James Marshall Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Maminjo kad nije na nečemu pokazuje zašto uspijeva da zavali drvlje za milionske cifre, kad se potrudi izgleda i zvuči krajnje pametno i ozbiljno.
Mark Rothko Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ovaj novinar RTS-a počeo malo da štipa legendu.Samo čekam kad će Maminjo da ga nabije na qurac.
SNARC Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ovo za teroristu je planirano jos od prekjuce sigurno..
Papovac Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 zajebo sam da gledam kosarku zbog njega a on ko neka pizdica
SNARC Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 zajebo sam da gledam kosarku zbog njega a on ko neka pizdica Stiskao je u sebi..sad ce da ejakulira na pijanki sa na sim fudbalskim radnicima..A voditelj..cini mi se da cemo ga gledati kako intervjuise Aleka, Tomu i slicne narednih godina..mirise na SNS kadar
Cane Vukic Prebranac Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Џаја, Цвеле, Бјека, Зека, Књаз Милош, Симпо Врање, Зајечар ...
Filipenko Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Njega su obljubili svi pametni i pošteni ljudi u Hrvatskoj. Slutio sam svašta za Rođera, Maminjo je to potvrdio.
John Coltrane Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Jebo me fudbal u balonu- sta sam propustio :( ?
Papovac Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 apsolutno nista. totalni smor. ja malo masio sloveniju - spaniju zbog ovog sranja
James Marshall Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ništa posebno, kad god je mali sa RTS-a htio da flejmuje Maminjo je to okretao na ljepše teme, ljubav prema bližnjem, Srbima i ostalima, ladan kao špricer. Očigledno da se čuvao za nekakvo kvalitetno useravanje sa Džajom, Cveletom, Zekom i Bjekom.
dillinger Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Pa došao je da nas šarmira, na kurac će nas nabijati u regionalnoj ligi
Patrick Mbomba Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Jebo me fudbal u balonu- sta sam propustio :( ? http://www.youtube.com/watch?v=k45zGiZi6TM
John Coltrane Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Hvala Mboma, hvala u ime "svih Srba u Srbiji Srba u cijelom svijetu"
Recommended Posts