May 19, 20204 yr kako mu je tesko, Ju Ju Ju. ej, al pazi kad Tajland ne testira, i ko zna koliko njih je zarazeno.
May 20, 20204 yr Author On 19.5.2020. at 13:39, Gojko & Stojko said: Preporučivao si ti i Južnu Koreju, samo si posle brže-bolje zaboravio. I šta je bilo u međuvremenu, nastavio si da živiš u plutokratiji koja prodaje tvoj život za svežanj dolara? Nisi odlepršao u Singapur, Vijetnam ili Tajland? Patiš se u strahu od virusa, ili čekaš na sigurnom da virus prođe, brojiš parice od kirije? SaE On 19.5.2020. at 17:06, papapavle said: Sad će on da se seli, samo tetki da odnese lek, i da se otkupi iz dužničkog ropstva i zaradi još malo para da bi živeo kao patricij među domorodačkim plebejcima, a sve kao nadoknadu za samopregorno odricanje od svakog luksuza zbog nepromišljene odluke da utekne iz trule Srbije i stekne diplomu u truloj Australiji, zaveden svetlima velikoga grada. ROK nikada nisam preporucivao za zivot, naprotiv, ko god je pratio temu o DPRK zna sta mislim o ROK-u. Naplacujem minuli rad kada sam se zeznuo sto sam uopste i dolazio ovde. Sada nakon tolikih godina truda da se naplati.
May 20, 20204 yr Ja sam se zajeb'o, al' neka me tu gdje sam. Šta bi' da moram sad u Tajland il' Sj. Koreju... lol
May 21, 20204 yr Author 10 hours ago, dragance said: “Ne može” dobiti vizu Ti si mi ostao duzan za kartu do Pjongjanga sto si obecao.
May 21, 20204 yr 6 hours ago, noskich said: Ti si mi ostao duzan za kartu do Pjongjanga sto si obecao. ponuda i dalje važi. Ne za turističke obilaske, naročito ne za parazite kao ti.
May 21, 20204 yr Nije losa ta ponuda, mogao bi lepe pare noskich da uzme u Pjongjangu kao nastavnik engleskog. Udje na turisticku vizu, trazi azil i na severnokorejskoj televiziji objasni u detalje zasto je morao da pobegne iz Australije; skupi stanovi, lose zdravstveno osiguranje, ne moz se prezivi sa 100 hiljada godisnje...