Moracikus Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 https://amp.theage.com.au/national/victoria/killed-my-trust-nebuliser-patient-at-centre-of-holiday-inn-cluster-calls-for-probe-20210217-p5738k.html?__twitter_impression=true Idemo opet potrositi 10+m na royal commision da saznamo cija je odgovornost za ovo 5dnevno maltretiranje. Jedini nacin da mi u VIC zivimo kao vi u NSW je da karantin bude samo kod vas, da zatvaramo granice svaki 3 dan kao WA i da prvo nama date sve vakcine i to Fajzerove
Moracikus Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Moj otac je to koristio jedno vrijeme. Bez pretjerivanja kao neka prskalica i osjeti se po cijeloj kuci. Virus tako moze da predje lagano 10tak metara
magi Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Da nije lockdown znaš kad bi ja ujutro u jogging a u 17:30 na plažu? Nikad. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Moracikus Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Pocinje pelcovanje u ponedjeljak i sobzirom da ce CSL praviti velike kolicine i da je razmak izmedju doza 3 mjeseca i zbog toga vjerujem da cemo vec u maju biti ponudjeni Oksfordom. Cuo sam da je poprilicno jaka imuna reakcija na ovu vakcinu nesto poput one protiv gripa. Ja sam provax i licno sam trazio cak i onu protiv svinjskog gripa ali me Intresuje da li ima neko ovdje ko ce odbiti.
magi Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Još jedan provax ovde [emoji846]Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Moracikus Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Tipujem na naseg junaka da je antivax. Tj on bi vjerovatno samo neki juznoistocnoazijski pelc 1
peralozac Posted February 22, 2021 Posted February 22, 2021 Shit Town Power Rankings 1. Parramatta, NSW - Train passenger randomly stabbed at station 2. Cairns, QLD - Mad gronk stabs cop 3. Alice Springs, NT - Feral woman bites cop 4. Wodonga, VIC - Members of micropenis support group Proud Boys filmed threatening online critics; cop cameras catch hoon doing skids outside police station 5. Ararat, VIC - Pest accused of having a tug while queuing in KFC 6. Hinchinbrook Island, QLD - 10kg of cocaine washes up on beach 7. Geelong, VIC - Gronks leave trail of destruction in stolen road surfacing machine 8. Townsville, QLD - Stolen car crashes through resident’s front gate 9. Cloncurry, QLD - Town chosen to host new season of Survivor due to being uninhabitable shithole 10. Port Pirie, SA - Still shit Naučih novu reč - gronk Sa istog sajta: Sve sve, ali Peter Dutton, baš je pravo spolovilo
Gojko & Stojko Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 On 5.12.2020. at 23:49, Hamlet Strašni said: Sad sam je stavio na google alerts. Živo me zanima šta će se desiti dalje... Izgleda su našli njene posmrtne ostatke danas, inače bilo je dosta članaka u SMH ovih dana kako je funkcionisala njena prevara Remains of Melissa Caddick found, but the mystery only deepens SaE
Gojko & Stojko Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Ha ha, došlo mi ovo sa Quora sajta o Starbaksu u Australiji malopre na mejl. Ko razume shvatiće (ObiW i iDemo, možda još poneko) SaE
papapavle Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 On 3/27/2011 at 17:19, noskich said: postoji li na ovom svetu mesto 1) gde se moze dobiti orijentaciono slicna plata kao u Australiji, 2) da je kvalitet zivota ne dramaticno losiji 3) a da istovremeno cene real estate-a nisu toliko brutalno visoke Da premotam traku na početak teme - posle deset godina dubokoumne i argumentovane diskusije, samo da proverim da li je identifikovana ova Zemlja Dembelija? Stavku dva je, deluje mi, najlakše ispuniti, sudeći po bezbrojnim lamentima ovde. Međutim, Laosi, Vijetnami i ostale Kambodže koji bi pasovali uz stavku tri ne ispunjavaju stavku jedan, čak (!) ni jedna Severna Koreja nije idealna... Da li je onda jedino rešenje močenje gujzce u slani okean u nekom dalekoistočnom raju za imućne (iz koga se lokalci neznano zašto otimaju da uteknu), uz remote work za trule zapadnjake?
Moracikus Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Moja procjena je da ce pokretrac teme ipak u naredne 2-3 godine napustiti oziland i otici nedje u SEA. A$ ce sada rasti i mozda se cak i digne na nivo iz 2011/2012. Ako tada nije pravi trenutak da ode onda stvarno ne znam kada ce.
iDemo Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 17 hours ago, Gojko & Stojko said: Ha ha, došlo mi ovo sa Quora sajta o Starbaksu u Australiji malopre na mejl. Ko razume shvatiće (ObiW i iDemo, možda još poneko) SaE Mislim da smo (i) ovde kacili grdne neke analize (AFR i slicne novine) sa od ozbiljnih autora na tu temu. Fakar je ovaj tip vrlo egzaktno sazeo sushtinu.
Moracikus Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 (edited) Nisam probao Starbucks ali generalno je ViC znatno ispred ostatka AUS kad je kafa u pitanju. Bas sad u Port Stephens nisam uspio naci nista priblizno od ovog sto nude kod mene u komsiluku. Noosa je bila nesto bolja prosle godine ali isto slabije nego ovdje. Melburzani su bas postali izbirljivi kad je ovaj napitak u pitanju Edited February 27, 2021 by Moracikus
iDemo Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 2 hours ago, Moracikus said: Nisam probao Starbucks ali generalno je ViC znatno ispred ostatka AUS kad je kafa u pitanju. A pijesh kafu ili neki od mnogobrojnih na bazi kafe napitaka?
Recommended Posts