noskich Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 On 20.6.2020. at 1:05, magi said: Jacinda pobedila koronu pa vi vidite, rođaci. Sent from my SM-G950F using Tapatalk https://www.theguardian.com/world/2020/jun/19/from-celebration-to-dismay-the-week-covid-19-re-emerged-in-new-zealand From celebration to dismay: the week Covid-19 re-emerged in New Zealand U Srbiji rezultati izbora, u Sidneju rezultat aukcije: https://www.domain.com.au/news/decrepit-darlinghurst-terracce-sells-for-4621000-more-than-half-a-million-dollars-above-reserve-963831/ Decrepit Darlinghurst terrace sells for $4,621,000 – more than $500,000 above reserve The tightly-held Victorian house is one of the biggest homes on the street and could be worth as much as $8 million once it is restored and refurbished, according to Mr Whitney. 2 1
Rowanoke Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Vi nemate kucu ili nekretninu u Australiji @noskich?
noskich Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 11 hours ago, Rowanoke said: Vi nemate kucu ili nekretninu u Australiji @noskich? Ja nemam svoj krov nad glavom, zato zivim za dan kada cu moci da zivim pristojno od svog rada, naravno na nekoj drugoj lokaciji, jer je u Sidneju to nemoguce. 2
James Marshall Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 A trenutno ste u Sidneju? Kakva je situacija sa Covidom? 1
peralozac Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Dajte moderatori neku automatiku u fazonu if Noskič posts then like the post by Noskič, da se ne muči čovek.
peralozac Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 48 minutes ago, noskich said: Ja nemam svoj krov nad glavom, zato zivim za dan kada cu moci da zivim pristojno od svog rada, naravno na nekoj drugoj lokaciji, jer je u Sidneju to nemoguce. @Rowanoke, spinuje Noskič. Nema svoj krov nad glavom, ali prećutkuje da neko drugi umesto svog ima Noskičev krov nad glavom. Srećom, forumski search je u zadnje vreme prava mala pametnica, "kupio" by Noskič i odmah izađe, inicijalno hvaljenje i potonje racionalizacije, uključujući i čuvenu "kupio jednu jedinu kuću". 1 1
noskich Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 1 hour ago, James Marshall said: A trenutno ste u Sidneju? Kakva je situacija sa Covidom? U plutokratiji su pare vaznije od javnog zdravlja. 2
noskich Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 (edited) 49 minutes ago, peralozac said: @Rowanoke, spinuje Noskič. Nema svoj krov nad glavom, ali prećutkuje da neko drugi umesto svog ima Noskičev krov nad glavom. Srećom, forumski search je u zadnje vreme prava mala pametnica, "kupio" by Noskič i odmah izađe, inicijalno hvaljenje i potonje racionalizacije, uključujući i čuvenu "kupio jednu jedinu kuću". Pise tu sto si kvotovao zasto, zato da bih eliminisao mogucnost da budem beskucnik pod stare dane kao desetine hiljada staraca diljem Australije. I drugo da bih sprecio plutokratiju da mi inflacijom otmu to sto sam zaradio. Otimaju porezom bez da daju ista zauzvrat, nije im dosta nego od pozadi zestoko otimaju i inflacijom. Sto je sasvim irelevantno jer se nalazi na 910 kilometara udaljenosti od mesta zaposlenja. Edited June 23, 2020 by noskich 2
radisa Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Ovo sve kaze covek koji zivi od poreza... Sramote bez... 1 1
Rowanoke Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 9 hours ago, noskich said: Pise tu sto si kvotovao zasto, zato da bih eliminisao mogucnost da budem beskucnik pod stare dane kao desetine hiljada staraca diljem Australije. I drugo da bih sprecio plutokratiju da mi inflacijom otmu to sto sam zaradio. Otimaju porezom bez da daju ista zauzvrat, nije im dosta nego od pozadi zestoko otimaju i inflacijom. Sto je sasvim irelevantno jer se nalazi na 910 kilometara udaljenosti od mesta zaposlenja. zasto ste me ondak lagali da nemate svoj krov nad glavom? da li planirate porodicu, zenu i decu, ili ste tu kucu kupili kao osiguranje za stare dane? 1
Recommended Posts