noskich Posted September 18, 2020 Author Posted September 18, 2020 (edited) 8 hours ago, Moracikus said: Nas junak se vise uopste ne javlja. Izgleda da je on jedini kome 2020 savrseno odgovora. Ne trosi vise 3 sata dnevno po javnom prevozu i tako ima vise energije da pretovara gajbice poslije podne. Ako ovo potraje mozda i ubode neku jeftinu nekretninu na dobrom mjestu. Onda mozemo i da zakljucamo ovaj topic. Idemo, down, down, down. 40% nadole batice, ajmo, ajde, svi u prodaju! Apsolutno odgovara sve. Edited September 18, 2020 by noskich
magi Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 @roksi +1 I meni je Andrews ok i počinjem da naginjem ka Labour (dictator Dan koristim sarkastično prema anti lockdown I free citizens).S druge strane treba i judicial inquiry da se završi pa ako je kriv neka odgovara.Sent from my SM-G950F using Tapatalk
magi Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Nije sto je kod vas[emoji769] nego stvarno vise nemam snage da pratim sta pricaju - ok, testira se; ok, ima dosta pozitivnih; ok, ima mrtvih; niko ne spominje kako stojimo sa tezim & teskim slucajevima vs novopozitivnim i tako dalje... Ili ja nisam ispratio? #sranje nonethelessIma informacija ako znaš gde da gledaš. Ne znam kako izveštavaju na TV ali ja na twitteru pratim neke likove koji objavljuju statistiku kolko je ljudi kritično, kolko je u ICU, community transmission, dvonedeljni prosek...Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Moracikus Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 13 hours ago, noskich said: Idemo, down, down, down. 40% nadole batice, ajmo, ajde, svi u prodaju! Apsolutno odgovara sve. Plutokrate nas natjerale da zivimo tvojim stilom. Gomilamo balans na bankovnom racunu a kad deficit bude 1TR odstampat ce novac i realno smanjiti za 40% nasu ustedjevinu. Nema razloga za slavlje batice vjeruj mi.
roksi Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 (edited) 19 hours ago, papapavle said: Možda se ovde potkrala nula viška (ne menja na stvari). nazalost, nije. jucerasnja brojka je 14,389. uzas... ups, u pravu si! to je brojka za komplet spaniju. Edited September 19, 2020 by roksi
roksi Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 9 hours ago, magi said: @roksi +1 I meni je Andrews ok i počinjem da naginjem ka Labour (dictator Dan koristim sarkastično prema anti lockdown I free citizens). S druge strane treba i judicial inquiry da se završi pa ako je kriv neka odgovara. Sent from my SM-G950F using Tapatalk upravo to, HQI je u toku pa ako treba da odgovara odgovarace, kao sto je i sam rekao bezbroj puta. ali svaka mu cast na ovim nepopularnim merama - to je dokaz sam po sebi da u ovom trenutku (toliko bitnom po sve nas) ne juri politicke poene. 21 slucajeva danas... svala cast viktorijanci/melburnijanci! maske na lice + strpljenje. we are almost there (covid-normal 'there', naravno).
iDemo Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 11 hours ago, magi said: Ima informacija ako znaš gde da gledaš. Ne znam kako izveštavaju na TV ali ja na twitteru pratim neke likove koji objavljuju statistiku kolko je ljudi kritično, kolko je u ICU, community transmission, dvonedeljni prosek... Sent from my SM-G950F using Tapatalk Da ovamo.
magi Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Da ovamo.Evo ovako nešto, za VicSent from my SM-G950F using Tapatalk 1
Moracikus Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Viktorija se zesce obrukala sa karantinom, izazvala smrt 700 ljudi, i realno odlozila otvaranje granica za 4-5 mjeseca izazivajuci stetu od 100nak BN dolara. Da nisu usrali stvar angazovanjem dodgy privatnika koje je rezultiralo placanjem $20/h nekvalifikovanih radnika (koji istovremeno voze Uber ili rade u 711) da budu na prvoj linij fronta i cuvaju nas od Covida ja bi danas bio u Noosi i trosio pare koje bi zavrsavale u dzepovima ljudi koji sada primaju vladinu socijalnu pomoc. Umjesto toga se danas iz vjerovitog MEL, svaki dan u 9.00am radujem smanjenju broja dnevnih slucajeva. Samo 11
noskich Posted September 21, 2020 Author Posted September 21, 2020 Najgora gradnja na svetu zauvijek: https://au.finance.yahoo.com/news/most-nsw-apartments-have-building-defects-210000777.html a new report from Deakin University has revealed 97 per cent of apartment buildings in New South Wales, and 85 per cent across Australia have some form of structural defect. Prodajite +30 godina zivota za fusheraj. VREDI!!!
noskich Posted September 21, 2020 Author Posted September 21, 2020 On 19.9.2020. at 6:52, Moracikus said: Plutokrate nas natjerale da zivimo tvojim stilom. Gomilamo balans na bankovnom racunu a kad deficit bude 1TR odstampat ce novac i realno smanjiti za 40% nasu ustedjevinu. Nema razloga za slavlje batice vjeruj mi. Zlato i srebro 65% nagore od kada sam kupio batice.
dragance Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 @noskichpa ti si špekulant??? 😱 Plutokratija ne valja samo kad ti ne profitiraš? 1
magi Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Najgora gradnja na svetu zauvijek: https://au.finance.yahoo.com/news/most-nsw-apartments-have-building-defects-210000777.html a new report from Deakin University has revealed 97 per cent of apartment buildings in New South Wales, and 85 per cent across Australia have some form of structural defect. Prodajite +30 godina zivota za fusheraj. VREDI!!!Pa zato svi kažu ne uzimaj stan nego ili unit ili freestanding house.Sent from my SM-G950F using Tapatalk 1
iDemo Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 25 minutes ago, magi said: j stan nego ili unit Koja je razlika izmedju unit-a i stana?? stan je u zgradi a unit je kao vila/townhouse??
dragance Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 (edited) Nešto kao “flat” i “apartment” u Engleskoj. Edited September 21, 2020 by dragance 1 1
Recommended Posts