Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted
On 20.6.2020. at 1:05, magi said:

Jacinda pobedila koronu pa vi vidite, rođaci.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

https://www.theguardian.com/world/2020/jun/19/from-celebration-to-dismay-the-week-covid-19-re-emerged-in-new-zealand

From celebration to dismay: the week Covid-19 re-emerged in New Zealand

U Srbiji rezultati izbora, u Sidneju rezultat aukcije:

https://www.domain.com.au/news/decrepit-darlinghurst-terracce-sells-for-4621000-more-than-half-a-million-dollars-above-reserve-963831/

Decrepit Darlinghurst terrace sells for $4,621,000 – more than $500,000 above reserve

The tightly-held Victorian house is one of the biggest homes on the street and could be worth as much as $8 million once it is restored and refurbished, according to Mr Whitney.

• +1 2
  • Haha 1
Posted
11 hours ago, Rowanoke said:

Vi nemate kucu ili nekretninu u Australiji @noskich?

Ja nemam svoj krov nad glavom, zato zivim za dan kada cu moci da zivim pristojno od svog rada, naravno na nekoj drugoj lokaciji, jer je u Sidneju to nemoguce. 

• +1 2
Posted

A trenutno ste u Sidneju? Kakva je situacija sa Covidom?

• Haha 1
Posted

Dajte moderatori neku automatiku u fazonu if Noskič posts then like the post by Noskič, da se ne muči čovek.

Posted

i dalje jedan od najjačih memea :D

image.jpg?w=520&c=1

Posted
48 minutes ago, noskich said:

Ja nemam svoj krov nad glavom, zato zivim za dan kada cu moci da zivim pristojno od svog rada, naravno na nekoj drugoj lokaciji, jer je u Sidneju to nemoguce. 

@Rowanoke, spinuje Noskič. Nema svoj krov nad glavom, ali prećutkuje da neko drugi umesto svog ima Noskičev krov nad glavom. Srećom, forumski search je u zadnje vreme prava mala pametnica, "kupio" by Noskič i odmah izađe, inicijalno hvaljenje i potonje racionalizacije, uključujući i čuvenu "kupio jednu jedinu kuću".

• Wub 1
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, James Marshall said:

A trenutno ste u Sidneju? Kakva je situacija sa Covidom?

U plutokratiji su pare vaznije od javnog zdravlja.

• +1 2
Posted (edited)
49 minutes ago, peralozac said:

@Rowanoke, spinuje Noskič. Nema svoj krov nad glavom, ali prećutkuje da neko drugi umesto svog ima Noskičev krov nad glavom. Srećom, forumski search je u zadnje vreme prava mala pametnica, "kupio" by Noskič i odmah izađe, inicijalno hvaljenje i potonje racionalizacije, uključujući i čuvenu "kupio jednu jedinu kuću".

Pise tu sto si kvotovao zasto, zato da bih eliminisao mogucnost da budem beskucnik pod stare dane kao desetine hiljada staraca diljem Australije. I drugo da bih sprecio plutokratiju da mi inflacijom otmu to sto sam zaradio. Otimaju porezom bez da daju ista zauzvrat, nije im dosta nego od pozadi zestoko otimaju i inflacijom. 

Sto je sasvim irelevantno jer se nalazi na 910 kilometara udaljenosti od mesta zaposlenja. 

Edited by noskich
  • +1 2
Posted

Ovo sve kaze covek koji zivi od poreza...

Sramote bez... :fantom:

• Hvala 1
  • -1 1
Posted

Čekaj, on zaista lajkuje svoje postove? 🤣🤣😂

Posted

Pa vidi se...

Sramote bez... :fantom:

• -1 1
Posted

Kao u onom vicu, dok se ne snađem, radim sam :tongue:

Posted
9 hours ago, noskich said:

Pise tu sto si kvotovao zasto, zato da bih eliminisao mogucnost da budem beskucnik pod stare dane kao desetine hiljada staraca diljem Australije. I drugo da bih sprecio plutokratiju da mi inflacijom otmu to sto sam zaradio. Otimaju porezom bez da daju ista zauzvrat, nije im dosta nego od pozadi zestoko otimaju i inflacijom. 

Sto je sasvim irelevantno jer se nalazi na 910 kilometara udaljenosti od mesta zaposlenja. 

zasto ste me ondak lagali da nemate svoj krov nad glavom?

da li planirate porodicu, zenu i decu, ili ste tu kucu kupili kao osiguranje za stare dane?

• -1 1