Ugor Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Kakve su sanse da drzava zauzda Bad Blue Boyse? Svakome je jasno da je ovo tempirana bomba, samo je pitanje momenta kada ce Dinamo da popije 1 poduzu suspenziju...Samo pendrek pomaže. U Hrvatskoj u pravilu nema problema. Jednostavno treba zabranu odlaska na utakmice zakonski proširiti i na one koje se odigravaju u inozemstvu i 90 posto problema je riješeno.
Bright Billy Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 jel istina da jedan sharbini dolazi u dinamo a drugi u hajduk?
Ugor Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Za sada ne, Mamić odustao od Anasa jer mu je otac tražio svoj dio transfera.
Nemanja Posrbica Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Koliko sam video u ovih par mečeva igrate 4-1-3-2. Sa 3 ofanzivna vezna. Sammir, Morales i Badelj. Anas bi vam dobro došao s obzirom da onda nemate zamene za ova tri igrača (bar ne tog kvaliteta).Ovo vam je čini mi se prava taktika za HNL. Punićete sve timove i to lagano, što ste i pokazali u prva tri kola.Kako ste zadovoljni žrebom za EL?
Ugor Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Koliko sam video u ovih par mečeva igrate 4-1-3-2. Sa 3 ofanzivna vezna. Sammir, Morales i Badelj. Anas bi vam dobro došao s obzirom da onda nemate zamene za ova tri igrača (bar ne tog kvaliteta).Ovo vam je čini mi se prava taktika za HNL. Punićete sve timove i to lagano, što ste i pokazali u prva tri kola.Kako ste zadovoljni žrebom za EL?Po meni, ako Anas dođe, Mandžukić odlazi. Nisu baš isti tip igrača, ali nam Mamić lakše može prodati priču da je morao prodati đilokoša, ali je doveo zamjenu koja je barem jednako kvalitetna. makar izgleda da će oba Sharbinija ostati u Rijeci. Previše je tu interesa za normalan transfer.Ždrijeb je manje više ok, makar bi nam bolje legao Aktobe ili Sigma Olomouc. Dobra je stvar to što Škotima prvenstvo počinje tek u ponedjeljak i što drugu igramo u gostima, jer onda u pravilu prolazimo.
Bright Billy Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 (edited) ako proda djilkosha moro bi da uzme oba brata Edited August 9, 2009 by Bright Billy
amare Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Pored 'Ajdukovog 0-1-2 starta, tesko da Dinamo moze imati problema. Cenim da ce vec u oktobru biti na 10+ bodova.A da je Harts ok zreb, jeste.
gervasius twinkleminkleson Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 realno, bice zajebano. ipak dinamo nema 1 vinka marinovica
Feindouno Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 1 prejak naslovhttp://www.index.hr/sport/clanak/mamic-isp...azi/445581.aspx
Boza_zvani_Pub Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 zanimljiva anketa na index.hr : Dinamo je izgubio jer:Nije imao sreće, primio dva glupa gola23,84% Red Bull bolja momčad15,43% Je klub s luzerskim mentalitetom60,72% Glasova: 7801
Brazilac Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 U anketi umesto Dinamo moze da pise Vojvodina a umesto Red Bull Austria, opet bi bili isti rezultati... ;)
Ugor Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 zanimljiva anketa na index.hr : Dinamo je izgubio jer:Nije imao sreće, primio dva glupa gola23,84% Red Bull bolja momčad15,43% Je klub s luzerskim mentalitetom60,72% Glasova: 7801Malo je navijača Dinama koji znaju bilo što o povijesti svojeg kluba a koji neće reći da je Dinamo luzerski klub. Tradicija gubljenja utakmica koje su se morale dobiti je preduga da bi se tvrdilo bilo što drugo.
ducca Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 (edited) Ne bih da unosim nemir pred spavanje medj' crno belu populaciju, pa evo ovde da dam obavijest - sutra (cetvrtak) u 12:00 na HRT 2 kompletna snimka duela sa Maximira 1997. izmedju Croatie i PFC. Enjoy ;) Edited August 12, 2009 by ducca
Recommended Posts