Parsons Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ol' je tri dana dovoljno da se zameni vozacka?koju bre ti vozacku imas?
Ros Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 (edited) koju bre ti vozacku imas? srpsku. :)ti si bio jos tinejdzer kad sam ja zapatio prvu dozvolu. Edited April 6, 2011 by Ros
Čutura Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 ol' je tri dana dovoljno da se zameni vozacka? Jok, za sva nova plasticna dokumenta se ceka najmanje desetak dana, osim naravno ako imas vezu u MUPu
Čutura Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 (edited) dupli... Edited April 8, 2011 by Takanohana
jms_uk Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 ol' je tri dana dovoljno da se zameni vozacka?Podneses zahtev kad dodjes u Srbiju, pa onda pokupis kad dodjes sledeci put.
Ros Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 srpska posla <_< jos srpskija posla su da nisam mogao proslog avgusta da menjam staru za novu jer je "suvise rano". stara istice ovih dana (8 meseci kasnije).ali dobro,... mozda poguram negu vezu.a moze li mi roditeljka podici vozacku pa onda posla postom? malo bih se vozio po grckoj u junu.
Parsons Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 srpska posla <_< jos srpskija posla su da nisam mogao proslog avgusta da menjam staru za novu jer je "suvise rano". stara istice ovih dana (8 meseci kasnije).ali dobro,... mozda poguram negu vezu.a moze li mi roditeljka podici vozacku pa onda posla postom? malo bih se vozio po grckoj u junu.izvini na direktnom pitanju, ali..ti ne vozis u nemackoj?tj. koliko shvatam, dozvola ti sluzi samo za rentakar na odmoru? :D
Ros Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 izvini na direktnom pitanju, ali..ti ne vozis u nemackoj?tj. koliko shvatam, dozvola ti sluzi samo za rentakar na odmoru? :Dpa zasto bih ugasio srpsku dozvolu? bice i nemacka uskoro, ali ne moram staru ubiti.jesi li ti morao da vratis srpsku dozvolu kad si uzimao nemacku?
Parsons Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 jesi li ti morao da vratis srpsku dozvolu kad si uzimao nemacku?da. morao sam
Ros Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 mora se ipak cekati 10-ak dana.keva ce pokupiti i poslati postom. to sam mogao da isposlujem da ne moram licno podici, i da unapred pripremim sve za medjunarodnu.
jms_uk Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 da. morao samDa li se srpska moze zameniti za nemacku ili se polaze ponovo.Ovde se dozvola predaje samo tokom zamene, ali ne i tokom uzimanja nove [ponovnog polaganja]...
Ros Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Da li se srpska moze zameniti za nemacku ili se polaze ponovo.Ovde se dozvola predaje samo tokom zamene, ali ne i tokom uzimanja nove [ponovnog polaganja]...mora se (bar nesto) polagati.ako u roku od tri godine po stalnoj prijavi u nemackoj radis zamenu dozvolu mozes to obaviti mnogo lakse. ako prodje vise od 3 godine, onda moras ispocetka polagati.
jms_uk Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 mora se (bar nesto) polagati.Pa sto onda uzimaju srpsku dozvolu?
Ros Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Pa sto onda uzimaju srpsku dozvolu?nema nista duplo kad svabe :)mada, kad bolje razmislim ja svakako idem od 0. ako prijavim da vec imam dozvolu to mi nista ne doprinosi. provericu.
Recommended Posts