magi Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Ja kupio jednom u Starbucks kesu kafe a ono bilo preprženo, skroz bezveze. Od tad im nisam više ulazio u lokal.Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Moracikus Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 16 hours ago, iDemo said: A pijesh kafu ili neki od mnogobrojnih na bazi kafe napitaka? Kao i 90% sugradjans small latte 1 sugar. Nesto kao moji Crnci&gorci dojč kafa
ObiW Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 On 26.2.2021. at 2:59, Gojko & Stojko said: Ha ha, došlo mi ovo sa Quora sajta o Starbaksu u Australiji malopre na mejl. Ko razume shvatiće (ObiW i iDemo, možda još poneko) SaE Nekad davno dok sam još bio gušter u Americi, neko mi je rekao da je jedno od bitnih obeležja protestantske kulture “weak coffee in a styrofoam cup”. Kad to jednom shvatiš, američka kafa ima više smisla. Kasnije sam naučio da je pivo u frižideru u garaži bitno obeležje kulture južnjačkih baptista (“no alcohol in the house”). 1
iDemo Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 6 hours ago, Moracikus said: Kao i 90% sugradjans small latte 1 sugar. Znaci beverage™, ne? #realno - kafedzija moze i najobicniju kafu da skenja a gde nece razne beverage napitke sa mlekom, soy-mlekom i slicnim egzibicijama.
Gojko & Stojko Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Covid-safe Mardi Gras na stadionu (SCG), ništa Oksford St. Share & Enjoy
peralozac Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 Ovaj tip mi uvek nabaci kez na lice. Baš je Kerol srećnica, kako on njoj samo lepo i nadasve argumentovano objašnjava to u vezi Trevora
Moracikus Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Natrag na temu: Izvjestaj sa terena u vrijeme otvaranje teme Izvjestaj sa terena od juce
peralozac Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 ^ Pušti to no bači podatke za ruralni QLD ili đe već naš junak sjedi na investiciji, cijedi podstanare i mjerka capital gain dok gricka źinźule u Sidni.
peralozac Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Na usijanom australijskom tržištu jeftinog real estatea toliko je vrelo da su i tepisi pocrveneli, a u nehumanim uslovima opstaju samo najhrabriji agenti za prodaju. Najdrčniji među najhrabrijima je Leo, ludi agent bez mane i straha, poznat u jeftin real estate krugovima kao Leo Sa Jajima.
eumeswil Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Auu, šta vas ovo snađe. 'You can't escape the smell': mouse plague grows to biblical proportions across eastern Australia Quote Locals who have endured months of mice and rats getting into their houses, stores and cars are praying heavy rain will help wipe them out
Gojko & Stojko Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 59 minutes ago, iDemo said: Auh, al' vole Bolt i desničarska ekipa da ga citiraju van konteksta (pa i ti sa njima) - prvo, ova rečenica je samo deo celog pasusa koji je izrekao na osnovu predviđanja da će padavine u južnim delovima Australije da se smanje za 60%. Drugo, ti si stručnjak, pa si mogao da nam preneseš stanje akumulacija za čitav NSW, za razliku od Sidneja gde je 99.2%, ostatak NSW kaže danas 47.2%, smanjenje od 0.15% poslednje nedelje. Evo ovde detalji (koji bi trebalo da su ti bili poznati pre nego što si poslao gornji citat). I šta kaže Boltova ekipa - navodnjavaj pamuk, eno u Sidneju pune akumulacije? SaE
iDemo Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 1 hour ago, Gojko & Stojko said: za razliku od Sidneja gde je 99.2% Akumulacije su da se pune i da se prazne - ono - "to fill and spill"...
Recommended Posts