Feindouno Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Salzburg - Dinamo 0:4 na poluvremenu :oKraj ipak 3:4, pustili ih
Brazilac Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Smenilo trenera...Po koji put u poslednjih par sezona?Nema sta, Maminjo ja hohstapler broj 1 u regionu...
Nemanja Posrbica Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Kakava tekma u Vinkovcima. što bi se reklo za povjest. Dinamo je ponovo prvi i verujem da će ostati prvi do kraja. Psihički jako važna pobeda.Jel ovaj desni bek (Tomščak?) izbacio Etta iz tima ili je ovaj povređen?
Ugor Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Etto je stalno pomalo povrijeđen, ali je danas ipak počeo utakmicu. Izgleda da ipak ima malu prednost u odnosu na Tomečaka, ali mislim da će dosta igrati i zajedno, Etto kao desno krilo, Tomečak kao bek.
Nemanja Posrbica Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ajde prvi gol mi je jasan, trčao po strani procenio da će sve da preskoči lopta i samo dao gol, ali šta je on tražio kod drugog gola u sred šesnaesterca Cibalije niko ne zna. Na kraju je i vratio asistenciju Sivonjiću...
MiddleClass Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 0:0 poluvrijeme... 7+ kraj... plus je Dinamo dobio.Namjestaljka.
Ugor Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ajde prvi gol mi je jasan, trčao po strani procenio da će sve da preskoči lopta i samo dao gol, ali šta je on tražio kod drugog gola u sred šesnaesterca Cibalije niko ne zna. Na kraju je i vratio asistenciju Sivonjiću...Pa dok smo ganjali rezultat praktično je igrao trećeg napadača, tek kad smo poveli se vratio na desnog beka.
Patrick Mbomba Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 http://tinyurl.com/DINAMO-vs-HAJDUK-3-0-VideoModri danas rasturili Hajduka u finalu kupa (bili cijelo 2 pol igrali sa 9 igraca)
Nemanja Posrbica Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Čestitke NK Dinamo Zagreb na tituli prvaka! Apsolutno zaslužena 4. uzastopna titula.
Ugor Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Zahvale na čestitkama iz Zagreba. Vaistinu zasluženo. Možda se nekaj napravi i u Europi.
Кристофер Лумумбо Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=366996
Brazilac Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Kakve su sanse da drzava zauzda Bad Blue Boyse? Svakome je jasno da je ovo tempirana bomba, samo je pitanje momenta kada ce Dinamo da popije 1 poduzu suspenziju...
Recommended Posts