November 27, 201212 yr meni se cini da se ovaj kruno zesce pegla nekim losim kokainom...Ako se na aerodromu svuče u gaće i dovede tamburaše, možeš biti siguran u to
November 27, 201212 yr Kakav lik :DNe pamtim da je neko imao vece "Jebite se, ne mozete mi nista!" u istoriji fudbala sporta od ovog posavljanja Jurcica
November 27, 201212 yr Ja mislim da ovo uopšte nema veze sa bilo kakvih htijenjem da se dovede Jurčić, jednostavno Maminjo je vjerovatno poslije utakmice sa Zagrebom uletio u svlačionicu, rekao ovom Čačiću "jebi se i ti i tvoja taktika, nemoj u ponedjeljak dolaziti na posao više" uz vjerovatno neko spominjanje ćerke, sestre, majke, zeta i svih ostalih, a onda je u ponedjeljak, nakon popijene tri kave i peglanja koksom rekao "čekaj, pa mi nemamo trenera, koga da dovedemo sad... Hm, titula je ionako obezbjeđena, od LŠ i LE nema ništa, dajte mi nekog ko ne košta puno ništa i zna svih trideset slova... Znam! Zovite mi onog Jurčića!" a onda je ovaj beskičmenjak jeda dočekao da ponovo vodi nešto što liči na ozbiljan klub. Druga opcija je bila da sam Maminjo ili burazer mu sjednu na klupu, ali onda nema ćefa u tjeranju trenera, mada, kakav je Maminjo ludak, vjerovatno bi se popičkao sam sa sobom prvom prilikom.
November 27, 201212 yr Jurčić je za Dinamo praktično besplatan. Vjerojatno ga još uvijek plaćaju po prvom ugovoru, a u, zha njega, najgorem slučaju po drugom.A budući su Čačiću produžili ugovor prije mjesec dana, on je očito novo rješenje nakon Jurčića.
November 27, 201212 yr Ako se na aerodromu svuče u gaće i dovede tamburaše, možeš biti siguran u toti pricas o maminju, koji se ocigledno siba dobrim koksom. a ja sam prico o kruni jurcicu, koji se izgleda udara nekim sranjem. Edited November 27, 201212 yr by Bright Billy
December 4, 201212 yr Smrt nogometu™, sloboda narodu!I Mišel danas nešto prijeti...Jebo riječi, Mišele Platiniju! Batina! BATINA!
December 4, 201212 yr misel podrzao maminja! bravo za platinija, stvarno treba jebati huligane koji rade protiv dinama i maminja. Edited December 4, 201212 yr by kojot