Rowanoke Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 kako mu je tesko, Ju Ju Ju. ej, al pazi kad Tajland ne testira, i ko zna koliko njih je zarazeno.
noskich Posted May 20, 2020 Author Posted May 20, 2020 On 19.5.2020. at 13:39, Gojko & Stojko said: Preporučivao si ti i Južnu Koreju, samo si posle brže-bolje zaboravio. I šta je bilo u međuvremenu, nastavio si da živiš u plutokratiji koja prodaje tvoj život za svežanj dolara? Nisi odlepršao u Singapur, Vijetnam ili Tajland? Patiš se u strahu od virusa, ili čekaš na sigurnom da virus prođe, brojiš parice od kirije? SaE On 19.5.2020. at 17:06, papapavle said: Sad će on da se seli, samo tetki da odnese lek, i da se otkupi iz dužničkog ropstva i zaradi još malo para da bi živeo kao patricij među domorodačkim plebejcima, a sve kao nadoknadu za samopregorno odricanje od svakog luksuza zbog nepromišljene odluke da utekne iz trule Srbije i stekne diplomu u truloj Australiji, zaveden svetlima velikoga grada. ROK nikada nisam preporucivao za zivot, naprotiv, ko god je pratio temu o DPRK zna sta mislim o ROK-u. Naplacujem minuli rad kada sam se zeznuo sto sam uopste i dolazio ovde. Sada nakon tolikih godina truda da se naplati.
dragance Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 To možda biše govori o tebi nego o mladima ili o “sistemu”.
Tpojka Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Ja sam se zajeb'o, al' neka me tu gdje sam. Šta bi' da moram sad u Tajland il' Sj. Koreju... lol
noskich Posted May 21, 2020 Author Posted May 21, 2020 10 hours ago, dragance said: “Ne može” dobiti vizu Ti si mi ostao duzan za kartu do Pjongjanga sto si obecao. 2
dragance Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 6 hours ago, noskich said: Ti si mi ostao duzan za kartu do Pjongjanga sto si obecao. ponuda i dalje važi. Ne za turističke obilaske, naročito ne za parazite kao ti.
ObiW Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Nije losa ta ponuda, mogao bi lepe pare noskich da uzme u Pjongjangu kao nastavnik engleskog. Udje na turisticku vizu, trazi azil i na severnokorejskoj televiziji objasni u detalje zasto je morao da pobegne iz Australije; skupi stanovi, lose zdravstveno osiguranje, ne moz se prezivi sa 100 hiljada godisnje...
Recommended Posts