Ryan Franco Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 auh koji mindfuck... maminjo je stvarno majstor.
Bright Billy Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 meni se cini da se ovaj kruno zesce pegla nekim losim kokainom...
April Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 meni se cini da se ovaj kruno zesce pegla nekim losim kokainom...Ako se na aerodromu svuče u gaće i dovede tamburaše, možeš biti siguran u to
*edited by mod Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Kakav lik :DNe pamtim da je neko imao vece "Jebite se, ne mozete mi nista!" u istoriji fudbala sporta od ovog posavljanja Jurcica
James Marshall Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ja mislim da ovo uopšte nema veze sa bilo kakvih htijenjem da se dovede Jurčić, jednostavno Maminjo je vjerovatno poslije utakmice sa Zagrebom uletio u svlačionicu, rekao ovom Čačiću "jebi se i ti i tvoja taktika, nemoj u ponedjeljak dolaziti na posao više" uz vjerovatno neko spominjanje ćerke, sestre, majke, zeta i svih ostalih, a onda je u ponedjeljak, nakon popijene tri kave i peglanja koksom rekao "čekaj, pa mi nemamo trenera, koga da dovedemo sad... Hm, titula je ionako obezbjeđena, od LŠ i LE nema ništa, dajte mi nekog ko ne košta puno ništa i zna svih trideset slova... Znam! Zovite mi onog Jurčića!" a onda je ovaj beskičmenjak jeda dočekao da ponovo vodi nešto što liči na ozbiljan klub. Druga opcija je bila da sam Maminjo ili burazer mu sjednu na klupu, ali onda nema ćefa u tjeranju trenera, mada, kakav je Maminjo ludak, vjerovatno bi se popičkao sam sa sobom prvom prilikom.
Ugor Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Jurčić je za Dinamo praktično besplatan. Vjerojatno ga još uvijek plaćaju po prvom ugovoru, a u, zha njega, najgorem slučaju po drugom.A budući su Čačiću produžili ugovor prije mjesec dana, on je očito novo rješenje nakon Jurčića.
Roger Sanchez Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Nisam siguran da je 'rješenje' dobar termin.
Bright Billy Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) Ako se na aerodromu svuče u gaće i dovede tamburaše, možeš biti siguran u toti pricas o maminju, koji se ocigledno siba dobrim koksom. a ja sam prico o kruni jurcicu, koji se izgleda udara nekim sranjem. Edited November 27, 2012 by Bright Billy
Roger Sanchez Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4h84sVqKduE
Roger Sanchez Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Smrt nogometu™, sloboda narodu!I Mišel danas nešto prijeti...Jebo riječi, Mišele Platiniju! Batina! BATINA!
Кристофер Лумумбо Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) misel podrzao maminja! bravo za platinija, stvarno treba jebati huligane koji rade protiv dinama i maminja. Edited December 4, 2012 by kojot
Recommended Posts