poklon od 200$ :D mogo bi i ja sto sta da ti ispoklanjam za tu lovu :lolol:

Posted

Updejtovao mi se android na galaxy note tabletu pa su sad izgleda sve aplikacije dostupne na multitasking, tj. mozes da ih otvoris u zasebnim prozorima paralelno sa cim god hoces drugim :wub:(Small things make me happy :lol: )

Posted
za filmove ti treba hdmi. juce sam kupio konverter (mikro hdmi na hdmi) i povezao sa tv-om. sve perfektno radi u full HD rezoluciji (1080p).btw poklon od 200$ :D mogo bi i ja sto sta da ti ispoklanjam za tu lovu :lolol:
Ccc, nemo si bezobrazan :PGledanje filmova, NA tabletu. Ma samo da ne postoji neka velika falinka i sve je OK
Posted

stize mi ipad!pripremam mu kolevku, igracke i tako

Posted

Dobrodošao u sektu™. Očekuj često menjanje gaća prvih par dana.

Posted

@ Dabovickad stane na noge poželećeš mu i manjeg i većeg brata'el mini il regular?

Posted
Da li vredi uzeti Refurbished Nexus 7 ?Garancija je godinu dana umesto 2, a imao je neku gresku, koja je fabricki ispravljena.
a što da ne, cena je ok, a imaš i garanciju